a jebt đ'eš furat' vatreni navijač 2 klubaharis334 je napisao/la:hocul te upisat??Strauss je napisao/la:Naravno vatreninavijač Uniteda i Madrida(al to za ovu temu nije bitno)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
a jebt đ'eš furat' vatreni navijač 2 klubaharis334 je napisao/la:hocul te upisat??Strauss je napisao/la:Naravno vatreninavijač Uniteda i Madrida(al to za ovu temu nije bitno)
da vidimo kakva bi odbrana trebala bit: OShea Vidic Evans Evra ili kao u posljednjoj prijateljskoj OShea Vidic Smalling EvansCartman je napisao/la:Fergie potvrdio da Cleverley nece ic na posudbu ove sezone. Evo i novosti o povredama:
Reds ready for Wembley trip
Sir Alex Ferguson has a number of injuries to contend with ahead of Sunday’s Community Shield showdown with Chelsea. But otherwise his Reds squad is nearing full fitness for the start of the season, and the United boss will use the game to enhance his men's match sharpness.
Rio Ferdinand, Anderson, Owen Hargreaves, Michael Carrick, Gabriel Obertan, Rafael and Fabio are all either out or doubts for Sunday’s Wembley curtain-raiser.
“Rio is still well behind,” said Sir Alex at his first press conference of the new season at Carrington. “It’ll be a few weeks before he is back amongst us. Anderson is making good progress and he should be training in two or three weeks.”
Hargreaves is still in America continuing his return from tendonitis in his knees, while Carrick and Obertan are recovering from ankle injuries. “Michael’s injury is nothing serious but he’ll be out for two weeks,” added the boss.
Rafael and Fabio are doubtful for Sunday’s game against Chelsea as they have both been suffering from food poisoning.
Two players definitely earmarked to play at the weekend are Wayne Rooney and Michael Owen. They both played 45 minutes against an Airtricity League XI in Dublin, and Sir Alex will give both men at least another half on Sunday.
"We'll use Sunday's game as we have done over the last few years," the boss concluded, "as a mechanism to get players further down the line in terms of fitness."
Trasimaco je napisao/la:Dobrodosao. Da ti nisi mozda sa foruma manutd-croatia?blackscorpiobih je napisao/la:Pozdrav
PS: pisite i mene na listu navijaca najboljeg kluba na kugli zemaljskoj!
kad smo kod toga naravno da smo najbolji, http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html,blackscorpiobih je napisao/la:Trasimaco je napisao/la:Dobrodosao. Da ti nisi mozda sa foruma manutd-croatia?blackscorpiobih je napisao/la:Pozdrav
PS: pisite i mene na listu navijaca najboljeg kluba na kugli zemaljskoj!
Da, jesam! Zasto pitas?
jbg povrijedi se ali imamo mi u sredini Fletchera, Scholesa, Gibsona sve su to igracine, Gibson pravi rutiner postao, ne kazu dzaba da je Scholesov nasljednikmajestic24 je napisao/la:Carrick propusta pocetak sezone
I ja vjerujem u ove gore nabrojane da mogu kompenzirati ove nedostatke u sredini, mozemo jos tu i dodati Giggsa, naravno po potrebi, eto kad vec spomenu Gibsona imam dobar predosjecaj u vezi njega za ovu sezonu, samo jos malo mora poraditi na defanzivi i organizaciji igre, ali zato ima top u noziharis334 je napisao/la:jbg povrijedi se ali imamo mi u sredini Fletchera, Scholesa, Gibsona sve su to igracine, Gibson pravi rutiner postao, ne kazu dzaba da je Scholesov nasljednik
Ma ne. Samo se mora smiriti, potruditi se da odrzi dobru formu, svakako mu odnos sa SAF-om nije najbolji i da ga povrede mimoidju. U suprotnom ovaj mu nece oprostiti.Monolog je napisao/la:A vi ste se to odrekli Andersona? Koliko god da on nije igrao prošle godine te je sada uradio onu glupost u Portugalu, ipak se na njega(ukoliko ostane)može i mora ozbiljno računati. Scholes, Fletcher, Anderson, Gibson. Iako nisu neka imena(izuzev Scholesa koji je u godinama), ipak su to ozbiljni igrači koji ulijevaju poštovanje protivničkih ekipa.
