I tako se mogu u klub vratiti ljudi koji su gasili klub, eto dokle idu ovi grobari Slobode.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne budi smijesna, gdje si ocekivala da ode napadac od 26 godina koji se samo u BiH dokazao? Da nece mozda u Belgiju da se malo razvije kao igrac... Ovo su odlicne pare za Krpica samo je problem sto vise vrijedi izboriti Europu nego njega prodatiAerials je napisao/la:Zaslužuje on da ide negdje gdje je bolje, ali je ovo izgleda "daj šta daš"
A amidjin pulen Smajic ?pinoglavi je napisao/la:Jbt na Tandiru onda ostajemo, jesul mogli sacekati ljeto pa ga za duplo manje prodati...
E sad treba smarati s tim pitanjima gdje ce pare, da li imamo procenat narednog transfera i sl., naravno ako dodje do transfera
Onaj Smajic sto ste ga prizivali u prvi tim dok je bio Azmir a sad se oslovljava kao amidjin pulen? Po mom misljenju je jos premlad pogotovo za kraj ove sezone a sto sam gledao nije me nesto zadivio, mada mlad je jos sigurno moze puno ako mu se pruzi prilika u narednim godinama i ako bude radioklasik je napisao/la:A amidjin pulen Smajic ?pinoglavi je napisao/la:Jbt na Tandiru onda ostajemo, jesul mogli sacekati ljeto pa ga za duplo manje prodati...
E sad treba smarati s tim pitanjima gdje ce pare, da li imamo procenat narednog transfera i sl., naravno ako dodje do transfera
Nisam ba mislila da on treba u Njemačku sad ili nešto, nego da zaslužuje da ide gdje je bolje, to je u ovom slučaju Švedska, zaslužio je da ga pustimo, to sam htjela rećipinoglavi je napisao/la:Ne budi smijesna, gdje si ocekivala da ode napadac od 26 godina koji se samo u BiH dokazao? Da nece mozda u Belgiju da se malo razvije kao igrac... Ovo su odlicne pare za Krpica samo je problem sto vise vrijedi izboriti Europu nego njega prodatiAerials je napisao/la:Zaslužuje on da ide negdje gdje je bolje, ali je ovo izgleda "daj šta daš"
Izvinjavam se, pogresno sam razumioAerials je napisao/la:Nisam ba mislila da on treba u Njemačku sad ili nešto, nego da zaslužuje da ide gdje je bolje, to je u ovom slučaju Švedska, zaslužio je da ga pustimo, to sam htjela rećipinoglavi je napisao/la:Ne budi smijesna, gdje si ocekivala da ode napadac od 26 godina koji se samo u BiH dokazao? Da nece mozda u Belgiju da se malo razvije kao igrac... Ovo su odlicne pare za Krpica samo je problem sto vise vrijedi izboriti Europu nego njega prodatiAerials je napisao/la:Zaslužuje on da ide negdje gdje je bolje, ali je ovo izgleda "daj šta daš"
Slažem se s ovim za Europu definitivnoizgleda da kod nas baš vlada besparica
Nesmije se sovat precjednikusolinas je napisao/la:Tako je Senade uzmite koji dinar,rastalite sve sto se moze ionako niste obavijestili javnost gdje su pare od evrope i ovo rasparcajte dodatno osakatite ekipu ionako ste doveli pojacanja iz lige petice.Boli vas k u kojoj god ligi zavrsili bice para ili od ovih za opstanak ili od ovih iz vrha. Nikakav sistem nikakav plan yebem li vam najmilije u pi.cku
Nekad prije Cire je to bilo, pa se Azmir iznervirao pa su nastale scene.Aerials je napisao/la:Na kojoj skupštini?
Tu bih se ja sjetio svih onih kojima Azmir nije valjao...za par godina ce travnjak na Tusnju licit na onaj iz kasarne,jerbo Faraon zno...tuzlak1987 je napisao/la:Smijesno, ides u polusezonu sa jednim spicom koji nije dokazan.
Zrtvujes rezultate jer nisi sposoban da vodis klub, tj nemas novca. A liga za prvaka i Evropa ti se nude. Tacno ekipa za 2-3 mjeseca nece biti dostojna ni nivoa Federalne lige
Hoce, jos mozda cak najavi i titulu, a protivnicima poruci da ce biti uplakanistadiontusanj je napisao/la:In TANDIRA MANDIRA we trust ! ! !
Zao mi Vlade gdje dode,zanima me njegov komentar na ovo sve dal ce reci da je jos uvijek sve ok? hmm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.