FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ŠtaIma
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ŠtaIma » 05 avg 2010, 14:58

dokle je s tribinom na tušnju, ako može slike? hocel se moci koristiti u 4.kolu za gostujuće :D
Lijepo je biti Manijak!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2010, 15:00

ŠtaIma je napisao/la:dokle je s tribinom na tušnju, ako može slike? hocel se moci koristiti u 4.kolu za gostujuće :D
Ma kakvi to,da popadate sa tribine,nema ni ograde nit ista.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 05 avg 2010, 15:08

harry_90 je napisao/la:
ŠtaIma je napisao/la: dokle je s tribinom na tušnju, ako može slike? hocel se moci koristiti u 4.kolu za gostujuće :D
E jbg, a šta ako budemo pazili :) hehehehe :lol:
Lijepo je biti Manijak!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2010, 15:09

ŠtaIma je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
ŠtaIma je napisao/la: dokle je s tribinom na tušnju, ako može slike? hocel se moci koristiti u 4.kolu za gostujuće :D
E jbg, a šta ako budemo pazili :) hehehehe :lol:
Eh ako budete pazili,mozda ne padnete,sanse su 50-50 :mrgreen: al vidis dobro si me napomenuo.Sta ce biti sa gostujucim navijacima,dal idu na tribinz sa nama ili iza gola,kod skole Tusanj ?? Ako neko zna nek kaze.

EDIT: STIGLE PARE OD BEKICEVOG TRANSFERA U DINAMO !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2010, 18:39

Panika u Rudarskoj 2: Dinamo uplatio obeštećenje, dugovi mnogo veći

Dinamo je konačno uplatio Slobodi obeštećenje za Almira Bekića. Jučer je na račun, ali Omladinskog pogona Slobode, uplaćeno 100.000 eura. Novac, međutim, nije razgrabljen, kako su se nadali pojedinci, s obzirom da niko iz UO Slobode nije na spisku potpisnika koji mogu podići novac.

Kako nezvanično doznajemo, dio novca bit će iskorišćen za izmirenje obaveza igračima i trenerima, ali i pojedinim uposlenicima.

Naime, koliko god je riječ o dragocjenoj sumi za klub, dugovi su mnogo veći, a “gladnih” je toliko da se svima ne mogu izmiriti obaveze. Najvjerovatnije će se morati praviti spisak prioriteta za isplatu.

Obaveze prema nogometašima su na prvom mjestu, ali su neki igrači potpisali ugovore kojim su njihove mjesečne obaveze oko 5.000 KM, a toliko su i potraživanja trenera.

Za jednog igrača se u kuloarima priča kako je skuplji od Enesa Mešanovića i Alena Mešanovića, zajedno, što je aluzija na svojevremene ugovore nekadašnjih igrača tuzlanskog tima.

- Taj je toliko skup, da je morao sam pobijediti Slaviju, a zajedno sa još nekim igračima sa strane i trenerom, toliko su plaćeni da bismo morali sve utakmice u gostima dobiti, a ne gubiti – šalili su se danas pojedinci u klupskim prostorijama Slobode.

Šala na stranu, bit će veliki problem podijeliti novac uplaćen od Dinama, a pri tome, zadovoljiti sve potrebe ekipe i stručnog štaba Slobode, kako bi se s više mira u kući pripremali za seriju teških premijerligaških utakmica. (as, ri)

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 05 avg 2010, 19:58

harry_90 je napisao/la:
ŠtaIma je napisao/la:dokle je s tribinom na tušnju, ako može slike? hocel se moci koristiti u 4.kolu za gostujuće :D
pravi se 4 tribina...ja danas vidila...al nema slike....i da se moze koristiti za 4 kola tamo fukare idu....fukare su se raspitale da vec predjemo tam ali rekli su da ce vidjeti...prvo hocel odobriti kompanija ta sto radi tribinu...a ako bude tako gostujuci navijaci ide na A tribinu...uglavno ne brinite se smjestit cete se negdje ha ja... :mrgreen: :mrgreen:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 05 avg 2010, 20:27

Ko je tako skup :o
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2010, 23:14

