FK Drina Zvornik
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-41004.htm
Jedva cekam sutrasnju utakmicu da vidim koliko mozemo protiv ekipe koja ce se borit za titulu.Vidim neki pricaju da je utakmica prodata,pa ne igramo sa treceligasem,vec sa ekipom koja je osvojila kup i koja je puno finansijski jaca.
Samo nek momci odigraju onoliko koliko mogu i sve ce bit ok.A Vukovi ce doc u najvecem broju do sada....
Jedva cekam sutrasnju utakmicu da vidim koliko mozemo protiv ekipe koja ce se borit za titulu.Vidim neki pricaju da je utakmica prodata,pa ne igramo sa treceligasem,vec sa ekipom koja je osvojila kup i koja je puno finansijski jaca.
Samo nek momci odigraju onoliko koliko mogu i sve ce bit ok.A Vukovi ce doc u najvecem broju do sada....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- Neprilagodjen
- Kontakt:
ma to za prodaju su gluposti,njima se svasta moze prigovoriti osim da kupuju utakmice....i nacionalizam,i nepostivanje drzave i jos masu stvari,ali kupovali nisu ni kad su ispadali ni kad su se ove godine trkali sa zeljom za titulu....
zelim vam uspjesnu sezonu i pobjedu u sutrasnjoj utakmici
- drinin vuk
- Kontakt:
Hvala na zeljama,ukoliko su iskrene,al isto tako ne kontam pominjes nacionalizam,budi objektivan nacionalizma ima na sve tri strane,a to o postivanju drzave,nije stvar nijedne navijacke grupe,vec onih ministara koji zgrcu pare dok sirotinja crkava,tako da pusti tu pricu o nacionalizmu.Cak sta vise ja sam nacionalista,kao pretpostavljam i ti,e sad je razlika sta ko voli.Vjerovatno si mislio reci sovinista,e to nisam ,a nadam se da nisi ni ti......Neprilagodjen je napisao/la:ma to za prodaju su gluposti,njima se svasta moze prigovoriti osim da kupuju utakmice....i nacionalizam,i nepostivanje drzave i jos masu stvari,ali kupovali nisu ni kad su ispadali ni kad su se ove godine trkali sa zeljom za titulu....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
podrav iz prijedora i da pobjedite nase komsije iz B. Luke , tako da u trecem kolu mozete i da izgubite u prijedoru.
...pozzz i uspjesna sezona

-
- Kontakt:
jos jedan pozzz iz PD...cuo sam da Drina ima sajt pa ako moze neko da ostavi link ovde...ne mogu naci nikako na google...

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
http://fkdrinazv.comrudarprijedor je napisao/la:jos jedan pozzz iz PD...cuo sam da Drina ima sajt pa ako moze neko da ostavi link ovde...ne mogu naci nikako na google...
- drinin vuk
- Kontakt:
Sajt je jos u pripremi koliko ja znam,odnosno jos uvijek se unose podaci,a sve ono bitno,mozete naci i na ****. A danas ce bit ludilo na stadionu,Vukovi ce bit u najvecem broju do sada,stizu ljudi iz Milica,Vlasenice,Loznice da gledaju i navijaju,bice pakao za Borac,a dolazi i 150 Lesinara....rudarprijedor je napisao/la:jos jedan pozzz iz PD...cuo sam da Drina ima sajt pa ako moze neko da ostavi link ovde...ne mogu naci nikako na google...
p.s. Ima do Prijedora jos sedam dana,ako Bog da da se vidjamo na stadionu ,a na terenu nek pobjedi bolji....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
Jagodić: Moramo igrati brže
Upoznati smo s jakim stranama Drine i ovaj period, koliko sam ovdje, iskoristili smo da se dobro spremimo za meč. Mislim da smo u tome uspjeli, rekao je Vlado Jagodić, trener Borca, uoči meča drugog kola Premijer lige BiH u Zvorniku.
