West Ham FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Hoće li West Ham izboriti opstanak?

1. Da
73
86%
2. Ne
12
14%

Ukupno glasova: 85

Sofrudony
Kontakt:

Re: West Ham FC

Post Postao/la Sofrudony » 31 jul 2010, 18:10

CoDe je napisao/la:e , raja iskreno do nedavno sam samo znao sa WHFC , ali nakon sto sam pogledao onaj FILM Huligani 1 Dio

Veliki , sam FAN ako neko moze da mi nabavi ovaj 1 i drugi novi Dio , nek se javi !
Koliko filmovi uticu na nasu mladost, pihh...
U tom filmu su predstavljeni navijaci Millwalla u losem svijetlu, nasilni i agresivni, dok su navijaci West Hama predstavljeni kao sportski radnici i novinari ili ljudi koji nisu culi za pojam huliganizam.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 31 jul 2010, 20:57

Sofrudony je napisao/la:
CoDe je napisao/la:e , raja iskreno do nedavno sam samo znao sa WHFC , ali nakon sto sam pogledao onaj FILM Huligani 1 Dio

Veliki , sam FAN ako neko moze da mi nabavi ovaj 1 i drugi novi Dio , nek se javi !
U tom filmu su predstavljeni navijaci Millwalla u losem svijetlu, nasilni i agresivni, dok su navijaci West Hama predstavljeni kao sportski radnici i novinari ili ljudi koji nisu culi za pojam huliganizam.
hahha ' ja sam samo rekao da su mi se svijedli . a bogami . ako su WHFC navijaci predstavljeni kao novirai i radnici nezna , onda sta si ti gledao -. ako su ono radnici , al eto svak ima svoju tacku gledista ! :twisted: :twisted:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 avg 2010, 15:07

Konacno stig'o Ben Haim, kako najavljuju iz kluba uskoro bi trebalo biti predstavljeno jos jedno pojacanje mislim da se radi o Suljemani-u
slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 avg 2010, 20:42

Southend v West Ham United

West Ham United: Stech, Spector, Da Costa, Gabbidon, Daprela, Kovac, Edgar, Diamanti, Barrera, Stanislas, Piquionne
Subs: Kurucz, Fry, Eyjolfsson, Spence, Brown, Lee, Moncur, Montano, Nouble, Sears

Southend United: Morris, Clohessy, Barker, Phillips, Prosser, Soares, Gill, Easton, Spencer, Corr, Grant
Subs: Bizoud, Evans, Herd, Coughlan, Mohsni, Crawford, Hall, Paterson, James-Lewis, Sturrock, Zaaboub

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 04 avg 2010, 00:41

Sofrudony je napisao/la:

Zato je meni Millwall predrag ! ;) :)
Volim Velež makar vaki !!!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 04 avg 2010, 10:19

Southend 1-1 West Ham United Strijelac Diamanti

Sljedeca prijateljska protiv Deportiva u Subotu.

Pato
Kontakt:

Post Postao/la Pato » 04 avg 2010, 14:22

Sulejmani stiže u West Ham postao visak u Ajax jer su ovi doveli,Mida,i El Hamdauija............

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 06 avg 2010, 00:06

Winston Reid potpisao na 3 godine
slika

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 09 avg 2010, 18:50

Imate li raspored utakmica WEST HAM , da pratimo preko iNTERNETA :)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 10 avg 2010, 10:38

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 11 avg 2010, 22:56

Sulejmani potpisao slika Sljedeca meta Yakubu :P

Ima da se prosetamo ligom :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 avg 2010, 23:05

hammers je napisao/la:Sulejmani potpisao slika Sljedeca meta Yakubu :P

Ma za vas je Newcastle Barcelona. :D
Gledao sam danas Sulejmanija i jasno mi je zašto ne može skupiti 10 minuta u dresu Ajax-a. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 11 avg 2010, 23:13

Monolog je napisao/la:
hammers je napisao/la:Sulejmani potpisao slika Sljedeca meta Yakubu :P

Ma za vas je Newcastle Barcelona. :D
Gledao sam danas Sulejmanija i jasno mi je zašto ne može skupiti 10 minuta u dresu Ajax-a. :D
Gdje si ga bolan gledao :?: :oops: Vidio sam u izjavama da gori od zelje da zaiga u najacoj ligi na svijetu, siguran sam da ce pokazati sav svoj potencijal i da ce biti veliko pojacanje a uostalom i da nastavi pruzati lose partije uprava je pametno uradila uzela ga samo na jednogodisnju posudbu sa pravom otkupa na kraju sezona sve zavisi od njega :P

