hahahahahahahahaha oplakah hahahahahahaJuveSissoko je napisao/la:http://www.tuttosport.com/calcio/europa ... +Del+Piero
na ovoj slici jel ovo Bonucci nesto pokusava s jezikom hahahah

@Admir odlicno, kao i uvijek kad igra na svojoj poziciji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
hahahahahahahahaha oplakah hahahahahahaJuveSissoko je napisao/la:http://www.tuttosport.com/calcio/europa ... +Del+Piero
na ovoj slici jel ovo Bonucci nesto pokusava s jezikom hahahah
Realno ili ne Hodgson ga je treniro jos dok je bio selektor Danske..tako da..upoznat je sa njegovim kvalitetama..Monolog je napisao/la:Ne vjerujem u Poulsenov transfer, dok ga ne vidim u dresu Liverpoola. Nekako mi ovo zvuči kao želja Juventusovih navijača, a ne kao realnost.
Dok je bio trener Kopenhagena, ostalo ti je sve na mjestusarajlija89 je napisao/la:Realno ili ne Hodgson ga je treniro jos dok je bio selektor Danske..tako da..upoznat je sa njegovim kvalitetama..Monolog je napisao/la:Ne vjerujem u Poulsenov transfer, dok ga ne vidim u dresu Liverpoola. Nekako mi ovo zvuči kao želja Juventusovih navijača, a ne kao realnost.
cak sta vise,poulsen je za mene dobar igrac..al jbg,talijanska liga je specificna i najteza na svijetu,ne mogu svi igrat...CALCIO je to![]()
U engleskoj bi on dobro igro,eto vidjecete ako ode...
Slicno kao i Tiago
P.s. Liverpool hoce i grygeru![]()
Ma nama nije bitno gdje ce oni otici, samo da odu i mi zadovoljniMonolog je napisao/la:Ma da. Sav tehnološki višak Juventusa se automatski pretvara u potencijalno pojačanje Liverpoola. Smiješno. Baš me zanima odakle kupite te "vijesti", jer ništa od toga(osim nekoliko vijesti u vezi Poulsena) ne pročitah od simpatizera Liverpoola. Razumijem ja da se vi želite riješiti likova koji ne zaslužuju nositi dres Juventusa, ali vjerujte da se takvi neće naći u redovima nekog jakog evropskog kluba, već će se morati zadovoljiti prosječnim klubovima poput Mallorce, West Hama, Fulhama...
Ne kažem ja da on nije upoznat sa Poulsenom, ali čovjek nije uvezao 3 utakmice otkako je prešao iz Seville, pobogu.
mislis liverpool nece grygeru,nigdje nisam procito da se on spominje,a i popunjeni smo na desnom beku,nikakve logike nema da dodjesarajlija89 je napisao/la:Realno ili ne Hodgson ga je treniro jos dok je bio selektor Danske..tako da..upoznat je sa njegovim kvalitetama..Monolog je napisao/la:Ne vjerujem u Poulsenov transfer, dok ga ne vidim u dresu Liverpoola. Nekako mi ovo zvuči kao želja Juventusovih navijača, a ne kao realnost.
cak sta vise,poulsen je za mene dobar igrac..al jbg,talijanska liga je specificna i najteza na svijetu,ne mogu svi igrat...CALCIO je to![]()
U engleskoj bi on dobro igro,eto vidjecete ako ode...
Slicno kao i Tiago
P.s. Liverpool hoce i grygeru![]()
Adinjo je napisao/la:Najludji komentatori..Allah ya selam![]()
![]()
[youtube][/youtube]
amauri ovdje nije bio los,samo ga ono glavno nece (gol)...juventus 0244 je napisao/la:Evo malo vaterpola od sinoc![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.