Jagodić će danas od 17.30 časova imati novi debi na klupi Borca i ističe da je prethodni period iskoristio da ekipu što bolje pripremi za ovaj susret u kojem "crveno-plavi" moraju da prekinu crnu seriju, koja traje od finiša prošle sezone.
"Borac mora da se vrati na pobjedničku stazu. Sve loše moramo da ostavimo iza sebe. Vidno je bilo da je ekipa pala na psihološkom planu, ali kvalitet po meni nije sporan. Treninge smo prilagodili meču sa Drinom i, ukoliko igrači ispoštuju sve što budem tražio od njih, uspjeh ne bi trebalo da izostane", izjavio je šef stručnog štaba ekipe sa Gradskog stadiona i dodao:
"Protivnike poznajem dobro iako su pretrpjeli dosta promjena. Posjeduju kvalitet i imaju dug niz utakmica bez poraza. Ovo im je prva utakmica u Zvorniku u Premijer ligi i učinili su sve da igraju na domaćem terenu. Za njih je ovo istorijska utakmica i očekujem da će imati veliku podršku sa tribina. Spremni smo na sve to i nadam se da ćemo obradovati naše navijače. Ne potcjenjujem i ne precjenjujem ekipu Drine, ali mi ćemo na svakom terenu ići na pobjedu".
Šef struke je najavio promjene u odnosu na tim koji je doskora vodio Zoran Marić, pošto, kako kaže, ima svoju viziju igre Borca.
"Biće promjena u odnosu na sastave iz prošlih utakmica. Trebam igrače koji će da sprovedu moje zamisli u djelo. Težim ofanzivnoj igri. Prije svega, želim da ubrzam igru i na osnovu toga ću da biram igrače. Rekao sam im da moraju da shvate šta tražim od njih", naglasio je Jagodić i dodao da postoji šansa da se odrekne usluga još nekoliko igrača:
"Igračima sam rekao da je prelazni rok još u toku i da postoji šansa da se s nekima rastanemo. Svima sam naglasio da želim dobru igru i rezultate, a imena, prezimena i godine me ne interesuju. Pružiću šansu još nekolicini igrača i u ponedjeljak ću da odlučim o njihovom statusu."
Miroslav Milanović, šef stručnog štaba Drine, u debiju na premijerligaškoj sceni očekuje tešku utakmicu protiv, kako kaže, jakog protivnika.
"Teško je pričati o očekivanjima, kada u goste dolazi ekipa kakva je Borac. Prije svega čast nam je igrati protiv Borca, tima koji je prošle sezone osvojio Kup BiH, borio se za titulu i nastupao u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Mi smo, s druge strane, novajlije u elitnom društvu, bez mnogo iskustva, tako da bismo bili zadovoljni i osvajanjem jednog boda", rekao je Milanović.
Domaćinima bi protiv Banjalučana dodatno opterećenje mogla predstavljati euforija, koja posljednjih dana vlada u Zvorniku, uoči gostovanja Borca.
"U Zvorniku vlada euforija. Veliko je interesovanje za utakmicu s Banjalučanima i to me brine, jer bi igrači mogli podleći pritisku", kazao je Milanović i dodao:
"Ipak, svi fudbaleri su svjesni kvaliteta protivnika. Borac je jača, organizovanija i kompletnija ekipa. Uz to, dolaze s novim trenerom, kvalitetnim stručnjakom, koji će unijeti još živosti u njihovu igru, ali mi ćemo se truditi da im se dostojno suprotstavimo. Uostalom, ne pobjeđuju uvijek bolji. Lopta je okrugla i imamo pravo da se nadamo. U 1. kolu, s gostovanja u Banovićima, vratili smo se neporaženi, tako da bismo bodom protiv Borca bili prezadovoljni".
Bez Sreće i Kunića
Vlado Jagodić pred gostovanje Drini nije imao velikih problema s igračkim kadrom pa tako ne može da računa samo na Milana Sreću i Petra Kunića.
