Bolt osvojio Laureusovu nagradu za sportaša godine

a zanimljiv rekord je srušila Genzebe Dibaba, koja je u trci na 2000m srušila WR koji je držala legendarna rumunjska atletičarka Gabriela Szabo za čak 7 sec.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
nista posebno,sve vec napisanofilip13 je napisao/la:http://telesport.telegram.hr/price/kad- ... i-rekordi/
Hoće gdje biti prenos? I da li ima gdje lista svih učesnika po kategorijama?branimir85 je napisao/la:Ovaj tjedan u Beogradu pocinje 34. Europsko dvoransko prvenstvo,bit ce podjeljeno 26 setova medalja po 13. u Muskoj i zenskoj konkurenciji
hrt,rts,eurosport http://www.belgrade2017.org/sr/welcome ne znam za listu svih natjecatelja,ali iznad u postu sam napisao neke od favoritaarelinho je napisao/la:Hoće gdje biti prenos? I da li ima gdje lista svih učesnika po kategorijama?branimir85 je napisao/la:Ovaj tjedan u Beogradu pocinje 34. Europsko dvoransko prvenstvo,bit ce podjeljeno 26 setova medalja po 13. u Muskoj i zenskoj konkurenciji![]()
Hvalabranimir85 je napisao/la:hrt,rts,eurosport http://www.belgrade2017.org/sr/welcome ne znam za listu svih natjecatelja,ali iznad u postu sam napisao neke od favoritaarelinho je napisao/la:Hoće gdje biti prenos? I da li ima gdje lista svih učesnika po kategorijama?branimir85 je napisao/la:Ovaj tjedan u Beogradu pocinje 34. Europsko dvoransko prvenstvo,bit ce podjeljeno 26 setova medalja po 13. u Muskoj i zenskoj konkurenciji![]()
Jedva krenuše.branimir85 je napisao/la:problemi sa starnim blokom,Phedersen prvo diskvalifictana pa vraćena
evo opet problemi
Cindy Roleder osvojila zlatona 60m s preponam nakon 4.neuspješna starta
više Omega ne radi natjecanje pa možda ovi novi nisu uigraniarelinho je napisao/la:Jedva krenuše.branimir85 je napisao/la:problemi sa starnim blokom,Phedersen prvo diskvalifictana pa vraćena
evo opet problemi
Još su mogli bez razloga djevojku odstraniti. Sreća da je vratiše na kraju.
Zbog čega Omega ne radi više takmičenja i ko radi takmičenja sada?branimir85 je napisao/la:više Omega ne radi natjecanje pa možda ovi novi nisu uigraniarelinho je napisao/la:Jedva krenuše.branimir85 je napisao/la:problemi sa starnim blokom,Phedersen prvo diskvalifictana pa vraćena
evo opet problemi
Još su mogli bez razloga djevojku odstraniti. Sreća da je vratiše na kraju.
i sretno s parom
Izgleda da skočni zglob nije izdržao zagrijavanje.branimir85 je napisao/la:odlično natjecanje u bacanju kugle,poljak bacio rekord sezone,šta je ovo Tuka se nije pojavio u SF
pa nije se trebao ni pojavljivat ako je ozlijeđen,ovo nije baš važno natjecanje za ono što slijediarelinho je napisao/la:Izgleda da skočni zglob nije izdržao zagrijavanje.branimir85 je napisao/la:odlično natjecanje u bacanju kugle,poljak bacio rekord sezone,šta je ovo Tuka se nije pojavio u SF
![]()
![]()
Već više od mjesec dana ima problem sa skočnim zglobom. Redovne terapije ipak nisu pomogle.
I mene je iznenadilo što se pojavio kad se zna da ima problema sa povredom. Valjda se nije pogoršalo povreda.branimir85 je napisao/la:pa nije se trebao ni pojavljivat ako je ozlijeđen,ovo nije baš važno natjecanje za ono što slijediarelinho je napisao/la:Izgleda da skočni zglob nije izdržao zagrijavanje.branimir85 je napisao/la:odlično natjecanje u bacanju kugle,poljak bacio rekord sezone,šta je ovo Tuka se nije pojavio u SF
![]()
![]()
Već više od mjesec dana ima problem sa skočnim zglobom. Redovne terapije ipak nisu pomogle.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.