Djuric ne treba biti pozvan vise. Bajic i Hodzic !pinoglavi je napisao/la:Nit ima sanse da Bajic bude ispred Djurica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Djuric ne treba biti pozvan vise. Bajic i Hodzic !pinoglavi je napisao/la:Nit ima sanse da Bajic bude ispred Djurica
Trenutno je Hodzic u boljoj formi , upravo sam gledao Konyu i Bajic je bio u prvoj postavi i iskreno nije nesto pokzao. Ponavljam trenutno je Hodzic ispred, vidjet cemo sto ce biti do utakmicejasmin10 je napisao/la:Nema sanse da Hodzic bude ispred Bajica.Merhaba je napisao/la:4-4-2 protiv Gibraltara. Ibisevic - Hodzic
Đurić je povrijeđen!pinoglavi je napisao/la:Naravno da treba. I hoce. I vrlo vjerovatno ce biti u prvih 11. Zelje navijaca Zeljeznicara su samo zelje.
Dzeko, Bajic, Hodzic... STRASNO !pinoglavi je napisao/la:Naravno da treba. I hoce. I vrlo vjerovatno ce biti u prvih 11. Zelje navijaca Zeljeznicara su samo zelje.
Za ocekivati je da se oporavi od stomacne viroze do utakmice.Ras je napisao/la:Đurić je povrijeđen!pinoglavi je napisao/la:Naravno da treba. I hoce. I vrlo vjerovatno ce biti u prvih 11. Zelje navijaca Zeljeznicara su samo zelje.
Mozda Djuka i jest treci napadac ali ne zadugo Pinoglavi.pinoglavi je napisao/la:Za ocekivati je da se oporavi od stomacne viroze do utakmice.Ras je napisao/la:Đurić je povrijeđen!pinoglavi je napisao/la:Naravno da treba. I hoce. I vrlo vjerovatno ce biti u prvih 11. Zelje navijaca Zeljeznicara su samo zelje.
@Eisenbahner1921
da, impresivno. Kako god, Djuric je treci napadac naravno ako je zdrav i to treba ostati i u narednoj utakmici.
Ara je bio veći majstor od Baje uvijek, ovaj drugi je postigao sve svojim trudom.let3 je napisao/la:Ma može Ara trpati po 5 komada svaku utakmicu, šta to vrijedi kad Meša nema muda da pruži šansu ovim mlađim , tipa Hodžić ili Bajić.
A slažem se sa @Merhaba, mislim da je Hodžić trenutno u boljoj formi od Bajića....hoce ga gol, sluša ga lopta, a zna i igrati van 16, neki driblinzi, asistencije itd
Isto sam mislio napisati.Rokoko87 je napisao/la:Ara je bio veći majstor od Baje uvijek, ovaj drugi je postigao sve svojim trudom.
Neka nama njih obojice.
Pa sad, opet su to razliciti igraci. Iako su napadaci.Rokoko87 je napisao/la:Ara je bio veći majstor od Baje uvijek, ovaj drugi je postigao sve svojim trudom.let3 je napisao/la:Ma može Ara trpati po 5 komada svaku utakmicu, šta to vrijedi kad Meša nema muda da pruži šansu ovim mlađim , tipa Hodžić ili Bajić.
A slažem se sa @Merhaba, mislim da je Hodžić trenutno u boljoj formi od Bajića....hoce ga gol, sluša ga lopta, a zna i igrati van 16, neki driblinzi, asistencije itd
Neka nama njih obojice.
Nije im Rijeka malo priprijetila vec ih pregazila u prvom djelu prvenstva i trenutno su bolja ekipa.let3 je napisao/la:Pa sad, opet su to razliciti igraci. Iako su napadaci.Rokoko87 je napisao/la:Ara je bio veći majstor od Baje uvijek, ovaj drugi je postigao sve svojim trudom.let3 je napisao/la:Ma može Ara trpati po 5 komada svaku utakmicu, šta to vrijedi kad Meša nema muda da pruži šansu ovim mlađim , tipa Hodžić ili Bajić.
Neka nama njih obojice.
Baja ima neke svoje jace strane - bolji šut, više trci, više truda i zalaganja na terenu, što treneri najviše cijene. Igra u dosta jacoj ligi od Hodžića.
Hodžić je onako čisti talenat, zna svašta ponuditi, normalno da ce trpati Split zato što je Dinamo vec godinama svijet za sebe u HNL. Sad je im je malo u zadnje vrijeme Rijeka postala prijetnja.
Nisam mislio samo na ovu sezonu.dubrovnik je napisao/la: Nije im Rijeka malo priprijetila vec ih pregazila u prvom djelu prvenstva i trenutno su bolja ekipa.
Hodzica donedavno nije islo pa mu davanje golova i ovakvim timovima nije bilo bas macji kasalj. Sada je u top formi i vjerujem da ce proljece biti njegovo. Sreca, vec sam se bio prepao za njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.