Jedino da saceka sledecu sezonudema je napisao/la:Ako neko ima prazno mjesto a nije mu mrsko čekat može jeftino dobit Embiida

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jedino da saceka sledecu sezonudema je napisao/la:Ako neko ima prazno mjesto a nije mu mrsko čekat može jeftino dobit Embiida
Mislim da nema vise trejdovadema je napisao/la:Pa nisu ga jos otpisali ima taj otok. Ako ga otpisu skroz u problemu sam. Kad su mi svi bili zdravi s njim u sastavu sam imao dobru sedmicu
Još sutra mislim, moram provjeritidema je napisao/la:Durant ode gotov. Embiid pitanje je hoće li zaigrat sa njima dvojicom mogao bit dobar u play offu. Ovako tuga. Do kad je moguće pravit trade. Moram nesto mijenjat
Samo da citiram.jose je napisao/la:Podsjećam da je trade deadline 2. marta (naredni četvrtak), odnosno do petka 3. marta u 9 sati ujutro, po našem vremenu.
Do tog termina mora trade biti prihvaćen od strane obje strane (komesari mogu odobriti i naknadno).
kanter, noel, tt?Kawhi je napisao/la:Ako neko želi tradeati nekog igrača kojem je PF jedna od pozicija nek pošalje ponudu pa ćemo vidjeti.
Šta bi za Noela?Quinlan je napisao/la:kanter, noel, tt?Kawhi je napisao/la:Ako neko želi tradeati nekog igrača kojem je PF jedna od pozicija nek pošalje ponudu pa ćemo vidjeti.
e ne znam dok udjem da vidim, ali malo vise cijenim njega nego sto je realno jer se nadam da ce zablistati u dallasuKawhi je napisao/la:Šta bi za Noela?Quinlan je napisao/la:kanter, noel, tt?Kawhi je napisao/la:Ako neko želi tradeati nekog igrača kojem je PF jedna od pozicija nek pošalje ponudu pa ćemo vidjeti.
Pogledaj pa ću ti odgovoriti do deadlinea.Quinlan je napisao/la: e ne znam dok udjem da vidim, ali malo vise cijenim njega nego sto je realno jer se nadam da ce zablistati u dallasu
Sarmelino je napisao/la: Kakav je na tabeli,jel barem prije opstanak izborio
Zanimljivo je da je prošlu igrao protiv zadnjeg na tabeli, Yahoo mu napravio lagan posao pred kraj, ali posle ovih povreda mislim da će biti veoma teško, kako njemu tako i meni, jer Željo je u formi i melje sve redom.Scof1eld je napisao/la:Mislio sam da je ovo jedini trade koji sam "izgubio"
Igra protiv prvoplasiranog ovu sedmicu, a onda protiv tmaca i zeljeznicara i ako obe izgubi
dam ti okafora za teague.Tracy3McGrady je napisao/la:Samo da citiram.jose je napisao/la:Podsjećam da je trade deadline 2. marta (naredni četvrtak), odnosno do petka 3. marta u 9 sati ujutro, po našem vremenu.
Do tog termina mora trade biti prihvaćen od strane obje strane (komesari mogu odobriti i naknadno).
Ako nekome trebaju asistencije, Rubio ili Teague dostupni. Skokove i blokade tražim
Steph Curry MVP
Bez obzira što će se "kola slomiti na meni", uvođenje više liga i pravila o ispadanju je dalo posebnu draž ovoj igri. U neko drugo vrijeme bi se vjeroatno i ja, a i neki drugi (Željezničar, True Celtic...), oprostili od "aktivnog igranja" i otaljavali do kraja regularnog dijela. Ovako borba do zadnje kapi krvi.Tracy3McGrady je napisao/la:Zanimljivo je da je prošlu igrao protiv zadnjeg na tabeli, Yahoo mu napravio lagan posao pred kraj, ali posle ovih povreda mislim da će biti veoma teško, kako njemu tako i meni, jer Željo je u formi i melje sve redom.Scof1eld je napisao/la:Mislio sam da je ovo jedini trade koji sam "izgubio"
Igra protiv prvoplasiranog ovu sedmicu, a onda protiv tmaca i zeljeznicara i ako obe izgubi
Steph Curry MVP
Apsolutno se slažem, još i forum daje još veću draž jer se otprilike svi znamo forumu, u odnosu na onu drugu ligu gdje se igra onako samo da bi se igralo i gdje nema nikakve žari (tu naravno derem ove sa vrhajose je napisao/la:Bez obzira što će se "kola slomiti na meni", uvođenje više liga i pravila o ispadanju je dalo posebnu draž ovoj igri. U neko drugo vrijeme bi se vjeroatno i ja, a i neki drugi (Željezničar, True Celtic...), oprostili od "aktivnog igranja" i otaljavali do kraja regularnog dijela. Ovako borba do zadnje kapi krvi.Tracy3McGrady je napisao/la:Zanimljivo je da je prošlu igrao protiv zadnjeg na tabeli, Yahoo mu napravio lagan posao pred kraj, ali posle ovih povreda mislim da će biti veoma teško, kako njemu tako i meni, jer Željo je u formi i melje sve redom.Scof1eld je napisao/la:Mislio sam da je ovo jedini trade koji sam "izgubio"
Steph Curry MVP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.