Jel to Hrki i Milos Galin dosli ??bihacusrcu1 je napisao/la:hmm ekipa za sad tanko vrlo tanko tu su:topic galin halilovic remic nuspahic hodzic i hrkic od starijih...trrba nam jos stoper golman i vezni i mislim da opstanak nece doci u pitanje
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Ja ne znam kako cemo mi izboriti opstanak, nemam pojma ko ce da igra :/
-
- Kontakt:
Ko vas je do sada pojačao osim Galina i onog kosonje (ne znam mu ime, halalite), a ko vas je sve napustio od igraca koji su bili u prvih 11?
Novi proizvodjac opreme ubrzo 

- NebeskaSila96
- Kontakt:
Krajina-Jedinstvo 1-1 (Galin)
Sretan Dan nezavisnosti svim gradjanima herojskog Bihaca i USK-a kantona.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Hvala također prika.solinas je napisao/la:Sretan Dan nezavisnosti svim gradjanima herojskog Bihaca i USK-a kantona.

-
- Kontakt:
Ljudi,stvarno niti je provokacija niti je nasladjivanje,ali vi nemate ni E od ekipe.Vi imate jednog igraca a to je Nuspahic,ostalo bi se mucilo i u ovoj ligi gdje je Krajina.Topic vam ne moze da hoda,Galin je prosjek i nista vise,ostali se nisu ni primjetili.Pa Krajina vas je 35 minuta satjerala na polovinu i nista niste mogli.Daj Boze da je to bilo samo los dan i umor.Zadnja linija vam je losa,dace vam go skoro sve ekipeU Krajini sad ima 4 igraca koji mogu igrati u Jedinstvu-Begic,Redzic,Mizic,Nuhic.Sretno vam bilo,da se izvucete iz ovoga i da se stabilizujeteNebeskaSila96 je napisao/la:Krajina-Jedinstvo 1-1 (Galin)
Svjesni smo mi toga, valjda se izgura kako ova polusezona, to je najbitnije za sadaFKKRAJINACAZIN je napisao/la:Ljudi,stvarno niti je provokacija niti je nasladjivanje,ali vi nemate ni E od ekipe.Vi imate jednog igraca a to je Nuspahic,ostalo bi se mucilo i u ovoj ligi gdje je Krajina.Topic vam ne moze da hoda,Galin je prosjek i nista vise,ostali se nisu ni primjetili.Pa Krajina vas je 35 minuta satjerala na polovinu i nista niste mogli.Daj Boze da je to bilo samo los dan i umor.Zadnja linija vam je losa,dace vam go skoro sve ekipeU Krajini sad ima 4 igraca koji mogu igrati u Jedinstvu-Begic,Redzic,Mizic,Nuhic.Sretno vam bilo,da se izvucete iz ovoga i da se stabilizujeteNebeskaSila96 je napisao/la:Krajina-Jedinstvo 1-1 (Galin)

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
kako cujem u pregovorima smo sa anelom curicem i navodno jasmin abdihodzic bi se trebao vratiti...kljucni problem ce biti golman pidan nije ta klasa da moze braniti za jedinstvo
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Kakav pidan, realno lik je za termina i ništa više... Pogotovo nakon Almina mačke, šta je sve čupao prvu polusezonu 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
pa da...prije nezirova na gol nego pidana
al vjerujem da ce uspjeti naci golmana

Jedinstvo je uvijek imalo dobre golmane, najlošiji kojeg se ja sjećam je Adnan Hodžić, onaj što je bio prije 3-4 godine. Boljih od njega ima na ulici.
Treba Karelija vratiti na gol
Treba Karelija vratiti na gol

- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
NK"Jedinstvo"Bihać otvorio je humanitarni broj koji glasi 090-291-013 broj je na raspolaganju od 01.03.-01.09.2017.godine.Pozivaju se svi građani Bihaća i USK-a da pozovu ovaj broj za naše "Jedinstvo".
Pozivom na broj donirate 2KM za klub!
-
- Kontakt:
donirano vecBIHfAnatiC86 je napisao/la:NK"Jedinstvo"Bihać otvorio je humanitarni broj koji glasi 090-291-013 broj je na raspolaganju od 01.03.-01.09.2017.godine.Pozivaju se svi građani Bihaća i USK-a da pozovu ovaj broj za naše "Jedinstvo".

zavrseno, bilo bi lijepo da podjelite i na teme premjerligasa, i ostalih klubova, sigurno bi bilo ljudi koji bi odlucili da pomognubihacusrcu1 je napisao/la:donirano vecBIHfAnatiC86 je napisao/la:NK"Jedinstvo"Bihać otvorio je humanitarni broj koji glasi 090-291-013 broj je na raspolaganju od 01.03.-01.09.2017.godine.Pozivaju se svi građani Bihaća i USK-a da pozovu ovaj broj za naše "Jedinstvo".
Pozivom na broj donirate 2KM za klub!samo da je izgurati ovu polusezonu nekako...onda idu bolji dani sa privatizacijom kluba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Mi necemo moci ostati to ce biti nemoguce daj Boze da nas krene ali ja nisam ovaj put optimista
Imate 4KM iz Zenice od mene.
Mada, moram priznati da ne razumijem baš spomenuto uslovljavanje dolaska investitora opstankom. Ako je ozbiljan investitor, uz relativno mala ulaganja je mogao dovesti nekoliko igrača s kojima opstanak ne bi bio upitan.
Mada, moram priznati da ne razumijem baš spomenuto uslovljavanje dolaska investitora opstankom. Ako je ozbiljan investitor, uz relativno mala ulaganja je mogao dovesti nekoliko igrača s kojima opstanak ne bi bio upitan.
ne postoji garancija u ovom vidu "privatizacije" da ce taj i taj biti investitor, jer bilo ko moze da uplati ******* KM i da bude vlasnik kluba pod odredjenim uslovima. Tako da neko ko ulozi danas 50 000 moze da ostane bez tih paraZglavkar je napisao/la:Imate 4KM iz Zenice od mene.
ako shvatas ?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pa mogao ga je odmah preuzeti do kraja, tj. da ima 50% + 1 glasačkih prava.Pantelija je napisao/la:ne postoji garancija u ovom vidu "privatizacije" da ce taj i taj biti investitor, jer bilo ko moze da uplati ******* KM i da bude vlasnik kluba pod odredjenim uslovima. Tako da neko ko ulozi danas 50 000 moze da ostane bez tih paraZglavkar je napisao/la:Imate 4KM iz Zenice od mene.
ako shvatas ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.