Sandokan87 je napisao/la:Lendric trci 90 minuta, nudi se, pomaze odbrani, pritisce u napadu i ti se nadjes da pametujes kako je Lendric los igrac. Obrati nekad paznju na njegov doprinos ekipi, i pored tog doprinosa opet je stigao postici fin broj golova, i trenutno je prvi strijelac lige. Nagledao sam se ja igracina, napadaca koji su bili izvikani, ovakvi onakvi, predvidjali su ljudi da ce prekucati ligu, zabiti po 20-30 golova pa su isti ti prije stigli do izlaznih vrata iz Zelje nego do postignutog gola, dok Ivan igra, i trpa, sezonu po sezonu, i ako nista "CISTOG" obraza moze otici sutra iz Zelje da mu nikad niko A ne kaze, jer je hvala Bogu natrpao on golova i golova, i odlucio je da ostane, ne prvi put vec drugi put, jer je prije pocetka ove sezone imao priliku da ide i to kao slobodan igrac!!! Zato bolje suti i zahvali se Bogu pa imas Ivana u ekipi!maldini3 je napisao/la:Ako je ovakav Lendric prvi strijelac lige jeb.o nas fudbal i treba ugasiti ovu ligu. Njega lopta hoce i on to koristi al njegovo fudbalsko znanje je 0. Tragicno je gledati njegovo kretanje bez lopte. Dribling ne postoji kod njega i sad ne vjerujem da moram reci da je Lazo za njega majstor.
A sto se utakmice tice ne zasluzeno smo pobjedili al neka smo. Vazni su trenutno samo bodovi. Zajko danas najbolji a ovo ostalo vrlo lose. Svaka cast i Vedranu na onoj odbrani u drugom poluvremenu, sa sjevera se cinilo da je vec lopta u golu.
Kad mi se nesto ne svidja ja necu da sutim. Svi koji su imalo ozbiljnije igrali lopte ce ti potvrditi ovo sto sam reko.