Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Believe
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Believe » 04 mar 2017, 15:49

Nitro je napisao/la:Kako to misliš spasio nas? Ako igrač pospremi zicer to je spašavanje? On je nas više zayebao nego što je dobrih stvari donio i zato mu yebem sve što ima.
Brate oba trofeja vam je donio+Crystal Palace u gostima,Liverpool kući,Blackburn u kupu..
You'll never walk alone.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 04 mar 2017, 15:49

al... je napisao/la:Jadni zlaja, covjek u tri dana dodje od "nase zlatne kopacke kome treba dati dozivotni" do "gurbeta kojeg treba tjerati". Pametnom dosta

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije Zlatan kriv. Kriv je Mourinho koji ga je ovakvog držao u igri, i naravno dopustio da izvede penal. Od početka je bilo jasno da sa onakvim pristupom i reakcijama ne uklapa u onakav furiozan sistem. Početak je bio perverzija, čak i Rooney izgledao odlično, i svaka lopta kod Zlatana značila bi kraj il' odlaganje akcije. Tako užasan i iznerviran je **** morao izaći. Deranje na Martiala u svakoj situaciji kad ovaj nije loptu doturio do njega je sramotno.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 04 mar 2017, 15:51

Šanse za LP preko EPL su sve manje ako se uzme u obzir raspored i preostale utakmice. Sve karte na EL bacit i to je to, pa nek' useru i to kad stignu.

Sramotan učinak na OT-u, sramotan! Ne mogu opisat kol'ko su me iznervirali danas...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 mar 2017, 15:53

Trebali bi ih još i hvaliti što su uspjeli osvojiti bod kući protiv jedne od najlošijih gostujućih ekipa u ligi sa igračem više čitavo pol. :mrgreen:

Mislim malo realnosti nije na odmet, nije baš ni sve crno, ni sve bijelo, nego je sivo, ne treba Jozo sa klupe, niti to iko zagovara, dobro niko osim Dadulia ( :mrgreen: ) , al' moramo, jednostavno moramo ovakve tekme rješavati ako želimo nešto više od ovog 6 mjesta, čitavu sezonu se mučimo u tim tekmama i kao da ništa nisu naučili iz njih, svaku put sve isto, sad kao su očekivali da će Bournemouth sam skinuti gaće u drugom pol i reći uvalite nam ga, nevjerovatna nonšalancija. :roll:

Plus što je i laik vidio da je Ibra danas bio neraspoložen i iznerviran i morao je ranije izaći, bez obzira na žuti karton, potrebno je i njemu odmora, nije bilo potrebe da ga koristi u nekim tekmama koje su bile potpuno beznačajne, ovako mi izgledaju i fizički dosta lošije negoli ranije, i Carrick i on.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 04 mar 2017, 15:57

Sve je nakaradno krenulo od onog postignutog gola Roja citav tim kao da je otisao u svlacionicu a na teren izaslo 9 amatera plus De Gea i Valencia
Ibra koliko god nas je u vecini kup utakmica vadio u EPL nas je zavalio za najmanje 10 bodova

Ali prije svega pocetna postava je bila cudna sto se na kraju i osvetilo jer mislim Rooney :facepalm: sta vise reci jednostavno je ovo kraj njegove karijere LvG i Moyes nisu shvatili i konstantno su ga gurali ali zasto ga je Jose danas vratio u prvih 11 to mi stvarno nije jasno nakon sto smo igrali fenomenalno do sad bez njega ali ocito da ce bit da je Jose podcijenio protivnika i mislio je da moze s ovakvim igracem uzeti 3 boda

Onda drugo pol. = LvG mode(sporo, dosadno, kruzenje, duge lopte prema naprijed u 70min itd)

Izmjene ne treba ni komentarisati Lingard Fella ulaze kao opcije u situaciji gdje nam treba gol :facepalm:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 04 mar 2017, 15:59

Ovdje se vec, na osnovu ove il one situacije donose zaključci na duzi period.

Pojavi se lik nakon pola godine i drobi o tome kako nema nikakve igre, nemamo tim, postavku, Ibra vec oronuo, a niko ama bas niko da se osvrne na problem stopera koji sam ovdje isticao vec duzi period. Iskusvo pozadi, covjek koji je odigrao dosta top meceva da mal konsoliduje redove i siguran sam da bi se procenat bezveznih golova uveliko smanjio.

Nista nije gotovo, sve je otvoreno, a losa realizacija je stvar i nedostatka alternativnog knipsera da pospremi pokoju odbijusu, jer oni standardni imaju los dan, nekad i dva...