"Kunić je otišao na operaciju koljena, dok je Srećo imao problema sa žuljevima i na njih ne možemo da računamo u današnjem meču. Svi ostali igrači su mi na raspolaganju uključujući i Mikića koji je bio povrijeđen, ali je odradio sve treninge", rekao je Jagodić.
Trivunović: Psihološki smo pali
Vule Trivunović, kapiten Borca, ističe da je ekipa doživjela psihološki pad i da se nada da će promjena trenera pomoći da se ekipa vrati u pobjednički niz.
"Moramo da se vratimo na pobjednički kolosijek. Problem je, prije svega, psihološki jer je sigurno da nismo zaboravili da igramo fudbal. Promjena trenera uvijek izazove psihološki šok pa se nadam da će tako biti i ovaj put. Poštujemo protivnika, ali mislim da smo kvalitetniji tim i eventualnim trijumfom možemo da se vratimo u borbu za trofeje i izlazak na evropsku scenu", rekao je Trivunović.
Istorija se ponavlja
Vlado Jagodić već je jednom debitovao na klupi Borca, upravo nakon meča sa Širokim Brijegom, u kome su "crveno-plavi" poraženi s 1:4. Tada je na klupi ekipe sa Gradskog stadiona sjedio Milomir Odović. Jagodić je tada na debiju savladao Travnik s 3:1, a meč je igran u Banjaluci.
Eventualni sastavi
DRINA: Maksimović, Sredojević, I. Lazarević, Mihajlović, Protić, Kikanović, Krezović, N. Lazarević, Obradović, Ristić, Ninić.
BORAC: Avdukić, Stupar, Ćorić, Trivunović, Puzigaća, Raspudić, Mikić, Muminović, Vukelja, Stajić, Nikolić.
18 posljednjih utakmica ekipa Drine nije doživjela poraz, računajući Prvu ligu Republike Srpske i meč prvog kola Premijer lige BiH. Posljednji poraz doživjeli su u 9. kolu Prve lige RS, kada su u gostima kod Romanije poraženi s 1:4.
Upoznati smo s jakim stranama Drine i ovaj period, koliko sam ovdje, iskoristili smo da se dobro spremimo za meč. Mislim da smo u tome uspjeli, rekao je Vlado Jagodić, trener Borca, uoči meča drugog kola Premijer lige BiH u Zvorniku.
Jagodić će danas od 17.30 časova imati novi debi na klupi Borca i ističe da je prethodni period iskoristio da ekipu što bolje pripremi za ovaj susret u kojem "crveno-plavi" moraju da prekinu crnu seriju, koja traje od finiša prošle sezone.
"Borac mora da se vrati na pobjedničku stazu. Sve loše moramo da ostavimo iza sebe. Vidno je bilo da je ekipa pala na psihološkom planu, ali kvalitet po meni nije sporan. Treninge smo prilagodili meču sa Drinom i, ukoliko igrači ispoštuju sve što budem tražio od njih, uspjeh ne bi trebalo da izostane", izjavio je šef stručnog štaba ekipe sa Gradskog stadiona i dodao:
"Protivnike poznajem dobro iako su pretrpjeli dosta promjena. Posjeduju kvalitet i imaju dug niz utakmica bez poraza. Ovo im je prva utakmica u Zvorniku u Premijer ligi i učinili su sve da igraju na domaćem terenu. Za njih je ovo istorijska utakmica i očekujem da će imati veliku podršku sa tribina. Spremni smo na sve to i nadam se da ćemo obradovati naše navijače. Ne potcjenjujem i ne precjenjujem ekipu Drine, ali mi ćemo na svakom terenu ići na pobjedu".
Šef struke je najavio promjene u odnosu na tim koji je doskora vodio Zoran Marić, pošto, kako kaže, ima svoju viziju igre Borca.