hmm on prvo treba uci u dobru formuThunderstruck je napisao/la:Ma ne. Samo se mora smiriti, potruditi se da odrzi dobru formu, svakako mu odnos sa SAF-om nije najbolji i da ga povrede mimoidju. U suprotnom ovaj mu nece oprostiti.Monolog je napisao/la:A vi ste se to odrekli Andersona? Koliko god da on nije igrao prošle godine te je sada uradio onu glupost u Portugalu, ipak se na njega(ukoliko ostane)može i mora ozbiljno računati. Scholes, Fletcher, Anderson, Gibson. Iako nisu neka imena(izuzev Scholesa koji je u godinama), ipak su to ozbiljni igrači koji ulijevaju poštovanje protivničkih ekipa.
Nadam se napokon da ce pokazati koliko vrijedi.
Ja mislio prvo se ima dobra forma a kasnije se izgubisakho je napisao/la: hmm on prvo treba uci u dobru formupa tek onda da je odrzi.Mislim da mu Fergie nece odmah dati priliku u prvim utakmicama, vjerovatno ce sjedit na klupi pa ulazit pred kraj i na taj nacin pokusat uci u formu.
Mislim da smo ovo ljeto morali dovesi nekog kreativca, dakle igraca koji bi mogao organizovati dobar napad u trenucima kada neide na tereni nista.
Sa ovakvim sastavom svakako se mozemo boriti za titulu u Premiershipu, međutim kada je Liga prvaka u pitanju, to ce dosta tesko ici. Volio bih da grijesim ali...
slazem se da mu je ovo zadnja sezona da nesto dobro uradi, ako se ne popravi nista na bolje odmah u stecaj ga slatThunderstruck je napisao/la:Ja mislio prvo se ima dobra forma a kasnije se izgubisakho je napisao/la: hmm on prvo treba uci u dobru formupa tek onda da je odrzi.Mislim da mu Fergie nece odmah dati priliku u prvim utakmicama, vjerovatno ce sjedit na klupi pa ulazit pred kraj i na taj nacin pokusat uci u formu.
Mislim da smo ovo ljeto morali dovesi nekog kreativca, dakle igraca koji bi mogao organizovati dobar napad u trenucima kada neide na tereni nista.
Sa ovakvim sastavom svakako se mozemo boriti za titulu u Premiershipu, međutim kada je Liga prvaka u pitanju, to ce dosta tesko ici. Volio bih da grijesim ali...![]()
Slazem se da mu nece davati sansu neko vrijeme ali ovu sezonu ako se ne potrudi i ne bude li neko na koga se moze ozbiljno racunati u najjacim utakmicama treba ga prodati.
Treba lovu uzetisakho je napisao/la: slazem se da mu je ovo zadnja sezona da nesto dobro uradi, ako se ne popravi nista na bolje odmah u stecaj ga slat
Pa i ja sam navijač najboljeg kluba na svijetu još otkad znam za sebe najdraža tekma koju sam gledao je ona protiv Leverkusena u finaluPrika je napisao/la:I ja sam navijac najboljeg kluba na svijetu,jos od finala protiv Bayerna ,od tada sam zagotivio taj klub,u zadnje vrijeme nest slabije pratima al redovno citam sve sto se pise na ovoj temi
Scholes moze jos ovu sezonu odigrati na nivou, u to sam siguran tako da pojacanje u sredini moze cekati iduce ljeto a tada ce Fergie sigurno naci kvalitetnog igraca, ali opet treba pricekat ovu sezonu sta znate mozda se Gibson i Anderson iskazu ovu sezonu....nikad se ne zna...ja licno vjerujem da ce Gibson biti vazna karika u Unitedu narednih sezonaMonolog je napisao/la:A vi ste se to odrekli Andersona? Koliko god da on nije igrao prošle godine te je sada uradio onu glupost u Portugalu, ipak se na njega(ukoliko ostane)može i mora ozbiljno računati. Scholes, Fletcher, Anderson, Gibson. Iako nisu neka imena(izuzev Scholesa koji je u godinama), ipak su to ozbiljni igrači koji ulijevaju poštovanje protivničkih ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.