NBA sezona 2016/2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će biti prvak?

Anketa je završila: 24 nov 2016, 12:09.

Cleveland Cavaliers a.k.a. LeBron d.j.l.
44
31%
Golden State Warriors a.k.a. doveli smo Duranta, štae?
63
44%
Los Angeles Clippers a.k.a. Paul zvani druga runda
5
4%
San Antonio Spurs a.k.a. mogu Manu i Tony igrati do 50.
18
13%
Neko peti a.k.a. Chuck Norris
12
8%

Ukupno glasova: 142

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 mar 2017, 13:37

Tracy3McGrady je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Russ most underrated igrac i dalje,da Curry radi ovo bilo bi pisanja po sirotinji i gasenja foruma :kafa:
Svaka mu čast ali Curry je prošle godine radio veće stvari pa su opet redovito srali i evo i dan danas ga osporavaju da čak nije ni superstar.

Ponavljam pitanje, sta ce biti ako Curry ove godine uzme prsten bez Duranta, pored ovakvih krava?

Steph Curry MVP
Ako ne daj Boze Duranta ne bude,oni nece proci 2.rundu.U to budi siguran.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017

Post Postao/la Tracy3McGrady » 01 mar 2017, 13:37

adriano_leite je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Russ most underrated igrac i dalje,da Curry radi ovo bilo bi pisanja po sirotinji i gasenja foruma :kafa:
Svaka mu čast ali Curry je prošle godine radio veće stvari pa su opet redovito srali i evo i dan danas ga osporavaju da čak nije ni superstar.

Ponavljam pitanje, sta ce biti ako Curry ove godine uzme prsten bez Duranta, pored ovakvih krava?

Steph Curry MVP
Potvrdit ce da je najbolji igrac svih vremena :kafa:
Ne, nego će potvrditi da spada u najbolje svih vremena. Ako uzme ovu još dvije biće top 5, a nije nemoguće.

Steph Curry MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 01 mar 2017, 13:39

NEZALAGANJE je napisao/la:

Steph Curry MVP
Jel i to garantujes zivotom, ko sto si garantovao prosle godine da ce Spursi bit minimum u finalu zapada ?

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017

Post Postao/la Tracy3McGrady » 01 mar 2017, 13:40

Steph Curry MVP
Pa smatraj to gotovim, pa eto ti i ja da se kladimo. Ja kažem da će igrati veliko finale i bez Duranta, ti predloži u sta ćemo se kladiti.

Steph Curry MVP

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: NBA sezona 2016/2017

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 mar 2017, 13:43

Zivotom nikada garantovao nisam,a u svoju ekipu uvijek vjerujem.Nemam pravo tako misliti,nije po tvom ps-u?
@TracyNecu smatrati gotovim,jer uvijek vjerujem u pozitivne vijesti ali opklada moze....Po nepisanju na forumu mjesec dana,ok?Ako se ne desi nijedno od ovo dvoje nikom nista,posteno?

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 01 mar 2017, 13:44

Donnie Darko je napisao/la:Ne miješam, uopšte. Cubanov posao se svodi na to da bude sposoban i pametan, kao što je epidaurus rekao. Baš kao što je LeBronov posao igranje košarke.
pa kad sam ja sta rekao o sposobnosti ili bogatstvu tog gowneta od covjeka?

da dam brutalan primjer: radovan karadzic je vrhunski psihijatar. da li to znaci da je dusa od covjeka?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 01 mar 2017, 13:49

Steph Curry MVP
Mislis daj Boze, ili samo tako prizivas sudbinu? :bale:
Max Allegri

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 mar 2017, 13:51

KK_Bosna je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Ne miješam, uopšte. Cubanov posao se svodi na to da bude sposoban i pametan, kao što je epidaurus rekao. Baš kao što je LeBronov posao igranje košarke.

da dam brutalan primjer: radovan karadzic je vrhunski psihijatar. da li to znaci da je dusa od covjeka?
Očigledno sam propustio post u kojem je epidaurus nazvao Cubana dušom od čovjeka, vidio sam samo onaj u kojem je rekao da je pametan, inteligentan i da se razumije u košarku.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 01 mar 2017, 13:53

Ovo bog Clippersima daje sanse da dodju do finala,opet nece moc :rol:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 01 mar 2017, 13:53

Donnie Darko je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

Očigledno sam propustio post u kojem je epidaurus nazvao Cubana dušom od čovjeka, vidio sam samo onaj u kojem je rekao da je pametan, inteligentan i da se razumije u košarku.
ja sam rekao da je covjek idiot i gowno... samo sam njegovo ponasanje komentarisao jer niko od navijaca lakersa ne moze njega ocima smisliti sto nam je uradio ono sa paulom... a evo sad i golden stateu radi isto sranje, poklanja igrace clevelandu...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 01 mar 2017, 13:54

NEZALAGANJE je napisao/la:Zivotom nikada garantovao nisam,a u svoju ekipu uvijek vjerujem.Nemam pravo tako misliti,nije po tvom ps-u?
@TracyNecu smatrati gotovim,jer uvijek vjerujem u pozitivne vijesti ali opklada moze....Po nepisanju na forumu mjesec dana,ok?Ako se ne desi nijedno od ovo dvoje nikom nista,posteno?
Pošteno.
U slučaju da Durant zaigra ove sezone, opklada pada u vodu

