NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Pantelija
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Pantelija » 02 mar 2017, 21:45

solinas je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
solinas je napisao/la: Moze li se to korigovati uz dogovor,recimo da potpise da ce u roku 3 godine izgraditi kompletnu infrastrukturu (glavni stadion i pomocne terene da ce stadion imati minimum trecu kategoriju) i da ce Jedinstvo biti premjerligas,bez uslovljavanja koliko mora uloziti.
koliko uopste statutom tim novim mora uloziti godisnje,objasnicu ti kasnije na pp sto pitam.
moze i na taj fazon
E to,jednostavniji je.
A ciji je stadion i kako je to regulisano....
Da se potpuno adaptira centralna tribina do trece kategorije i izgradi jos barem 5000 mjesta natkrivenih potrebno je par miliona....Je li stadion gradski ili ....I kada i ako ulozi u njega je li dobija koncesiju na neki period ako ulozi u infrastrukturu sta on dobija statutom....to pitam pod pretpostavkom da je gradski.
imas PP
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 04 mar 2017, 13:30

e da je danas kako bod izvuci , jer cemo se protiv Veleza patiti....
SN96

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 04 mar 2017, 15:52

U Orasju 1:1? Vidim na stranici prve lige

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 mar 2017, 15:57

ko je zabio to se trazii hhaha

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 04 mar 2017, 16:04

nebeskasila je napisao/la:ko je zabio to se trazii hhaha
Mustedanagic valjda

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2017, 17:45

Kako drag bod, Orasje je teski kancer od kluba. Bravo momčine :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 mar 2017, 17:52

Da, imali priliku za 1_2 prečku pogodio nuspahic
Nevjerovatan.rezultat s obzirom na igrački.kadar i stanje u ekipi tj.klubu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 05 mar 2017, 10:33

Mobilizacija Bihaca protiv Veleza, svi na stadion da podrzimo klub i momke sto igraju za sveti dres.

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 05 mar 2017, 12:21

idemo dalje bod ko kuca mogli do sva tri i ovo je odlicno...sad slijedi velez gdje mislim da dolazimo do pobjede proljetne...vraca se hodzic u konkurenciju za mec plus curic ako dodje i na bihackoj kaljuzi niko ne nosi bodove :D
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 mar 2017, 12:22

Ima li sta za golmana, hoce li se dovoditi neko?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 05 mar 2017, 12:27

kako sam cuo juce je pidan korektnu utakmicu imao...nista nije mogao kod gola odbranio jos dvije sanse orasja
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

salmy

Post Postao/la salmy » 05 mar 2017, 17:20

Mramic je napisao/la:e da je danas kako bod izvuci , jer cemo se protiv Veleza patiti....
I abd izgubiti. Zao mi je ali Velez mora ovo dobiti radi opstanka.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 05 mar 2017, 17:30

salmy je napisao/la:
Mramic je napisao/la:e da je danas kako bod izvuci , jer cemo se protiv Veleza patiti....
Znam da mora dobiti ali djaba zovete i pitate za cijenu! Ova djeca znaju sta je Jedinstvo i koliko nam znaci! I mi ako vas pobijedimo smo osigurali opstanak 99%. Dakle zaboravite na ono sto planirate u ovoj polusezoni, planirali ste i sa Travnikom ali ljudi hoce u PL pa vas odbise hladno. Ko bude bolji taj i pobjedjuje. A nasi ako pobjede adekvatno ce biti nagradjeni, pogotovo nakon onih belaja u Mostaru kad smo dolazili. Zaboravljate da su momci iz SN sada u klubu.

Vidimo se Pod Boricima, pa ko bolji nek pobjedi. :wave:

salmy

Post Postao/la salmy » 05 mar 2017, 17:48

Paša moj, kod naseg el presidenta Hasića nema kupovine i prodaje, ne znam odakle vam ta priča.

Pozdrav i vidimo se svakako abd pod Boricima u narednu subotu i bez belaja naravno.

REDARMY dolaze u velikom broju, te se nadam da nece biti nekih seljackih provokacija.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 mar 2017, 18:11

U Bihacu nikad nema problema, tako da nece biti ni sad, sretan vama put do Bihaća :D bice to jedna fina utakmica :D

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 05 mar 2017, 22:02

salmy je napisao/la:Paša moj, kod naseg el presidenta Hasića nema kupovine i prodaje, ne znam odakle vam ta priča.