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 avg 2010, 23:16

Kvalifikacije U-21, Slovačka protiv Srbije. Da budem iskren, nisam gled'o 2. poluvrijeme, ali u prvom je bio indolentan. Imao jedan pokušaj iz slobodnog udarca kada je lopta završila 2 metra preko gola. Ostalo nije bilo vrijedno spomena. Doduše, nije imao ni lopti, ali je toliko "zakovan" za jedno mjesto da se ni ne otkriva. Iskreno, mislim da ne bi trebao u njega polagati neke velike nade da će biti toliko pojačanje. Po meni, sasvim solidan igrač za onaj "garbage time" i to je to. No, ne znam kakva vam je sad situacija sa napadačima(pretpostavljam da je Cole i dalje tu), tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 11 avg 2010, 23:25

Monolog je napisao/la:Kvalifikacije U-21, Slovačka protiv Srbije. Da budem iskren, nisam gled'o 2. poluvrijeme, ali u prvom je bio indolentan. Imao jedan pokušaj iz slobodnog udarca kada je lopta završila 2 metra preko gola. Ostalo nije bilo vrijedno spomena. Doduše, nije imao ni lopti, ali je toliko "zakovan" za jedno mjesto da se ni ne otkriva. Iskreno, mislim da ne bi trebao u njega polagati neke velike nade da će biti toliko pojačanje. Po meni, sasvim solidan igrač za onaj "garbage time" i to je to. No, ne znam kakva vam je sad situacija sa napadačima(pretpostavljam da je Cole i dalje tu), tako da...
Aham, ja gledam prvu repku Srbije vidim nigdje covjeka u sastavu :P Ma nema skim da igra, vidjeces u WHU kad ga pocnu Noble, Hitzlsperger, Diamanti i ostali pitati loptama :mrgreen: sto se tice napada Cole je i dalje tu ali nisu oni konkurencija jedan drugom, Miralem je vise krilni napadac tako da ce se on sa Stanislasom boriti za poziciju :P Valjda Grant zna sta radi dosta igraca je doslo valjda uspije sve to lijepo uklopiti, samo da Diamanti ne zavrsi na klupi :evil:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 avg 2010, 23:30

Ma znam da nije klasični napadač(i danas je igrao, recimo, polušpica), ali priupitah onako za napadči dio West Hama. Diamanti neće na klupu, ne brini se. :D Ne znam, meni ova postava miriše na neko 8-10 mjesta u Premiershipu(uz Avrama Granta bi se mogli možda boriti za poziciju više). Moraću ja u petak sjesti i vidjeti ko je sve došao i otišao, valja mi se spremiti za novu sezonu klađenja. :lol:

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 11 avg 2010, 23:32

Prenose vas u subotu na bht protiv Ville :)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 11 avg 2010, 23:46

Monolog je napisao/la:Ma znam da nije klasični napadač(i danas je igrao, recimo, polušpica), ali priupitah onako za napadči dio West Hama. Diamanti neće na klupu, ne brini se. :D Ne znam, meni ova postava miriše na neko 8-10 mjesta u Premiershipu(uz Avrama Granta bi se mogli možda boriti za poziciju više). Moraću ja u petak sjesti i vidjeti ko je sve došao i otišao, valja mi se spremiti za novu sezonu klađenja. :lol:
Nadam se za Diamanti-a postao je vrlo brzo ljubimac navijaca. Pametno mislis :P Top 10 sigurno ove godine uz malo srece moglo bi se boriti i za evrope, samo da opet ne budemo imali previse pehova sa povredama sto je zadnjih godina veoma cesta pojava :evil:

Nemoj zaboraviti okaciti tiket na forum da dignemo i mi lovu.

@Harise Hvala evo tek sad vidje :P

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 11 avg 2010, 23:50

Pa , super eto a i da ne prenose gledali bi mi na netu :) Uzet cemo mi Vilu :) valjda xD

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 13 avg 2010, 12:27

FA Odbio dati radnu dozvolu za Sulejmani :evil: koja je to gamad, da li je neki drugi klub u pitanju ne bi bilo problema :evil:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 5 gostiju.