Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Maca je najveća neznalica ovdje 
IlCapitano je napisao/la:Ne znam da sam ikad vidio dva igrača koji nisu braća da podsjećaju jedan na drugog kao Vidal i Nainggolan. Od visine, tetovaža, frizure pa do stila igre, moći u oba pravca, vođe na terenu...
istina, najsličniji igrači koje sam ikad gledao.
Roma ušla u utakmicu bez mu*a, želje za igrom i zasluženo gube. Rastavili ih ovi.
Chini cestitam rastavili ste najacu ekipu u univerzumu....vidimo se u Finalu...
Mislim da je Simone večeras dobio Spalettija 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo laziali, postena pobjeda za razliku od one sinoc.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
Ma daj nam te klince da se igramo.Marvin je napisao/la:Ovo je tuzno kad malo prokontas. Pa ovo je jadno da klinci od 6 godina na skolskom dvoristu ovako razmisljajuIlCapitano je napisao/la:Koji paćeniciNapoli threaten to play youth team against Juventus in protest at the referee during their Coppa Italia semi-final
http://www.skysports.com/football/news/ ... m=referral
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Vatra
rekao sam da cemo ih ebat i to sve u pakas, al nisu me shvatili ozbiljno, mene koji sam najbolji poznavaoc fudbala na podforumu Serie A :roll: neka im ovo bude lekcija, Chini je strog, al pravedan :kafa:jelle je napisao/la:Joj chini sta radite ovo najboljoj ekipi na apeninima :urnebes:
Losa Roma, Lazio zasluzeno. Izgleda da su placili ceh igranja na 3 fronta. Tesko da ce ovo stici.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Roma smjesna ekipica....jos jedna sezona s zero tituli... kuknjava
To je to sto jest jest potpuno ga je nadmudrioRaonffa je napisao/la:Mislim da je Simone večeras dobio Spalettija
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
kopirao njegovu formaciju i pobjedio ga :lol:Manuel je napisao/la:To je to sto jest jest potpuno ga je nadmudrioRaonffa je napisao/la:Mislim da je Simone večeras dobio Spalettija :clap:
nije fair play, sto jeste, jeste
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lazio ce moci nakon ove sezone reci da je bio finalista Kupa Italije za sezonu 2016/17 
Zatvorio sve prilaze golu, sredina Lazija je pojela vašu sredinu...Manuel je napisao/la:To je to sto jest jest potpuno ga je nadmudrioRaonffa je napisao/la:Mislim da je Simone večeras dobio Spalettija
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
poyy Radja burazeru :wave:

-
Pale_Companion
- Kontakt:
jesil progledao :kafa:Raonffa je napisao/la:Ne vidim kako Chinijevci mogu ugroziti Manuelce večeras, iako mi ne bi bilo mrsko da se desi tako nešto.
za ovaj poraz je kriv spaleti. Lazio ih uništio formacijom, a onaj ništa ne mijenja. Radja, dzeko, manolas, peres i strootman jedva hodaju, al jok, nek se još umore.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod ovog Raje je prevelika ljubav sa Romom, znamo kako to kada je prevelika ljubav zavrsi bude bolno na kraju previse, on bi mogao postati clan ili Lazia ili Juventusa nekad, ali posto Lazio nema bona nesto kontam da bi on ovo ljeto mogao postati Juventino