Neke stvari traze detaljniju analizu od kritike na sami sistem a dvije - tri puzle ce konacno da se posloze tek na ljeto.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 04 mar 2017, 16:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 04 mar 2017, 16:00

Pa kad pogledas klupu i nije imao koga boljeg ubaciti.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 mar 2017, 16:01

Believe je napisao/la: Mislim da opet ne bi bilo upitno da li će United završiti u TOP4 da ne igraju kući protiv WBA, Evertona, Crystal Palacea i Swansea u preostalim utakmicama.
Ispravljeno :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 04 mar 2017, 16:05

Hajde Mourinjo hocemo li sa tom izjavom NISMO IMALI SRECE
A kad pobjedimo tad srecu ne pominjes,pisam se na tvoj autoritet i tvoje izmjene kad ti Felaini ulazi a Ibrahimovic ostaje,da je koji dr igrac ovako odigrao poslao bi ga sa rezervama da igra,rekao bi mora se prilagodit
Na pol sam pisao da ga jednostavno ne smije izvest pa makar crveni dobijo,da jeste skinuo bi mu kapu makar i ne dobili ovako je sam dao materijala da ga ljudi nastave pljuvat i pisat da je izgubio autoritet
Roney sta reci,ovde slave sto je covjek ostao u ekipi :facepalm: nije presao u Kinu,pa i tamo on nema sta trazit,daj onda i Cantonu u ekipu jbg nas sta je sve covjek uradio za united jer na osnovu toga i Rooney igra tj proslog vremena
Sredina Roney i Karick 125 god zajedno i hocemo brzinu u organizaciji :oops:

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 04 mar 2017, 16:18

tajger je napisao/la:Hajde Mourinjo hocemo li sa tom izjavom NISMO IMALI SRECE
A kad pobjedimo tad srecu ne pominjes,pisam se na tvoj autoritet i tvoje izmjene kad ti Felaini ulazi a Ibrahimovic ostaje,da je koji dr igrac ovako odigrao poslao bi ga sa rezervama da igra,rekao bi mora se prilagodit
Na pol sam pisao da ga jednostavno ne smije izvest pa makar crveni dobijo,da jeste skinuo bi mu kapu makar i ne dobili ovako je sam dao materijala da ga ljudi nastave pljuvat i pisat da je izgubio autoritet
Roney sta reci,ovde slave sto je covjek ostao u ekipi :facepalm: nije presao u Kinu,pa i tamo on nema sta trazit,daj onda i Cantonu u ekipu jbg nas sta je sve covjek uradio za united jer na osnovu toga i Rooney igra tj proslog vremena
Sredina Roney i Karick 125 god zajedno i hocemo brzinu u organizaciji :oops:
Ibrahimovic I Pogba su trebali napolje jos u prvom poluvremenu .Onaj Pogba ne znam na sta uze one silne pare sto dadose za njega .Nije njega Ferguson najurio bez veze da bi ova budala ponovo ga doveo.Ibrahimovic prepotentan kao I uvijek .Imao je tri zicera koja nije pogodio serator.Manchester po meni igra brze I pravi pritisak vise nego sa onim Van Galom.Kad je njima Karick glavni zadnji vezni ne treba se nista vise ni govorit.Runi je dobar da vodi mladje selekcije I da oma neko uposlenje.Ma stvarno koliko placaju te idiote a nemaju 3 prava igraca ostalo sljam

CR7
Kontakt:

Post Postao/la CR7 » 04 mar 2017, 16:25

Ja mrzim Ibrahimovica i nikada nisam volio tog igraca, jer se sve mora vrtiti oko njega, on je glavni gdje god dodje. Dobro je kolega @devi1 primjetio deranje na Martiala, bas sam posmatrao to, cini mi se poslije jednog takvog krajem 1.pol. Martial se vise nije ni vidio, ne smije ni ici u prodor, joj da hoce otici na kraju sezone, ma taman da zabije jos 50 golova do kraja, a Murinho ga ne smije ma ni minutu izvesti.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 04 mar 2017, 18:01

Opet na OT gubimo 2 boda
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Motti
Kontakt:

Post Postao/la Motti » 04 mar 2017, 18:23

Moramo vjerovat da cemo u konacnici uhvatit te pozicije koje vode u LP, imamo ekipu koja je to sposobna. Kiksat ce i ostali, plus medjusobne utakmice. Nije bas da Arsenal moze upisat unaprijed tri bobe protiv nas, ili Totenham. Ni pobjedom danas ne bi imali nista osigurano, ali bi imali ljepsu poziciju. Mozemo i moramo bolje od ovoga. Iduca utakmica vec za 4 dana, onda Chelsea u FA kupu.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08

Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 04 mar 2017, 18:27

Top 4 je nedostižan, 12 kola do kraja i potencijalna 4 boda zaostatka. Je.biga, život je nekad stvarno okrutan.

semcho993
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la semcho993 » 04 mar 2017, 18:27

Baader je napisao/la:Top 4 je nedostižan, 12 kola do kraja i potencijalna 4 boda zaostatka. Je.biga, život je nekad stvarno okrutan.
[emoji3] bas jbt ko da zaostajemo 30 bodova
treci cemo zavrsit ubjedjen sam

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 04 mar 2017, 18:31

Ja jos ne mogu sebi doci,jbt od ponedeljka i kixa liverpoola cekam ovu tekmu da budemo bar malo tu na toj famoznoj 4 poziciji i gledaj kako nas pocaste,bjezi u qrac krasni ljudi dva puta prodju polovinu i naprave jedan penal i jednu sto postotnu priliku i mi falimo odbranu,uzas
Treba ovde stoper,lijevi bek,sad ce neko reci Shaw ma kakav on,niti jednom nije se ponudio Martialu na toj strani,covjek je trom i mislim predebeo,zadnji vezni,mi se na Kericka oslanjamo sto je tuzno,desno krilo ne postoji,sam Valencija drzi tu stranu,napadac isto tako,ma puno tu treba ne znam kako neko pise malo fali,pa zamisli ovu ekipu u LP et nek i Grizman dodje protiv jedne Barse jednog Bajerna jednog Reala pa Atletika ma bilo koje jace ekipe,mi derbija dobili nismo u prvenstvu nismo mi za velikih stvari jos mozda god do dvije
Neko hvali Jonsa,pa taj covjek se zalijece ko bik,igra srcem nema mozga sekunde,nedo Bog na ledja mu stavit driblera da ga izbruka ko dijete

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 mar 2017, 19:00

Baader je napisao/la:Top 4 je nedostižan, 12 kola do kraja i potencijalna 4 boda zaostatka. Je.biga, život je nekad stvarno okrutan.
Ponavljaš se, kao pokvarena ploča :mrgreen:

Mogao bi nekad i neki komentar igre napisati, a ne samo komentare na ono što se piše ovdje :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 04 mar 2017, 19:31

Ne može se doći na red od ubitačne kombinacije kmečanja, neopravdanog pljuvanja i besmislenog hejtanja. Ekipa ovdje mišljenje mijenja sa svakim kolom, tako da možemo zaključiti da je ovo daleko najsmiješniji podforum Prema (ok, možda malo pretjerujem, smiješniji su forumski skauzeri kad Liverpoolu ide dobro).

Igra je bila dobra, kao i obično posljednja 3-4 mjeseca. Problematična je realizacija i činjenica da se niko ne izbacuje u prvi plan kada Zlatana ne ide. Generalno, Mata je najbliži tom profilu igrača, no danas ništa.

Šlag na tortu je javljanje korisnika čijim smo nejavljanjem bili počašćeni jedan dugi period, no, gle čuda, kiks kući i eto ga.

I da, tri boda manje od četvrtog mjesta uz utakmicu manje i 12 kola do kraja. Nemoguća misija. Tragedija.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 mar 2017, 19:45

Igra je bila dobra prvih 20ak min, a u drugom pol sa igracem vise nismo nista napravili, to je daleko od dobrog. Izmjene su promasene, Ander je trebao od pocetka krenuti.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 04 mar 2017, 19:51

To je to, upravo to: Ander je trebao početi. Da je Ander počeo, javio bi se tu neko ko bi napisao kako ne ide bez Carricka i kako je on trebao početi. Da je ubacio Carricka i ostavio vani Rooneya, javio bi se reddevil96 sa kmečanjem kako Jose mrzi Rooneya. Da je stavio Rooneya, a izvadio Martiala, internet bi implodirao. Itd.
S druge strane, da svaku utakmicu igra sa najjačom ofanzivnom linijom, sralo bi se kako ne odmara igrače.

Ono, začarni krug jebote, čemu se onda javljati na takvoj temi?

Igra je bila dobra, nebrojeno čistih prilika je napravljeno koje se zatvorenih očiju moraju realizovati, ali nisu. E da, promašili su i penal.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.