FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Druze sto se mene lično tiče a mozes pročitata u mojim svim postovima da nikad nisam ruzno reko ni za jednog igraca i za trenera, jesam komentarisao kakao je predsjednik sam sebe demantovao kad je na zadnjem presu rekao " dok sam ja na čelu klubu nikad neće doć istrošen igrač od 33-34 godine ....itd" a doveo je Jahu , ni taj jaha mi nesmeta nek je došao i boli ga briga jer normalno da će doć gdje je njemu bolje, moji negativni stavovi se svode na mnostvo lazi, neistina i drugih stvari na račun uprave, ali takođe znao sam dat i riječi hvale.
Koliko je ulazDoeTz je napisao/la:Bujrum sutraa u Slavinovice

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
Koliko Harki kazeMejdanTz je napisao/la:Koliko je ulazDoeTz je napisao/la:Bujrum sutraa u Slavinovice

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nek nam uprava sredi onda hahahahaDoeTz je napisao/la:Koliko Harki kazeMejdanTz je napisao/la:Koliko je ulazDoeTz je napisao/la:Bujrum sutraa u Slavinovice
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
Stani ba moze se to gledat i uz pivu iz kafica
Piva ce bit kako god da okrenesSariel je napisao/la:Stani ba moze se to gledat i uz pivu iz kafica

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko hoce na utakmicu imam dva slobodna mjesta.
Usput da kazem da je dosta igraca bojkotovalo utakmicu sa Mladosti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ja sam cuo da su slabo igrali jer su neuhranjeni jer nemaju plate vec pola godine
Nad tobom sunce najljepše sja
- RollingPaper
- Kontakt:
Bojkotovali su oni moj Kur.., ne seri bogati
Inace ne valja ovo vrijeme ništa, valjda se bude moglo otic gledat
Inace ne valja ovo vrijeme ništa, valjda se bude moglo otic gledat
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka se danas probaju izvaditi u Slavinovicima. Samo jako i carsijski.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ce danas mozda vaterpolo da igraju? Kome je pala ova glupa ideja napamet, otkazuj to i pripremaj se za Metalleghe.
"Sad vam ni pripremne ne valjaju", bla, bla... 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Treba biti realan, bez Krpica i Subica tesko da mozemo naprijed nesto uradit. To su dva nasa najbolja igraca iz kraja prvog dijela sezone uz Ordagica, 90% naseg napada su oni bili, protiv Zrinjskog su njih dvojica sve uradili. Mislim da su nase sanse za evropu zavrsile samo se nadam da ne prokockamo ligu 6. Ja ne mracim samo iznosim svoje misljenje i mislim da je u najmanju ruku realno...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako nikada jaci UO misli odreagovati na odlazak najboljeg strijelca PL u smislu pronalaska njegove zamjene il' misle sav teret terena , protivnika i tribina prebaciti na onog nedokazanog momcica....Il' Ce bit daj da mi klepimo ovaj kesh za Krpu a mogu ba ova "pojacanja"ovo izgurati...Ako nista, uvijek se moze trener zamijeniti
P.S. SRETAN TI RODZENDAN DOMOVINO
P.S. SRETAN TI RODZENDAN DOMOVINO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sa prodajom Krpica mislim da sto se tice Europe mozemo se halaliti, sada vec i ligu 6 dovodimo u pitanje jer ne znam ni sam ko ce dati gol, s druge strane drago mi je ako je istina da ce sutra predati papire za reprogram i to je za pohvalu, jer to nam je zadnja slamka spasa do nekog normalnijeg funkcionisanja kluba
- RollingPaper
- Kontakt:
Ukoliko dobijemo Metalleghe, Krupa ne pobijedi Zrinjski u Mostaru a Radnik izgubi od Širokog.
Radnik će imati 33 a mi 32, Krupa najvjerojatnije 30
Znaci direktna utakmica za 4 mjesto u Bijeljini naredno kolo.
Radnik će imati 33 a mi 32, Krupa najvjerojatnije 30
Znaci direktna utakmica za 4 mjesto u Bijeljini naredno kolo.
Ma nek nam je Bog na pomoci bez Krpica i Subica, s njima bi se i za trece mjesto borili, siguran sam, a ovako i liga za prvaka je upitna. Ako uspijemo tu uletiti mogli bi se ganjati s Radnikom za 4. mjesto jbg nisu oni nekakva sila pa da ne bi imali sanse.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako mi budemo imali 11 igraca za tu utakmicu.RollingPaper je napisao/la: Znaci direktna utakmica za 4 mjesto u Bijeljini naredno kolo.
Ali Vlado je prezadovoljan, sve dok je njemu redovno

Ako ne pomru od gladi u medjuvremenu jer nemaju marke da sebi kupe da jedu
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 01 mar 2017, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Jao bojkotovali, jaooo. Pa nismo Barcelona, pa da je senzacija kad izgubimo od MladostiProbisvjet je napisao/la:Ko hoce na utakmicu imam dva slobodna mjesta.

Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.