AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Denno » 27 feb 2017, 20:57

Bolja ekipa jest pobijedila, al realno trebali su dobit penal kod 0-2 i msm da je to jedina greska sudije koju treba pomenuti. Ovih sitnijih je bilo na obje strane tako da :).
Zaboravio sam pohvaliti i Fazia, koliko sam pogriješio u vezi njega, kako igra covjek :bow:
Ne vjerujem da cu gledati tekmu protiv lazia, al msm da možemo do povoljnog rezultata u prvoj utakmici i kombinovanim sastavom :thumbup:
Napolija vec moramo dobit i završit pricu oko dr mjesta.
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 feb 2017, 09:16

slazem se. penal je definitivno bio kada je strootman s ledja umjesto lopte nabio edera po nozi i to je jedina velika greska za koju je opet tesko reci koliko bi uticala na konacan rezultat da je otisla u drugom smjeru. medjutim, meni licno nije nikakvo cudo sto im nije sviran penal jer ironicno je to da su zapravo sami sebi krivi za tu gresku obzirom na sva bacanja i dajvanja u 16, kao i po ostatku terena. mislim, skoro svaki kontakt su padali.

sto se tice faula radje kod drugog gola, mogao je ali i nije morao svirati jer milion takvih situacija nije svirao nad dzekom i salahom, a realno gledano bile su zesce i daleko manje teatralne nego je to gagliardini neiskusno odglumio.

dalje, to sto je radja pretrcao pola terena i smjestio loptu gdje je smjestio nije sudijska greska vec indolentnost veznog reda intera i cinjenica da su im odbranu igrali sljedeca tri imena: medel - murillo - d'ambrosio.

u svakom slucaju, fanovi intera (oni koji se zale na sudjenje i tu vide razlog izgubljene utakmice) me podsjecaju na nas fanove rome do prije par mjeseci kada je svako bio kriv za neuspjeh samo ne trener, igraci, uprava, dok svaki protivnik koji nas nadigra 'nije nista posebno'.

dobra su ekipa, ali treba tu jos organizacije u defanzivi i na zadnjem veznom da bi bili to sto mozda misle da trenutno jesu. roma je u ovom trenutku ipak kompletnija ekipa uprkos nesto manjem rosteru.

derbi i ja propustam, ali se nadam dobrom rezultatu pred revans kada ce biti nesto laganiji raspored. ovo sad samo treba odraditi rutinski i pokusati koliko toliko docekati napoli spreman.

slika

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 28 feb 2017, 12:22

roma je izdominirala kompletnu tekmu inter nije imao akcije sem one kad su postigli gol

a ovo preseravanje zbog penala za to su sami krivi
poceli su pred utakmicu tu neku bezveznu diskusiju kako njima sudije ne sviraju penale u nadi da bi im mozda u "gustim"
stituacijama sudija ipak svirao penal sto je po mom misljenju kontra produktivno kao sto se i vidilo jer sudijska pistaljka je ostala tiha i ako je bio penal. Radja im je dva put spremio loptu u mrezu i to kako. Kod drugog gola mislim da je gagliardini pao previse teatralno da bi sudija svirao prekrsaj.

sve u svemu nadam se da ce roma da osvoji scudetto jer je ovo najjaca ekipa u poslednjih 10 godina

PS: Let za tekmu protiv Juve'a je vec rezervisan :D
slika

JUVE MERDA !!!
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 28 feb 2017, 19:04

Novi dresovi su fantazija.. :thumbup: :cool:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 28 feb 2017, 19:40

Molim vas dodjite na nasu temu i recite nam vise o Spaletiju, koju ce formaciju forsirati, kako bi mogla po vama izgledati prva postava, gdje je u svim varijantama Pjanic, hoce li Radja doci odmah ili godinu poslije dok celo degradira Kediru, i sl? :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 28 feb 2017, 23:09

Amsterdam1312 je napisao/la:Novi dresovi su fantazija.. :thumbup: :cool:

jel ovaj ?

slika

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 01 mar 2017, 09:26

kao prvo sretan vam dan nezavisnosti !!!

evo jedna vrhunska grafika pred vecerasnju utakmica, nadam se da ce Edin na danasnji dan da kresne fasiste :D

slika

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 mar 2017, 20:33

Radja je izabran za najboljeg igraca mjeseca Februara

slika

Emerson Palmieri je i definitivno otkupljen :clap:

Sastav moze se reci ocekivan s tim da me malo brine Paredes jer znamo kako moze zalositi al valjda to nije veceras.Ostalo ocekivano i ako je Alisson na golu al mora i on nekad braniti :mrgreen:

Trpaj merdase

slika

Edin nastavlja seriju :kafa:

Sretan dan nezavisnosti i bravo Sajo za sliku :thumbup:

Gefufna kad i ako ode Luciano kod vas onda cemo diskutovati u vezi toga.Za sad nema potrebe :mrgreen:

Dresovi su perverzija :cool:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 mar 2017, 21:35

