E-sportovi(DotA 2, LoL, CS: GO)
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: E-sportovi(DotA 2, LoL, CS: GO)
eto faze u polufinalu
Sent from my iPhone using Tapatalk
prvi turnir i odmah 1/2 finale

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
sad SK vs VP, ko izgubi ispada a pobjednik zadrzava sansu da u zadnjem mecu izbori plejoff
Iskreno se nadam da VP ide dalje, glup bi bio turnir u Poljskoj pred publikom bez njih... 

kako fallen throwa, qarina je samo takva.Prvo nuke pick protiv cloud9,pa protiv navija zajebo kljucnu rundu na 13:12 i sad slag na tortu zadnju rundu
U zadnje vrijeme covjek igra malo losije nego inace, ali ne znaci to da je k*rina.
FaZe je savrseno uklopljena ekipa.. Mogli bi oni dosta toga uraditi. Vrhunski igraju s obzirom da im je prvi turnir.. da Astralis nije rijesio onoliko clutcheva protiv njih, mogli su sa nulom proci u polufinale.
FaZe je savrseno uklopljena ekipa.. Mogli bi oni dosta toga uraditi. Vrhunski igraju s obzirom da im je prvi turnir.. da Astralis nije rijesio onoliko clutcheva protiv njih, mogli su sa nulom proci u polufinale.
ja sto ja ne volim ovaj VP nekako su mi odvratni, mada ih raja voli vidim da su mozda i ekipa za najvise fanova...
Nadam se da ce FaZe zajedno s Nikom makar do finala doci, mada ce biti opasno koga god dobiju u polufinalu... Ako osvoje Niko definitvno MVP turnira...
Nadam se da ce FaZe zajedno s Nikom makar do finala doci, mada ce biti opasno koga god dobiju u polufinalu... Ako osvoje Niko definitvno MVP turnira...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
od zadnjih 5 turnira 4 je zavrsio s negativnim ratingom od 0,83 -0,97 a u citavoj 2016 samo je jednom bio ispod 1,0.dscile je napisao/la:U zadnje vrijeme covjek igra malo losije nego inace, ali ne znaci to da je k*rina.
Pravi greske samo takve,vjerovatno zbog previse posla kao igl.
Treba im trener a ne ona maskota celava za podrsku.Glavni razlog zasto prvi put poslije dugo vremena nisu dosli barem do polufinala
ja ih nikad nisam nesto bogzna gotivio ali imam ogroman respekt za sve ovo sto rade godinamaBeSha1992 je napisao/la:ja sto ja ne volim ovaj VP nekako su mi odvratni, mada ih raja voli vidim da su mozda i ekipa za najvise fanova...
CS legende u pravom smislu te rijeci
jbt sta Guardianu uradi ona povreda, mrtvi prosjek nakon nje

Pa to se sve poklopilo sa izbacivanjem fnx-a. Ocigledno im se cijela igra i taktika mora mijenjati nakon toga, pa i to utice na Fallena.Torres_9 je napisao/la:od zadnjih 5 turnira 4 je zavrsio s negativnim ratingom od 0,83 -0,97 a u citavoj 2016 samo je jednom bio ispod 1,0.dscile je napisao/la:U zadnje vrijeme covjek igra malo losije nego inace, ali ne znaci to da je k*rina.
Pravi greske samo takve,vjerovatno zbog previse posla kao igl.
Treba im trener a ne ona maskota celava za podrsku.Glavni razlog zasto prvi put poslije dugo vremena nisu dosli barem do polufinala
Sto se tice VPa.. ni ja ih nisam nesto gotivio u 1.6 eri, ali jednostavno ne mogu a da ne gotivim old school ekipu u CS:GO

Nije sada da nesto navijam za njih, ali mi je drago kada dolaze do zavrsnica.. a i ovo se ipak igra u Katowicama, tako da ce biti vatrena atmosfera ako oni prodju u PO, sto daje neku dodatnu draz.
sto me ovaj Blu nervira sve mu j3bem, nema goreg komentatora
mogu ga trpit' samo kad s Dazedom komentarise
mogu ga trpit' samo kad s Dazedom komentarise
faze ima itekako dobre sanse da uzmu titulu, jos ako astralis ispadne ide to.
VP,Sk,fnatic out
VP,Sk,fnatic out
flamie i seized kombinovano 15-35 na mirage-u 

