DzumhurGalion je napisao/la:Evo jedno pitanje za sve da vidim tko će prvi odgovorit točno![]()
Tko je prvi tenisač koji je pod našom zastavompobijedio bivšeg broja 1
![]()

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
DzumhurGalion je napisao/la:Evo jedno pitanje za sve da vidim tko će prvi odgovorit točno![]()
![]()
Ne, bilo bi lako da je Damir, svi znaju da je dobio Nadalasagitarius je napisao/la:DzumhurGalion je napisao/la:Evo jedno pitanje za sve da vidim tko će prvi odgovorit točno![]()
![]()
Ivan Dodig , protiv Ferera 2010 na Australian Openu, ako je tad još bio naš.Galion je napisao/la:Ne, bilo bi lako da je Damir, svi znaju da je dobio Nadalasagitarius je napisao/la:DzumhurGalion je napisao/la:Evo jedno pitanje za sve da vidim tko će prvi odgovorit točno![]()
![]()
![]()
Pomoć: vrati se 6 godina prije Damirove pobjede
EDIT : Ipak nesto uklonjen video, ako neko ima cijeli mec nek posalje.taremuha je napisao/la:firefirefirely je napisao/la:Ima li gdje snimak meca??admir12345 je napisao/la: Snimak meca
Nije ni on, početkom 2008. je prešao za Hrvatsku a do tada nije imao nekih zapaženijih uspjeha.jasko88 je napisao/la:Ivan Dodig , protiv Ferera 2010 na Australian Openu, ako je tad još bio naš.Galion je napisao/la:Evo jedno pitanje za sve da vidim tko će prvi odgovorit točno![]()
![]()
Edit: Tad je već bio kockast
Virtu4l je napisao/la:Šetkić mašina naravno, čovjek mu sa 43 godine uzeo set
S&V igrac, inace odlican igrac u parovima, partner Ivana Dodiga. Ali nije kao Mischa Zverev da samo to forsira. Igra on i sa osnovne linije, udarci su mu ruzni za gledat, nekako mu je ruka zgrcena, tijelo mu cesto u neprirodnom polozaju kod udaraca, nagnuto unazad ali to kod njeg funkcionira. Salje lopte sa dosta spina, 'balone', drzi defanzivu i ako dobije priliku za napad udara ravan forhend i ide na mrezu. Vec je dobio Damira lani 6:0, 6:1. A i Melzer je sa S&V igrom unistio Damira i cini mi se da Damiru to ne odgovara no vidjet cemo danas.taremuha je napisao/la:Kakav je stil igre Granoljersa mislim da ga nisam nikad gledao ?
To je ono što mi daje nadu, prije je na svim podlogama čekao loptu i do 2 metra iza osnovne linije poput Nadala, ali sad ima više ferrerovski i đokovićevski stil gdje uskoči u teren i uđe u udarac i to mu donosi rezultat, davno je to ovdje @Bodi spominjao dok ga je lani Raonić uništavao prvi meč da treba prakticirati.remA1 je napisao/la:Igra i Herbert S&V pa je Damir sasvim dobro odigrao protiv njega na WB. Od tog meča sa IW pa do danas Damir je itekako napredovao u return igri, bio je u top 10 nedavno
Upravo ovo, jako, jako nezgodan igrač za protivnike koji nemaju u svojoj igri neko veliko oružje. Nije slučajan taj rezultat od 1-13, jednostavno Damir nije imao nikakva rješenja u razmjenama, nije mogao da ga probije na osnovnoj liniji. Ova brža podloga bi morala dati Damiru malo više šansi, jer će mu napad biti efikasniji. Primarna stvar je biti strpljiv i čekati pravu priliku za napad. Nadam se samo da će linijske sudije biti na nivou i da neće biti bespotrebnog nerviranja, jer samo smiren može dobiti ovaj meč.Galion je napisao/la:S&V igrac, inace odlican igrac u parovima, partner Ivana Dodiga. Ali nije kao Mischa Zverev da samo to forsira. Igra on i sa osnovne linije, udarci su mu ruzni za gledat, nekako mu je ruka zgrcena, tijelo mu cesto u neprirodnom polozaju kod udaraca, nagnuto unazad ali to kod njeg funkcionira. Salje lopte sa dosta spina, 'balone', drzi defanzivu i ako dobije priliku za napad udara ravan forhend i ide na mrezu. Vec je dobio Damira lani 6:0, 6:1. A i Melzer je sa S&V igrom unistio Damira i cini mi se da Damiru to ne odgovara no vidjet cemo danas.taremuha je napisao/la:Kakav je stil igre Granoljersa mislim da ga nisam nikad gledao ?
Kako ti nije bilo mrsko traziti postoveTracy3McGrady je napisao/la:KO masta moze i da se nada ostvarenju mašteesprit24 je napisao/la:Nevjerovatno je kolko smo mi nenadyebiva nacija![]()
poredimo Damira i Stana i nadamo se necemu
ali nema veze, masta je dozvoljena
Steph Curry MVP
Ma brate vidio na poslu da je pobijedio i onda ajd reko da vidim kako je bilo prije i tokom meča, i naletih odmah na tvoj post. Ništa lično života miesprit24 je napisao/la:Kako ti nije bilo mrsko traziti postove [emoji38]Tracy3McGrady je napisao/la:KO masta moze i da se nada ostvarenju mašteesprit24 je napisao/la:Nevjerovatno je kolko smo mi nenadyebiva nacija![]()
poredimo Damira i Stana i nadamo se necemu
ali nema veze, masta je dozvoljena
Steph Curry MVP
Drago mi je sto je Damir pobijedio iako je to bilo sasvim neocekivano.
@Shminkera zbog studioznog proucavanja Stanove igre odmah predloziti za forumasa godine
Svaka cast majstore, samo manje prepotencije
Imaju signal sa svih terena,ali samo sa glavnog terena prenose. Neće nažalost Damir biti na SK. Zato aBd kad prođe biće sutra na SK.remA1 je napisao/la:Čini se da SK preuzima signal sa prvog terena jer sad kad su Agut i Verdasco završili na kratko su se prebacili na Copila i Pouillea. Sad ne znam da li je to samo kad niko ne igra na centralnom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.