E Bruno picka ti materina vise.Pa ja ne znam sta on vise i igra.Zabije se u napadu a niti centrira niti probije i onda kontra a njega nigdje.Gotovo sve akcije lacija po toj strani a i zasluzeno vode.
Jednostavno imaju vecu zelju a mi veceras nemamo bekove i to je to a jos Fazio igra najgoru utakmicu sezone.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 01 mar 2017, 21:38

Jeste da desna strana tanka, ali ja bi krenuo od sredine gdje nisu bili dovoljno kompaktni i agresivni, dosta grešaka i loša kretnja bekova i sredine dodove do toga da dva igrača Lazia prelako dolaze u šanse sami na polovici Rome. Moraju se skulirati i u drugom možda odraditi par izmjena i krenuti agresivnije.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 mar 2017, 21:49

Izmorena ekipa,nema tolike zelje,Paredes opet malo trci al sacekajmo i drugo poluvrijeme

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 mar 2017, 22:45

Jos jedna sezona bez trofeja

Jednostavno kad god se stvori neka sansa redovno useremo i tako je godinama.Momci su premoreni,Peres ocajan(pa onaj Piris je bio upotrebljiviji),Inzaghi dobro analizirao igru Rome a jos stoperi i sredina podbacili i dobijemo ovih 2:0 a i to je dobar rezultat.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 01 mar 2017, 22:47

ljudi su ubili veceras

takticki vrhunski odigrali, dobro je inzaghi analiziro romu

naj ograniceni igrac je veceras bio meni Emerson ma da mu je Peres pravio veliku konkurenciju

neznam koje pic.ke materine tjera loptu do 16terca i zabije se u protivnickog igraca
a peres nije ni jednom kako treba centriro

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 01 mar 2017, 22:49

Vratimo se na Spaletija... hoce li cesce uparivati Pjanica sa Marchisiom ili Radjom? :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 mar 2017, 23:05

Bacite se na kup uefa

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 mar 2017, 23:06

Gefufna je napisao/la:Vratimo se na Spaletija... hoce li cesce uparivati Pjanica sa Marchisiom ili Radjom? :mrgreen:
E sad mozemo o ovome pricati :mrgreen:

Sa Marchisiom realno mada je moguce sve haha

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 mar 2017, 01:01

Gledao sam samo 15-ak minuta...nije gotovo jos nista, ima revans i vjerujem da se zaostatak moze nadoknaditi...u zadnje vrijeme su ih redovno pobjedjivali, nalaze se u sjajnoj formi pa su mozda kontali lahko cemo - obilo im se o glavu i sada su bar svjesni da je Lazio cvrsta ekipa, sreca pa ima popravni.
Nadam se samo da Paredes nece biti u prvih 11 protiv Napolia a da ce svoje mjesto u timu zauzeti De Rossi. Ne mogu vam opisati koliko nesto ne gotivim Paredesa, za mene je poprilicno nedisciplinovan za DM-a...koliko god smo znali kritikovati kapitena ponekad, ipak De Rossi bar igra srcem, trci, vraca se i maksimalno pomaze odbrani...uz to iskustvo njegovo se ne moze kupiti...
kad vidim Paredesa kako se "brzo" hodajucim korakom vraca nazad prilikom kontre protivnika dodje mi da skocim s balkona...ono sto on odigra mogao bi na toj poziciji odigrati i Papetov DM - TSS. :mrgreen:

Samo da je dobiti Napolija u subotu.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 02 mar 2017, 11:31

hurem je napisao/la:Gledao sam samo 15-ak minuta...nije gotovo jos nista, ima revans i vjerujem da se zaostatak moze nadoknaditi...u zadnje vrijeme su ih redovno pobjedjivali, nalaze se u sjajnoj formi pa su mozda kontali lahko cemo - obilo im se o glavu i sada su bar svjesni da je Lazio cvrsta ekipa, sreca pa ima popravni.
Nadam se samo da Paredes nece biti u prvih 11 protiv Napolia a da ce svoje mjesto u timu zauzeti De Rossi. Ne mogu vam opisati koliko nesto ne gotivim Paredesa, za mene je poprilicno nedisciplinovan za DM-a...koliko god smo znali kritikovati kapitena ponekad, ipak De Rossi bar igra srcem, trci, vraca se i maksimalno pomaze odbrani...uz to iskustvo njegovo se ne moze kupiti...
kad vidim Paredesa kako se "brzo" hodajucim korakom vraca nazad prilikom kontre protivnika dodje mi da skocim s balkona...ono sto on odigra mogao bi na toj poziciji odigrati i Papetov DM - TSS. :mrgreen:

Samo da je dobiti Napolija u subotu.

trojac Emerson, Paredes, Peres su poprilicno KANTE od igraca

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 mar 2017, 11:36

dobro jutro romi slika

slika

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 02 mar 2017, 17:24

Manolasu se vec odavno ne igra za Romu. Ako iko za njega ponudi I 20 mil ja bih prihvatio. Pa lik vec 2 god hramlje kad hoda I prespor je a tek mu 25.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 3 gosta.