Ne mogu se ni igrači polupat kad bi se zeljelo to, a kamoli netko drugi...
Zato što bi svi fino pisali po forumu a za nista drugo niste spremni, sve se može kada se hoce.

Pitaj Čolaka tko mu je trazio pareljutinar je napisao/la:
Zato što bi svi fino pisali po forumu a za nista drugo niste spremni, sve se može kada se hoce.Preduvjet za bilo šta je osim pisanja na forumu pratiti klub na domaćim i gostujućim utakmicama, podržavati ih i kada ne ide, stvarati pritisak. Nije isto kada to radi 50-100 ljudi ili 200-300. Sami smo krivi što se igrači i svi ostali ponašaju kako ponašaju.
U Mostaru se igra u 16:00. U koliko se igra uzvarit nezz ni ja.Android je napisao/la:Zna li se satnica za kup sljedeci tjedan?
Sent from my SM-A510F
Hvala [emoji1]Orjuna je napisao/la:U Mostaru se igra u 16:00. U koliko se igra uzvarit nezz ni ja.Android je napisao/la:Zna li se satnica za kup sljedeci tjedan?
Sent from my SM-A510F
Marina da,Baraban neLoveSB96 je napisao/la:Jesu li se oporavili Baraban i Marina?
Kao prvo protiv tog lupanja sam, samo sam naveo primjer, kao drugo igrači nisu krivi što su takvi i što im je većini kvaliteta za lige za opstanak, a i ne vidim ništa loše u njihovom ponašanju, uvik je bilo onih koji su izlazili i uvik će ih bit, meni osobno to ne smeta, ali kad vidim po nekim komentarima da se žuga nekima što idu u igraonu hah, e takve žugatore treba po meni dobro nalemat i polupat...ljutinar je napisao/la:
Zato što bi svi fino pisali po forumu a za nista drugo niste spremni, sve se može kada se hoce.Preduvjet za bilo šta je osim pisanja na forumu pratiti klub na domaćim i gostujućim utakmicama, podržavati ih i kada ne ide, stvarati pritisak. Nije isto kada to radi 50-100 ljudi ili 200-300. Sami smo krivi što se igrači i svi ostali ponašaju kako ponašaju.
Kako to nemaju kvalitet za LZP?sb1996 je napisao/la:Kao prvo protiv tog lupanja sam, samo sam naveo primjer, kao drugo igrači nisu krivi što su takvi i što im je većini kvaliteta za lige za opstanak, a i ne vidim ništa loše u njihovom ponašanju, uvik je bilo onih koji su izlazili i uvik će ih bit, meni osobno to ne smeta, ali kad vidim po nekim komentarima da se žuga nekima što idu u igraonu hah, e takve žugatore treba po meni dobro nalemat i polupat...ljutinar je napisao/la:
Bod na koševu ko kuća....izgledno je da nam je krupa jedina šansa, sumnjam da će sloboda kiksati protiv jajčana96BadBoy je napisao/la:Po meni ako zelimo bit sigurni moraju se pobjedit Radnik i Olimpic,a na kosevu bod bi bio ko kuca.
Sto se Krupe tice,ja mislim da oni ni jednu od ove 3 nemaju sanse da pobjede,protiv zrinjskog nemaju sansi,Celik potpuno druga ekipa(idemo Celik) a protiv Viteza mogu do boda najvise,zaebana su ekipa vitezani.
Arenasb1996 je napisao/la:Prenosi li itko?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lazarov, MikiPirs, MostarNeretva, Rigoletto, TefalTava, worchester i 57 gostiju.