FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Aha pa dobra stvar bgm imam jos pitanje za Jug samo sta ce bit sa jugom hocel on bit tribina kakva ce ostat stim da ce se pocet bit tribina skroz dole haman od ograde jel ? pa ce bit i dalje tamo najdalja tribina
Hvala
Hvala
8 metara od gola bi trebao biti novi jug.adodbr je napisao/la:Aha pa dobra stvar bgm imam jos pitanje za Jug samo sta ce bit sa jugom hocel on bit tribina kakva ce ostat stim da ce se pocet bit tribina skroz dole haman od ograde jel ? pa ce bit i dalje tamo najdalja tribina
Hvala
Stari jug ostaje kakav jeste.
- escobarpablo
- Kontakt:
vidi ovogaMU'MIN T.M. je napisao/la:banovat TRAJNO !!!Memara je napisao/la:Mislim da je ovo pravo mjesto za legende kluba![]()

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Znaci ide tribina koja ce bit neko podnozje ovom sad jugu sto je tu tako nekako spojit ce s ena to ?KapitenK je napisao/la:8 metara od gola bi trebao biti novi jug.adodbr je napisao/la:Aha pa dobra stvar bgm imam jos pitanje za Jug samo sta ce bit sa jugom hocel on bit tribina kakva ce ostat stim da ce se pocet bit tribina skroz dole haman od ograde jel ? pa ce bit i dalje tamo najdalja tribina
Hvala
ne, nece se spajati. Ova trenutna mora ostati, mislim da se ne smije rusiti jer bi moglo biti problema s putem iznad (Tranzitom)adodbr je napisao/la:Znaci ide tribina koja ce bit neko podnozje ovom sad jugu sto je tu tako nekako spojit ce s ena to ?KapitenK je napisao/la:8 metara od gola bi trebao biti novi jug.adodbr je napisao/la:Aha pa dobra stvar bgm imam jos pitanje za Jug samo sta ce bit sa jugom hocel on bit tribina kakva ce ostat stim da ce se pocet bit tribina skroz dole haman od ograde jel ? pa ce bit i dalje tamo najdalja tribina
Hvala
Ne zna se to još, jedino što se zna je da će biti osam metara od gola i da će imati strmiji nagib, po uzoru na stadion Borussije iz Dortmunda i njihov "Yellow wall".adodbr je napisao/la:Znaci ide tribina koja ce bit neko podnozje ovom sad jugu sto je tu tako nekako spojit ce s ena to ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa da tako nekako sam to i skonto da bi trebala bit takva HvalaVirtu4l je napisao/la:Ne zna se to još, jedino što se zna je da će biti osam metara od gola i da će imati strmiji nagib, po uzoru na stadion Borussije iz Dortmunda i njihov "Yellow wall".adodbr je napisao/la:Znaci ide tribina koja ce bit neko podnozje ovom sad jugu sto je tu tako nekako spojit ce s ena to ?

To znaci s jedne strane polukrug a sa druge paralelno s linijom? Uz strmiji nagib. Zanimljivo, svida mi se.
Jug ce biti visi u odnosu na istok i sjever za jedno 5 redova najmanje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zamolio bih forumaša Hrasno da nam svima objasni ko je platio godišnji odmor Kostiću u Antaliji,Petrović ili pravna služba kluba?
Hvala

Hvala

DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
megaMiske na Haparatima, Mušiju nemo'š kupiti

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Svaka cast sa gradnjom tribine bice ljepse gledati utakmice. Uvijek sam konto kako klub sa tolikim uspjesima ne moze jednu p.isljivu tribinu skuckat ali eto vi imali svoji problema mi svoji i tako to ide...
Tribina se do sada mogla napraviti 10 puta,ali niko nije imao volje,a ni ideje kako da pokrene ovaj projekat. Hvala Bogu docekali smo da na celo kluba dodju ljudi koji imaju volju i zelju da nas klub ima ljepsi dom,a da navijaci imaju bolje uslove.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- escobarpablo
- Kontakt:
Sad je otišao u Srbiju u banje, i to će platitiNjonjoVam je napisao/la:Zamolio bih forumaša Hrasno da nam svima objasni ko je platio godišnji odmor Kostiću u Antaliji,Petrović ili pravna služba kluba?
Hvala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

FK Sarajevo 1946
escobarpablo je napisao/la:Sad je otišao u Srbiju u banje, i to će platitiNjonjoVam je napisao/la:Zamolio bih forumaša Hrasno da nam svima objasni ko je platio godišnji odmor Kostiću u Antaliji,Petrović ili pravna služba kluba?
Hvala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci nakon 1 godine ne igranja u junu će biti mega pojačanje plavima damama

pametno to oni rade prvo odmor 6mj pa banja 6 mj ...ma bit ce to igrac u top formi kad ga budu mogli registrovat...pod uslovom da igrač ne popuši kakvu kaznu od NS ili Uefe
DRŽAVA TUZLA!!
nemaju sad vremena moraju rješit Sanela ako hoće licencuNjonjoVam je napisao/la:Zamolio bih forumaša Hrasno da nam svima objasni ko je platio godišnji odmor Kostiću u Antaliji,Petrović ili pravna služba kluba?
Hvala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Čuj ovog delegata 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu kakav je Kostić bio juče?kazu da igra u zivotnoj formi?
DRŽAVA TUZLA!!
Ne znam za tog Kostića, ali Zeba je kažu riješio utakmicuNjonjoVam je napisao/la:Virtu kakav je Kostić bio juče?kazu da igra u zivotnoj formi?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ovo se da provjeriti začasVirtu4l je napisao/la:Čuj ovog delegata

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače