Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Serie A
Roma spustila gace.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Talijanski, na kvarnoChinaglia je napisao/la:jesil progledaoRaonffa je napisao/la:Ne vidim kako Chinijevci mogu ugroziti Manuelce večeras, iako mi ne bi bilo mrsko da se desi tako nešto.
Al' ne bunim se kao što rekoh, iako još nije gotovo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Spalletti ocigledno nije skontao Irratija, ubaci Perottija da sutira penal, al penala ne bi
bit ce u revansu, nema veze :kafa:
bit ce u revansu, nema veze :kafa:
On je na nasoj platnoj listi...sve za SergejaChinaglia je napisao/la:Spalletti ocigledno nije skontao Irratija, ubaci Perottija da sutira penal, al penala ne bi
bit ce u revansu, nema veze
Tako ti je to kad nemas dugu klupu a istrosis najbolje igrace.Fazio sve moguce zajebao,Paredesa prodati mrtvim Englezima za dobre pare frajer ne hoda nije konstantan a Radja i Strootman nisu roboti.Luciano izgubio mec a jos Inzaghi krila udvojio i cao yebaji ga.Vasilije je napisao/la:za ovaj poraz je kriv spaleti. Lazio ih uništio formacijom, a onaj ništa ne mijenja. Radja, dzeko, manolas, peres i strootman jedva hodaju, al jok, nek se još umore.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Samo je pristup utakmici bio totalno pogrešan, kontali su daće nekako go, teško da se može primiti i eto ti belaja. Al nema veze, ima i revanš i akobogda isprašiti ove gmazove i valjda konačno ovaj delegat sa foruma popusti malo sa svojim glupostimaManuel je napisao/la:Tako ti je to kad nemas dugu klupu a istrosis najbolje igrace.Fazio sve moguce zajebao,Paredesa prodati mrtvim Englezima za dobre pare frajer ne hoda nije konstantan a Radja i Strootman nisu roboti.Luciano izgubio mec a jos Inzaghi krila udvojio i cao yebaji ga.Vasilije je napisao/la:za ovaj poraz je kriv spaleti. Lazio ih uništio formacijom, a onaj ništa ne mijenja. Radja, dzeko, manolas, peres i strootman jedva hodaju, al jok, nek se još umore.
nema potpisa
- muha milanez
- Kontakt:
Mertens proslava gola 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Pozdrav od drustva iz Udina. Mi ovdje uzivamo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Gefufna je napisao/la:
Pozdrav od drustva iz Udina. Mi ovdje uzivamo.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Mog'o bi i ja 'vako kao Fazio
Hodaj sine boli te qraz
Hodaj sine boli te qraz
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mi ovdje slavimo, ali cuvamo se i za sutra.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- _forzamilan_
- Kontakt:
Uživajte momci.
Mertens trpa vučicu [emoji8]
Mertens trpa vučicu [emoji8]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Jel ove rome sramota koliko se bacaju u 16 i simuliraju?
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ludnica na kraju nema Roma ni sreće dvije stative, Reina spašava Napoli.
Zasluženo Napoli nosi bodove odlična utakmica.
Zasluženo Napoli nosi bodove odlična utakmica.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Roma nista novo...luzerski klub do bola....Juventus opet u martu slavi titulu ... 
- muha milanez
- Kontakt:
Romi kao da je neko jednostavno prekidac iskljucio, nemoguce da ekipa koja je izgledala odlicno u zadnje vrijeme ovako lose nastupi u zadnje dvije utakmice. Potpuno nespremna ekipa.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Šteta zbog kiksa Napolija doma protiv Sassuola, Palerma i Atalante. Ovom pobjedom danas su napravili veliki korak prema LP
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dva kluba sa provincijskim mentalitetom, i zato im je krajnji domet -10 bodova iz Juventusa.Te jedna ili dvije titule prvaka u par decenija.Ali sve dok se milanski klubovi ne saberu, imat' ćemo ovu situaciju.A to je da će Juventus biti prvak već u martu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.