Jeste da su i na majoru i sada naletili na Astralis, ali sve se vise cini da ovaj NaVi nece funkcionisati na top nivou.. tj da ce slabo sta osvajati, iako ce cesto biti u zavrsnicama. Fali im dosta Zeus, narocito nakon sto je ogranicena uloga trenera u toku meceva.. a lako moguce da ima i efekta s1mple-a, tj njegove toksicnosti.
FaZe bi morao iskoristiti to sto se sastaje sa IMT i proci u finale.. realno, bolje protivnike nisu mogli dobiti.
FaZe bi morao iskoristiti to sto se sastaje sa IMT i proci u finale.. realno, bolje protivnike nisu mogli dobiti.
ma najveci problem je sto nemaju pravog IGL-a, kakav seized i IGL
Pa to i govorim, da su se zajebali kad su izbacili Zeusa radi s1mplea
Ali doduse, to je bilo prije ovih promjena u vezi trenera, tako da i nije bilo bas nerezonski u tom momentu.. ali sada je jasno da ce morati naci pravog IGL-a, samo ne znam kako Ukrajinci stoje sa njima, jer tesko da ce moci vratiti Zeusa.

Ali doduse, to je bilo prije ovih promjena u vezi trenera, tako da i nije bilo bas nerezonski u tom momentu.. ali sada je jasno da ce morati naci pravog IGL-a, samo ne znam kako Ukrajinci stoje sa njima, jer tesko da ce moci vratiti Zeusa.
a bas su baksuzi, oni potisali s1mple-a i nakon 10ak dana Valve izbaci ono pravilo o trenerima
ma slabi su, imas B1ad3-a koji je jako dobar IGL ali ocajan frager, nesto kao MSL, hooch je isto tako
mozda da probaju sa ANGE1-om dobar je rifler a i solidan IGL

ma slabi su, imas B1ad3-a koji je jako dobar IGL ali ocajan frager, nesto kao MSL, hooch je isto tako
mozda da probaju sa ANGE1-om dobar je rifler a i solidan IGL
Moze li mi neko objasniti sto je simple toxic za ekipu nije mi nikako jasno...
Visca Barca...
Visca Barca...
ne znam koliko i od kad pratis scenu ali to je jako poznata stvar kad je on u pitanjuBeSha1992 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti sto je simple toxic za ekipu nije mi nikako jasno...
u top 3 je po skillu ali je isto tako poguban za team chemistry
prvo je izbacen iz Flipside-a zbog toga, kasnije dok je bio u Liqudu isto je bilo problema zbog njegove naravi, svi su se zalili na njega osim Hika(koji ga je tu doveo)
a dovoljno ti je da pogledas samo njegov stream par puta da se uvjeris o cemu se radi, lik non-stop ima nesto da prigovori saigracima
Pratim iz vremena 1.6 dok je bio legendarni Na Vi s Markelofom, koji mi je uz Niku najdrazi igrac... Nisam znao za te informacije npr. ja samo preko hltv gledam, nemam gdje procitati ta desavanja... Iskreno streamove igraca ne gledam nekako mi monotono, al 90% ozbiljnijih meceva pogledam ne fula me k'o ni ovi veliki turniri...miki_92 je napisao/la:ne znam koliko i od kad pratis scenu ali to je jako poznata stvar kad je on u pitanjuBeSha1992 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti sto je simple toxic za ekipu nije mi nikako jasno...
u top 3 je po skillu ali je isto tako poguban za team chemistry
prvo je izbacen iz Flipside-a zbog toga, kasnije dok je bio u Liqudu isto je bilo problema zbog njegove naravi, svi su se zalili na njega osim Hika(koji ga je tu doveo)
a dovoljno ti je da pogledas samo njegov stream par puta da se uvjeris o cemu se radi, lik non-stop ima nesto da prigovori saigracima
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.