Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ja sam na 10 000 bio štela, koje su to muke, isto mi se tako desilo i u klađi u petici, prvih 6 brojeva ja imam 5, i na kraju na stoji bjednoj baci...
Auuu, doguro do onih 7/48? I tu te yeba?
100% sportski i krajnje opušten potpis.
I tu me ofulalo prva 3 broja sve ostalo je historija..eedo je napisao/la:ja sam na 10 000 bio štela, koje su to muke, isto mi se tako desilo i u klađi u petici, prvih 6 brojeva ja imam 5, i na kraju na stoji bjednoj baci...

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kvota na Klivlend 2 ???? Na Kliperse 1,7 i na toronto 1,8 ?? Da li se ovi sale ?
Mogu mislit, adrenalin odvaljuje
Gotivno je meni ovo live magic, čak jedina stvar na kojoj mogu rec da sam u plusu, mada nisam neki ljubitelj binga, i izbjegavam ga igrat
Gotivno je meni ovo live magic, čak jedina stvar na kojoj mogu rec da sam u plusu, mada nisam neki ljubitelj binga, i izbjegavam ga igrat

Ma ja što prodjem na kladari vratim na bingoeedo je napisao/la:Mogu mislit, adrenalin odvaljuje

Ima li glupljeg sporta od odbojke?
Pa to ni hendikep po mizernoj kvoti nije u stanju pokriti, pu

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Meni obrnutosamirr je napisao/la:Ma ja što prodjem na kladari vratim na bingoeedo je napisao/la:Mogu mislit, adrenalin odvaljuje

Trebamo se malo organizovat

Samire ista situacija ,sreća pa ga nema do 1.4 preko wwina, mozda budem u plusu do tadsamirr je napisao/la:Ma ja što prodjem na kladari vratim na bingoeedo je napisao/la:Mogu mislit, adrenalin odvaljuje

"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Ja kad ispricam ovu zanimljivu pricu ljudi ce dobro razmisliti da li ce igrati na wwinu bingo xd, ja vracam u kladarama na bingo slabo live magic..jajce123 je napisao/la:Samire ista situacija ,sreća pa ga nema do 1.4 preko wwina, mozda budem u plusu do tadsamirr je napisao/la:Ma ja što prodjem na kladari vratim na bingoeedo je napisao/la:Mogu mislit, adrenalin odvaljuje
Gotivno je meni ovo live magic, čak jedina stvar na kojoj mogu rec da sam u plusu, mada nisam neki ljubitelj binga, i izbjegavam ga igrathahaha
-
- Kontakt:
Zar je bilo dobitaka danas
ja dan ni poceo nije vec pao,sto se tice binga ja to nisam 2 puta u zivotu odigrao,to za mene je namjesteno sve navlakusa dadne jednom dvaput al te oguli na kraju debelo

Sta je faozn sa golden90?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Od srijede nisam igrao nista

Igraj Široki ti si najbolji!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Portland čekam za crvenku. Ako Netse ne mogu dobit onda stvarno...
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Dijelili bonuse po 10e na prvu registraciju.Sabinho je napisao/la:Sta je faozn sa golden90?![]()
S obzirom da se mene ovdje napadalo kad kazem da je barem pola sportskih dogadjaja namjesteno i predodredjeno, evo zelim biti ironican i reci da bingo taj nije namjestaljka! 
Samo igrajte ta sr.anja i pobrinite se da dzepovi gamadi koja to organizuje nikad ne budu prazni...

Samo igrajte ta sr.anja i pobrinite se da dzepovi gamadi koja to organizuje nikad ne budu prazni...
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
- Kontakt:
Ma okrenut će nemoj brinuti ako imaš čistu dvicu i da se nisi pravio pametan kao ja i odigrao h2.gambler1899 je napisao/la:Feynord

Ja sam ih prekocio i stavio Ajaxa samo jel Ajax igra poslije njih ,i sta god da se desi na ovoj utakmici Fejnorda,Ajax ce morati zapeti jel je ipak 5 bodova razlika,sad evo ovi gube,Ajax ako dobije opet su u igri na -2,a i da je ovaj dobio Ajax bi opet morao dobiti da zadrze ovih -5
Tako da go Ajax go 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
krmpotichu koji je skor ovom frajeru sto ga djelis ?
To i ja sada mislim igrati. Šta misliš o Utrecht 1?miky_hz je napisao/la:Ja sam ih prekocio i stavio Ajaxa samo jel Ajax igra poslije njih ,i sta god da se desi na ovoj utakmici Fejnorda,Ajax ce morati zapeti jel je ipak 5 bodova razlika,sad evo ovi gube,Ajax ako dobije opet su u igri na -2,a i da je ovaj dobio Ajax bi opet morao dobiti da zadrze ovih -5Tako da go Ajax go
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.