Rekonstrukcija stadiona u BiH

Bliss
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Bliss » 03 mar 2017, 12:59

solinas je napisao/la:Sve je to uredu ali niko ne odgovori kako ulazu novac svi ti ljudi...
Kao donaciju,znaci halal, ili sponzorstvo,ili pozajmice....
Ponavljam cifre prelaze realnost 1 lige federacije.
Nebitno hajde uglavnom dobro je radi se i punom parom.
Samo mi je nelogicno da ljudi najavljuju tolike projekte i radove,pa logicno zapitas se kojim parama...
Slicno kao sto je radio Husic u Slobodi. Razlika je da Hasic ima jos ljudi okupljenih oko sebe, njih 4-5 koji imaju ozbiljne pare. Radi se na mjenjanju statuta i na tome da oni imaju i vlasnicku strukturu u klubu. Jako su pametni, pored toga sto vole Velez, imaju plan da ovo bude odrzivi projekt. Ovo je cudo drzava, sve se moze preko noci promjeniti kao sto je bio slucaj u Slobodi i takodjer je velika razlika ta da Velez nema velik dug prema poreznoj, Mislim da je negdje oko 150 000 KM, i reprogram je vec potpisan i mjesecna rata iznosi oko 2500 KM sto nije puno.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 03 mar 2017, 13:32

http://sportsport.ba/bh_fudbal/predstav ... eva/227123

Zeljo ce jug poceti raditi - vjerovatno i zavrsiti dok ovi bilo sta poduzmu za Kosevo. Pogotovo onih 200. miliona i slicne ludarije. :urnebes:
- Zeljeznicar -

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 mar 2017, 13:50

Bliss je napisao/la:
solinas je napisao/la:Sve je to uredu ali niko ne odgovori kako ulazu novac svi ti ljudi...
Samo mi je nelogicno da ljudi najavljuju tolike projekte i radove,pa logicno zapitas se kojim parama...
Slicno kao sto je radio Husic u Slobodi. Razlika je da Hasic ima jos ljudi okupljenih oko sebe, njih 4-5 koji imaju ozbiljne pare. Radi se na mjenjanju statuta i na tome da oni imaju i vlasnicku strukturu u klubu. Jako su pametni, pored toga sto vole Velez, imaju plan da ovo bude odrzivi projekt. Ovo je cudo drzava, sve se moze preko noci promjeniti kao sto je bio slucaj u Slobodi i takodjer je velika razlika ta da Velez nema velik dug prema poreznoj, Mislim da je negdje oko 150 000 KM, i reprogram je vec potpisan i mjesecna rata iznosi oko 2500 KM sto nije puno.
Ako pise pozajmice tj ako nije donacija onda vas otkupljuje covjek to hoce da pita solinas , svaka pozajmica je dug Veleza.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 03 mar 2017, 13:51

Bliss je napisao/la:
ako je to tako onda me nebi cudilo da velez za 3 ili 4 godine bude u borbi za prvo mjesto u premijer ligi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 03 mar 2017, 17:03

Konzerva je napisao/la:
Bliss je napisao/la:
ako je to tako onda me nebi cudilo da velez za 3 ili 4 godine bude u borbi za prvo mjesto u premijer ligi.
To je stavljeno kao cilj, od ove uprave. Kad su dosli na ljeto predstavili su 5-godisnji plan, zadnja godina 2022 slavimo 100 godina kluba, tako da je bitno da se u toj godini napadne titula prvaka drzave.

Al opet ponavljam, nije ovo normalna i uredjena drzava, preko noci sve moze otici u 3 pm. Razlika je samo sto su ovi ljudi mudri i rade pametno za sad.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 03 mar 2017, 17:54

Neka me neko ispravi, ali ove godine će ispasti čak 5 klubova iz 1. lige FBiH? Jer preteći 4 kluba s bodovnim zaostatkom nije lako bez obzira na nekakva pojačanja. A ako ispadnu, najranije što mogu ponovo igrati u Premijer ligi je sezona 2019/20.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 03 mar 2017, 18:22

Previse se sekirate za Velez..a sekirancija nije dobra za zdravlje.Daj bola popustite stom pricom kao sta ,kako...ljudi ulazu u buducnost za mostarsku djecu..koji ce u nerednim godinama imati jedan kompletan sportki objekat.Zovi te to vi kako hoce te,donacija..pozajmica ali ovi ljudi su zasukali rukave i rade sve po zacrtanom planu.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 03 mar 2017, 19:31

Zglavkar je napisao/la:Neka me neko ispravi, ali ove godine će ispasti čak 5 klubova iz 1. lige FBiH? Jer preteći 4 kluba s bodovnim zaostatkom nije lako bez obzira na nekakva pojačanja. A ako ispadnu, najranije što mogu ponovo igrati u Premijer ligi je sezona 2019/20.
Najvjerojatnije, ali uvijek se može pogurati nekog prvaka druge lige da odustane od promocije (samo prvaci mogu u prvu ligu). :D
Hayley <3

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 mar 2017, 21:28

slika

slika
Nove stolice za istočnu tribinu Stadiona Grbavica stižu 11. marta

Nakon što je FK Željezničar u subotu dobio, a potom i vratio stolice za istočnu tribinu turskom dobavljaču, nova pošiljka će stići 11. marta.
Željezničar je u subotu primio stolice namijenjenih za novu istočnu tribinu, no, one su vraćene zbog pogrešne nijanse plave boje. Turski proizvođač je prihvatio odgovornost te će platiti troškove vraćanja stolica.