Pozdrav i vidimo se svakako abd pod Boricima u narednu subotu i bez belaja naravno.

REDARMY dolaze u velikom broju, te se nadam da nece biti nekih seljackih provokacija.
Macko moja, da bi bilo seljackih provokacija, mi moramo biti seljaci, sta bas i ne ide uz nas.
Sto se tice kupovine, presutit cu. U svakom slucaju opstat cete u ligi. Kod nas pusu neki novi vjetrovi, gdje se ova polusezona potpuno oslanja na djecu, da bi se sledece godine moglo nadograditi kako treba. I ova djeca ako budu igrali kako treba bot ce adekvatno nagradjena. Ali sigurno je da se nece prodavati utakmice. Krenulo je sve svojim tokom i ide kako treba. To cete vidjeti u u Bihac kad dodjete. Ako se nebudete seljacki ponasali, nece biti problema.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 05 mar 2017, 22:10

SNSa je napisao/la:
salmy je napisao/la:Paša moj, kod naseg el presidenta Hasića nema kupovine i prodaje, ne znam odakle vam ta priča.

Macko moja, da bi bilo seljackih provokacija, mi moramo biti seljaci, sta bas i ne ide uz nas.
Sto se tice kupovine, presutit cu. U svakom slucaju opstat cete u ligi. Kod nas pusu neki novi vjetrovi, gdje se ova polusezona potpuno oslanja na djecu, da bi se sledece godine moglo nadograditi kako treba. I ova djeca ako budu igrali kako treba bot ce adekvatno nagradjena. Ali sigurno je da se nece prodavati utakmice. Krenulo je sve svojim tokom i ide kako treba. To cete vidjeti u u Bihac kad dodjete. Ako se nebudete seljacki ponasali, nece biti problema.
U kojem ti svijetu zivis? spusti se malo na zemlju,i de nam molim te reci ko je to zvao za bodove protiv vas koliko nasi daju koliko vi trazite? :lol:
#musvdg

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 05 mar 2017, 22:12

SNSa je napisao/la:
salmy je napisao/la:
Znam da mora dobiti ali djaba zovete i pitate za cijenu! Ova djeca znaju sta je Jedinstvo i koliko nam znaci! I mi ako vas pobijedimo smo osigurali opstanak 99%. Dakle zaboravite na ono sto planirate u ovoj polusezoni, planirali ste i sa Travnikom ali ljudi hoce u PL pa vas odbise hladno. Ko bude bolji taj i pobjedjuje. A nasi ako pobjede adekvatno ce biti nagradjeni, pogotovo nakon onih belaja u Mostaru kad smo dolazili. Zaboravljate da su momci iz SN sada u klubu.

Vidimo se Pod Boricima, pa ko bolji nek pobjedi. :wave:
Nema od te price ništa druže.Pitaj ove iz Travnika kako su dočekani i ispraćeni.Ovi ljudi što su sada kod nas u upravi su radni i čestiti, od mutnih radnji daleko što bi nas moglo koštati opstanka u ovoj ligi.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 05 mar 2017, 22:34

Nisam ja rekao da vam nisu ljudi radni i cestiti, nemojte me pogresnk shvatati. Zivim u svijetu 1. Federalne Lige koja je takva kakva jeste, pa sa budzetom od 250 000 odvojenih samo za mutne radnje se ulazi u PL BIH.
Dakle pogresno me shvatate, radite fantasticne stvari, ali ne mislite da radite samo za zelenim terenom. Super je ako tako mislite, ali svjesni ste da ne ide to tako.

Nije bitno koliko se nudi, jer su vama ovi bodovi iz Bihaca prebitni. Dakle ne brinite se ako ih zasluzite i odnijet cete ih. Skoro citav zivot sam u fedealnoj ligi sa Jedinstvom i vrlo dobro znam kako se ovdje ulazi u PL.

Zivi bili.

EDIT : Ko ce na utakmicu , nek mi javi, krecem u petak iz Sarajeva pa Bujrum 2 mjesta slobodna.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 mar 2017, 01:35

Okupljanje navijaca u subotu 12.30 u parku kod zvijezde !!!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 3 gosta.