Frutek je napisao/la:Ko je tako skup :o
Ovi koji su dosli u proljetnom dijelu,i neki sad na pocetku,ima kanditata ;) Gavaric,Smajlovic,Dajic ...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 avg 2010, 23:18

da nije Saranovic taj skupi ? jer je pobjego,vjerovatno mu nisu mogli placat tolke pare...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2010, 23:19

Interista di cuore je napisao/la:da nije Saranovic taj skupi ? jer je pobjego,vjerovatno mu nisu mogli placat tolke pare...
Ne vjerujem da je on,al sve je moguce :? jel se vratio u tim,ili ima ispit na faxu :lol:

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 05 avg 2010, 23:20

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
pravi se 4 tribina...ja danas vidila...al nema slike....i da se moze koristiti za 4 kola tamo fukare idu....fukare su se raspitale da vec predjemo tam ali rekli su da ce vidjeti...prvo hocel odobriti kompanija ta sto radi tribinu...a ako bude tako gostujuci navijaci ide na A tribinu...uglavno ne brinite se smjestit cete se negdje ha ja... :mrgreen: :mrgreen:
pa sacekaj..zar vi niste u bojkotu??

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2010, 23:23

Kakav bojkot spominjes ??

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 05 avg 2010, 23:24

mozda sam se ja nesto zbunio..al ja mislio da su fukare u bojkotu..da ne dolaze na tekme..il je samo jedan dio..nezz..

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 avg 2010, 06:58

theprodigy je napisao/la:mozda sam se ja nesto zbunio..al ja mislio da su fukare u bojkotu..da ne dolaze na tekme..il je samo jedan dio..nezz..
niko nije u bojkotu....islo je 40 ljudi u istocno sarajevo u prvom kolu...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2010, 07:50

slani grad je napisao/la:
theprodigy je napisao/la:mozda sam se ja nesto zbunio..al ja mislio da su fukare u bojkotu..da ne dolaze na tekme..il je samo jedan dio..nezz..

niko nije u bojkotu, ali stoji da veliki broj starih navijaca nece na tribinu, dok ne dobijemo svoju tribinu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 06 avg 2010, 08:46

nece se jos Tusanj uradit 100 godina :) Sad idu izbori pa ce mutljevine, tako da ce svi gostujuci navijaci na onu livadu gdje smo i navikli iza gola , i u zatvoru je gore nego gostujucim navijacima na tusnju
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 06 avg 2010, 09:46

kakva uprava takav stadion ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2010, 09:53

slani grad je napisao/la:

znaci mnogi stari momci ne dolaze i nece dolaziti dok ne dobijemo svoju tribinu, a pogotov sada nakon ovoga na stadion.Ima par momaka koji su najebali i koji su privedeni i dobili maru gataru u mupu, a koji uopste nisu ni bili blizu Tusnja kada se ono desavalo...prvo izradjeni smo od nikog drugo nego Slobode.. tih 40 momaka skupi lovu za prijevoz,nadajuci se da ce imat besplatan ulaz, ali ovi im to nisu mogli omoguciti.Ipak svatite koliko su momci moraju izdvojiti za prijevoz, kada nas bus kosta oko 1000 do 1200km kako vec traze privatnici, jer im je rizicno voziti nas.U vecini slucajeva cak nece ni pod tim uvjetima da nas voze ebiga
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 06 avg 2010, 13:18, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 06 avg 2010, 11:03

@SaltCityAttack hvala na objasnjenju..ma cuo sam da jedan dio ne dolazi..pa zbog toga kazem bojkot

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 06 avg 2010, 11:04

sef_mafije je napisao/la:nece se jos Tusanj uradit 100 godina :) Sad idu izbori pa ce mutljevine, tako da ce svi gostujuci navijaci na onu livadu gdje smo i navikli iza gola , i u zatvoru je gore nego gostujucim navijacima na tusnju
pa kako cete na livadu iza gola kad necete nista vidjeti imaju tu tribine...cccc...kazem vam ako nama ne dozvole tamo (na sjever) mi ako ostanemo na D vi i onako i ovako ici cete na A....tako kako god okrenes gostujuci ce ici na A tribinu...sta vam je gdje god da se smjestite vi ako volite svoj klub nije bitno gdje cete stati neg bitno je da cete biti prisutni i podrzat ih ha ja....a uglavnom necete biti na livadi.... :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.