"Biće promjena u odnosu na sastave iz prošlih utakmica. Trebam igrače koji će da sprovedu moje zamisli u djelo. Težim ofanzivnoj igri. Prije svega, želim da ubrzam igru i na osnovu toga ću da biram igrače. Rekao sam im da moraju da shvate šta tražim od njih", naglasio je Jagodić i dodao da postoji šansa da se odrekne usluga još nekoliko igrača:
"Igračima sam rekao da je prelazni rok još u toku i da postoji šansa da se s nekima rastanemo. Svima sam naglasio da želim dobru igru i rezultate, a imena, prezimena i godine me ne interesuju. Pružiću šansu još nekolicini igrača i u ponedjeljak ću da odlučim o njihovom statusu."
Miroslav Milanović, šef stručnog štaba Drine, u debiju na premijerligaškoj sceni očekuje tešku utakmicu protiv, kako kaže, jakog protivnika.
"Teško je pričati o očekivanjima, kada u goste dolazi ekipa kakva je Borac. Prije svega čast nam je igrati protiv Borca, tima koji je prošle sezone osvojio Kup BiH, borio se za titulu i nastupao u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Mi smo, s druge strane, novajlije u elitnom društvu, bez mnogo iskustva, tako da bismo bili zadovoljni i osvajanjem jednog boda", rekao je Milanović.
Domaćinima bi protiv Banjalučana dodatno opterećenje mogla predstavljati euforija, koja posljednjih dana vlada u Zvorniku, uoči gostovanja Borca.
"U Zvorniku vlada euforija. Veliko je interesovanje za utakmicu s Banjalučanima i to me brine, jer bi igrači mogli podleći pritisku", kazao je Milanović i dodao:
"Ipak, svi fudbaleri su svjesni kvaliteta protivnika. Borac je jača, organizovanija i kompletnija ekipa. Uz to, dolaze s novim trenerom, kvalitetnim stručnjakom, koji će unijeti još živosti u njihovu igru, ali mi ćemo se truditi da im se dostojno suprotstavimo. Uostalom, ne pobjeđuju uvijek bolji. Lopta je okrugla i imamo pravo da se nadamo. U 1. kolu, s gostovanja u Banovićima, vratili smo se neporaženi, tako da bismo bodom protiv Borca bili prezadovoljni".
Bez Sreće i Kunića
Vlado Jagodić pred gostovanje Drini nije imao velikih problema s igračkim kadrom pa tako ne može da računa samo na Milana Sreću i Petra Kunića.
"Kunić je otišao na operaciju koljena, dok je Srećo imao problema sa žuljevima i na njih ne možemo da računamo u današnjem meču. Svi ostali igrači su mi na raspolaganju uključujući i Mikića koji je bio povrijeđen, ali je odradio sve treninge", rekao je Jagodić.
Trivunović: Psihološki smo pali
Vule Trivunović, kapiten Borca, ističe da je ekipa doživjela psihološki pad i da se nada da će promjena trenera pomoći da se ekipa vrati u pobjednički niz.
"Moramo da se vratimo na pobjednički kolosijek. Problem je, prije svega, psihološki jer je sigurno da nismo zaboravili da igramo fudbal. Promjena trenera uvijek izazove psihološki šok pa se nadam da će tako biti i ovaj put. Poštujemo protivnika, ali mislim da smo kvalitetniji tim i eventualnim trijumfom možemo da se vratimo u borbu za trofeje i izlazak na evropsku scenu", rekao je Trivunović.
Istorija se ponavlja
Vlado Jagodić već je jednom debitovao na klupi Borca, upravo nakon meča sa Širokim Brijegom, u kome su "crveno-plavi" poraženi s 1:4. Tada je na klupi ekipe sa Gradskog stadiona sjedio Milomir Odović. Jagodić je tada na debiju savladao Travnik s 3:1, a meč je igran u Banjaluci.