Istočna tribina će primati 4.650 gledatelja, a djelomično je finansirana prodajom desetogodišnjih ulaznica po cijeni od 1.000 KM. Zvanično otvaranje je planirano za april, odnosno u prvom kolu Lige za prvaka.

Kada budu okončani radovi na istočnoj, FK Željezničar planira raditi i na južnoj tribini.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 03 mar 2017, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 03 mar 2017, 21:38

Ovo na Grbavici izgleda odlicno i nek se probije i rok al nek se uradi kako treba i sve sto ide na tribinu od hidroizolacije ograde stolica i ostalih stvari, ako me sjecanje sluzi zbog nekih sitnih stvari sjever Tusnja je neke tekme bio zatvoren tj. imali su zabranu jer nesto tribina nije ispunjavala? Tuzlaci mogu to bolje objasniti?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 mar 2017, 22:51

Najbolja do sada... Drugi stadion, yebote :tokralju:

slika

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 mar 2017, 22:53

Joj kad bi se mogao odmah i jug uraditi...[emoji7]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 03 mar 2017, 23:14

gambler1899 je napisao/la:Ovo na Grbavici izgleda odlicno i nek se probije i rok al nek se uradi kako treba i sve sto ide na tribinu od hidroizolacije ograde stolica i ostalih stvari, ako me sjecanje sluzi zbog nekih sitnih stvari sjever Tusnja je neke tekme bio zatvoren tj. imali su zabranu jer nesto tribina nije ispunjavala? Tuzlaci mogu to bolje objasniti?
Ma druze ne interesuje nikoga rok, ako mi vjerujes. Ako mene pitas, neka je do kraja godine naprave, nemam nikakav problem sa tim.
Zivimo san, konacno.. Poslije toliko laznih obecanja o nekakvim arenama, dodjose ljudi, zasukase rukave i pokazase da se sve moze kada neko zna, ima energiju i volju da nesto uradi. Jos kada se jug, konacno, izgradi a to ce biti brze nego sto mnogi ocekuju.. Ne moze se ta sreca opisati, vjeruj mi.
Ja sam mislio da necu ovo nikada docekati, stavise, ubijedjen sam bio.

Kad zagrmi: "Ustani istok !" :opaopa: :opaopa:
Životni saputnik! 1921

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 03 mar 2017, 23:32

slika

"„Prodati 500 desetogodišnjih po 1000 KM. Nemoguće. Nikada ne bih vjerovao onome ko to zamisli ali tada sam mudro šutio, možda sanjari i uspiju. A onda su bageri odnijeli stari istok a vrag odnio šalu…“, forumaš ŽDG reče !

slika
Životni saputnik! 1921

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 03 mar 2017, 23:42

badblueboylivno je napisao/la:
Zglavkar je napisao/la:Neka me neko ispravi, ali ove godine će ispasti čak 5 klubova iz 1. lige FBiH? Jer preteći 4 kluba s bodovnim zaostatkom nije lako bez obzira na nekakva pojačanja. A ako ispadnu, najranije što mogu ponovo igrati u Premijer ligi je sezona 2019/20.
Najvjerojatnije, ali uvijek se može pogurati nekog prvaka druge lige da odustane od promocije (samo prvaci mogu u prvu ligu). :D
Zar i toga ima? :mrgreen:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 04 mar 2017, 07:36

Zglavkar je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:
Zar i toga ima? :mrgreen:
Već se dešavalo. Npr. Budućnost Banovići ostali u 1 LFBIH jer su premirali Mladost Malešiće da odustanu od ulaska. Čini mi se da ima još jedan slučaj ali ne znam sudionike
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 mar 2017, 08:43

Video update by Xalen

[youtube][/youtube]

JaskoBiH
Kontakt:

Post Postao/la JaskoBiH » 04 mar 2017, 11:14

Jug na grbavici ce se gradit sigurno u ovoj godini sta vise ubijedjen sam jer vec se uslo u stos navijaci su vidjeli da uprava radi sve je transparentno nema kradje svaka marka se zna gdje ide i kad puste u prodaju ovih 1000 desetogodisnjih od 500 KM za jug to ce biti rekordna brzina prodaje.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 mar 2017, 11:19

Izgradnjom ceste ispred sjevera ce biti to jos ljepse, uredjenije.
Nadam se da ce ursditi nesto po pitanju ovih prodavnica, buregdzinica, pekara ispred svega sta vec ima da se to fino uredi, dovede pod jednu liniju, a ne da svako iznosi svoje koliko to prostor omogucava.
Prostor iza istoka se cini mali, ali ima dosta dosta mjesta tu i nadam se da ce se kvalitetno iskoristiti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 mar 2017, 11:22

Ja sam cuo da ce Uprava zahtjevati da se one prodavnice urede kako bi stadion izgledao ljepse. Uskoro bi trebala se i ona traka za reklame napraviti na sjeveru.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.