Steph Curry MVP
Zadnja izmjena: Tracy3McGrady, dana/u 01 mar 2017, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 mar 2017, 13:55

@Mig Ne mislim tako.Zaista mi nije drago kad se neki igrac povrijedi,a posebno skoro pred PO,ma koliko to uvecavalo sanse nasem timu.Napisao sam i sinoc,smisao sporta je igrati protiv najboljih.Ne volim Duranta nesto previse zbog poteza od ljetos,ali povredu mu nikad ne bih zelio i nadao se njoj.Znam samo kako bi bilo nama da se nesto takvo desi,a desavalo se.Kao onaj lom ruke Manua 2011. koji nam je sj.ebao sezonu.

@Tracy Dogovoreno.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 01 mar 2017, 13:56

NEZALAGANJE je napisao/la:Zivotom nikada garantovao nisam,a u svoju ekipu uvijek vjerujem.Nemam pravo tako misliti,nije po tvom ps-u?
Nije problem vjerovanje u svoju ekipu, vjerujem i ja npr da ce Lakersi s ovim coreom za koju godinu biti bolji od Phille il Wolvesa al isto tako znam da to nije toliko realno. Tvoj problem je sto mane svoje ekipe ne vidis, a nisiih vidio ni prosle godine. Forumas @ozy (koji ne znam zasto vise ne pise, prilicno je kvalitetan) ti je citavu godinu pisao da Spursi nisu favoriti protiv OKCa u PO seriji jer nemaju postenog beka (ista stvar je i ove godine) i ti si na svaki njegov post skakao ko da ti je svu familiju opsovao. Slicna stvar je i s @alemom ove godine. Covjek napise da Houston moze dobit SA (jer je navijac Houstona) i ti odma skaces na njega i lupas smajlice.

Povredom KDa (ako se ispostavi toliko ozbiljna jel), Warriorsi sigurno vise nisu apsolutni favoriti za izlazak sa zapada al je opet smijesno tvrditi da sigurno nece proc 2. rundu jer to je i dalje ekipa koja ima Stepha, Klaya i Draymonda. Mozda ce Steph, ako KD fakat bude povrijedjen ozbiljno, dobiti onu ulogu koju je imao prosle godine i opet postati lik iz video igrice jer svi znamo da to moze. Moze se isto tako desit da se odbrana GSWa bez Duranta potpuno raspadnei da ispadnu u prvoj rundi PO. Kako god glupo je tvrditi i da ce sigurno ispast u drugoj rundi i da ce pomest zapad bez Duranta.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 01 mar 2017, 13:58

Hoce ko da se kladi u mvp-a? :kafa:
puške pucaju lete duhovi

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 01 mar 2017, 13:59

Sarmelino je napisao/la:Ovo bog Clippersima daje sanse da dodju do finala,opet nece moc :rol:
ma kakvi, pored houstona i spursa nema sanse da oni budu ti koji ce uci u finale... a ne bih se smio kladiti i da bi oklahomu prosli ako bi onaj ludjak imao 4 svoja dana :mrgreen:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 01 mar 2017, 14:01

KK_Bosna je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Ovo bog Clippersima daje sanse da dodju do finala,opet nece moc :rol:
ma kakvi, pored houstona i spursa nema sanse da oni budu ti koji ce uci u finale... a ne bih se smio kladiti i da bi oklahomu prosli ako bi onaj ludjak imao 4 svoja dana :mrgreen:
Dzaba zauzimaju visok seed,ne znaju ga ni iskoristit.
puške pucaju lete duhovi

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 mar 2017, 14:03

@epi To poredjenje sa Philom je tako glupo da ti opisati ne mogu.Druga stvar,vjerovao sam u SA prosle godine zbog cinjenica,a ne samo zato sto volim taj tim.Imali su najbolji RS rekord u historiji fransize i historijski dobru odbranu.Rekao bih,sasvim dovoljno da ih se vidjelo u finalu Zapada kao sto ih je i vidjelo 99% kosarkaskog svijeta.Sto se tice serije sa OKCem,svi smo vidjeli sta ae izdesavalo u utakmicama koje su bile kljucne i za koje je i liga priznala greske.Sto se tice GS bez Duranta,samo sebi postavi ovo pitanje.Sta se desava sa njihovom klupom,koja je i onako upitna,kad ubacis Iguodalu u startnu petorku!?

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 01 mar 2017, 14:03

Pošteno.
U slučaju da Durant zaigra ove sezone, opklada pada u vodu

Steph Curry MVP
Cekaj, ti se kladis da ce Steph biti mvp ove sezone?
Max Allegri

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 mar 2017, 14:04

KK_Bosna je napisao/la:
ja sam rekao da je covjek idiot i gowno... samo sam njegovo ponasanje komentarisao jer niko od navijaca lakersa ne moze njega ocima smisliti sto nam je uradio ono sa paulom... a evo sad i golden stateu radi isto sranje, poklanja igrace clevelandu...
isti taj Golden State je mogao potpisati Boguta ali su odlucili da to ne urade

tako da ta prica kako on poklanja igrace iskljucivo Cavsima nema veze s mozgom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.