Eventualni sastavi
DRINA: Maksimović, Sredojević, I. Lazarević, Mihajlović, Protić, Kikanović, Krezović, N. Lazarević, Obradović, Ristić, Ninić.
BORAC: Avdukić, Stupar, Ćorić, Trivunović, Puzigaća, Raspudić, Mikić, Muminović, Vukelja, Stajić, Nikolić.
18 posljednjih utakmica ekipa Drine nije doživjela poraz, računajući Prvu ligu Republike Srpske i meč prvog kola Premijer lige BiH. Posljednji poraz doživjeli su u 9. kolu Prve lige RS, kada su u gostima kod Romanije poraženi s 1:4.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Sta ovo bi vucici ?? Jeste li i dalje najjaci u ligi ?
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
STa ovo bi vucici,izgubiste 0:2 a toliko price ode u prazno
borba za opstanak je realnost 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Haha nemojte ba Vuka dirat, Drina je imali los dana zato su izgubili

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
" $ ? него је & & са $ на ?! $ се ¥ $ је све ? & " $ " ? $ & твој "!
$ " то, ја ' $ $ ?! " $ ' ? " $ вас!
$ " са "!
$ " то, ја ' $ $ ?! " $ ' ? " $ вас!
$ " са "!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Drina i Buducnost su najlosije ekipe u ligi, i za njih bi veliki uspjeh bio da izbore opstanak, ja im ne dajem velike sanse, pogotovo Drini, ipak je ovo njihova premijerna sezona i tesko da se mogu nositi sa realno dosta kvalitetnijim ekipama !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- drinin vuk
- Kontakt:
Drina je u Zvorniku u odlicnom fudbalskom ambijentu izgubila 0-2.Bila je to dobra fudbalska predstava,Drina dosta bolja u prvom poluvremenu,nekoliko sansi je propusteno,u drugom dolazi do pada koncentracije,ali prije svega fizicke spreme,Borac to koristi i dolazi do vodjstva,da bi u 90 minutu,povecao prednost.Vukovi odlicni,pokazali su da su dobra navijacka grupa,Lesinari se nisu culi....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Novinari su ipak danas skupili hrabrosti da objave da je DRina izgubila. 

FEDERER= KLOC
Tesko ce biti ove godine Drini i Buducnosti!
Buraz Zeljo je glavni favorit,samo da se znadrinin vuk je napisao/la: a Borac je uz Siroki glavni favorit za titulu

- drinin vuk
- Kontakt:
Manijak ja vjerujem da tvojoj navijackoj grupi jeste,al moras priznati da svi imamo pravo na misljenje i pravo na realno sagledavanje,bez obzira na neke simpatije prema nekom.Po meni su Siroki i Borac glavni favoriti,ja danas sam navijao pa nisam kao obican navijac gledao tekmu,da bi sad nesto tu pametovao,al kazem Borac s ovim timom moze mnogo,desna strana im je slabija od lijeve i to je cini mi se i najslabiji dio tima....aziz je napisao/la:Buraz Zeljo je glavni favorit,samo da se znadrinin vuk je napisao/la: a Borac je uz Siroki glavni favorit za titulu
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
OKdrinin vuk je napisao/la:Manijak ja vjerujem da tvojoj navijackoj grupi jeste,al moras priznati da svi imamo pravo na misljenje i pravo na realno sagledavanje,bez obzira na neke simpatije prema nekom.Po meni su Siroki i Borac glavni favoriti,ja danas sam navijao pa nisam kao obican navijac gledao tekmu,da bi sad nesto tu pametovao,al kazem Borac s ovim timom moze mnogo,desna strana im je slabija od lijeve i to je cini mi se i najslabiji dio tima....aziz je napisao/la:Buraz Zeljo je glavni favorit,samo da se znadrinin vuk je napisao/la: a Borac je uz Siroki glavni favorit za titulu

- bistrikboy
- Kontakt:
Tema!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.