Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Cestitke i od mene 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Al bukvalnooeedo je napisao/la:samir ima 23 lične

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Da zna raja gdje je sve registrovanasamirr je napisao/la:Al bukvalnooeedo je napisao/la:samir ima 23 lične

100% sportski i krajnje opušten potpis.
Hahahahaha jednom se živi, rokaj Samke

Edit: Hvala @sarajevo29
Struya pošalji podatke
edit 2: ček moram obrnut ovo da mogu slat

Edit: Hvala @sarajevo29

edit 2: ček moram obrnut ovo da mogu slat

Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 04 mar 2017, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Super ovaj Aspas. Čekam Barcelona - Celta (odnosno, čekao) oba daju gol za 2 stoje, frajer izađe skoro jedan na jedan sa Ter Stegenom, izmelja sve živo i na kraju opuca pored gola. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
eedo je napisao/la:Da zna raja gdje je sve registrovanasamirr je napisao/la:Al bukvalnooeedo je napisao/la:samir ima 23 lične![]()

ado899 je napisao/la:Cekam Benfiku i Colo Colo 3+ za 191KM sta mislite gledali ko te utakmice?
hmmm benfika bi mogla biti gusta ne bi me cudilo i da prime mozda, a kolo ti su ludi tamo moglo bi doci to
- Sarajevo29
- Kontakt:

ajmo gypsy za jackpot ,poslano po 2,50 limitiran sam do 00:00
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Struya podatke pa prevacim dok obrnem
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Baš treba, imao bi i ja svašta tu reći, žali Bože one stare teme, od tragedije do komedije, preko ovisnosti, sve zastupljeno 

Struya i slovo ugonzales je napisao/la:Struya podatke pa prevacim dok obrnem
Imam ja jednu zanimljivu pricu vezanu za virtual Bingo na wwin-u..eedo je napisao/la:Baš treba, imao bi i ja svašta tu reći, žali Bože one stare teme, od tragedije do komedije, preko ovisnosti, sve zastupljeno
Pazi, dok brzi "obrne"
Dobar viccc

Dobar viccc

Sad cemo nba analizirati nesto valjda se da vise pogoditi to kad nece fudbal , lakse pogodim 5 igrace nego 2
Imam i ja, kako prokockati 2 hiljade u 10 dana, i onda nemat za hljeba kuknjavasamirr je napisao/la:Imam ja jednu zanimljivu pricu vezanu za virtual Bingo na wwin-u..eedo je napisao/la:Baš treba, imao bi i ja svašta tu reći, žali Bože one stare teme, od tragedije do komedije, preko ovisnosti, sve zastupljeno
Još jedna dobra ima, zvala bi se "prokletstvo jednog para", svi bi mislili da se radi o ljubavnom romanu

Jel tvoja bar pozitivna o virt bingu

Ma ufatio im grešku uzimo im pare i šakom i kapom, ali mi je krivo kakvim stvarima su se sluzili dok tu grešku nisu ispravili..eedo je napisao/la:Imam i ja, kako prokockati 2 hiljade u 10 dana, i onda nemat za hljeba kuknjavasamirr je napisao/la:Imam ja jednu zanimljivu pricu vezanu za virtual Bingo na wwin-u..eedo je napisao/la:Baš treba, imao bi i ja svašta tu reći, žali Bože one stare teme, od tragedije do komedije, preko ovisnosti, sve zastupljeno
Još jedna dobra ima, zvala bi se "prokletstvo jednog para", svi bi mislili da se radi o ljubavnom romanu![]()
Jel tvoja bar pozitivna o virt bingu
imal kakve greške na live magic, s hostesicama
Ima objavljuju lazne dobitke.eedo je napisao/la:imal kakve greške na live magic, s hostesicama
ma klasicna navlakusa, doduse bio sam i ja par puta na onim dobitcima kad vrti na kraju, al ne vise od 100esamirr je napisao/la:Ima objavljuju lazne dobitke.eedo je napisao/la:imal kakve greške na live magic, s hostesicama
Ja ne više od 50e, ali sam bio u igri za Jackpot..eedo je napisao/la:ma klasicna navlakusa, doduse bio sam i ja par puta na onim dobitcima kad vrti na kraju, al ne vise od 100esamirr je napisao/la:Ima objavljuju lazne dobitke.eedo je napisao/la:imal kakve greške na live magic, s hostesicama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.