BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Steta sto igra ujutru bolje zadnji mec na terenu, ali eto nek mu je sretno.
Vazda je volio ove jutarnje termine, sjetimo se pobjede protiv Berdycha 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
da igra protiv Selle i tako tih iz ranga +50 glatko bi izgubio ovako kad je neko iz top 10 treba se nadat iznenadjenju i da onda u drugom kolu ispane od 60+ igraca
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Damirove sanse protiv Wawrinke su minimalne al ima sanse .Mozda pruzi dobar otpor al Stan ima udarce kojim se tesko parirat.Trebo je Delpa pobjediti al ovaj je sampion a Damir je Damir.Rece fino komentator dok sam gledo match DHUMHUR SVE RADI DA IZGUBI OVAJ MATCH !
Ma uvijek ima sanse da se pobjedi, Stan uobicajno slabije ulazi u turnir i tu Damir moze traziti svoju sansu,nek se potrudi uz sto manje nerviranja pa kako god bude,ovi mecevi su mu neophodni za jedno dodatno iskustvo
Sretno Damire i zao mi sto nmg gledati posao ****
Istinaronaldo99 je napisao/la:Ma uvijek ima sanse da se pobjedi, Stan uobicajno slabije ulazi u turnir i tu Damir moze traziti svoju sansu,nek se potrudi uz sto manje nerviranja pa kako god bude,ovi mecevi su mu neophodni za jedno dodatno iskustvo

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Neka odigra kao protiv Del Potra. Prije svega da bude pshicki u mecu. Ishod realno sve osim 2-0 za Stana bilo bi odlicno.
BosnaE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ko nema SK, ovdje ima SK, samo se registruje: http://www.balkansport.info/showthread. ... t-18-HTML5
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Wawrinka isto kao da je sad ustao izgleda bezvoljno al i taki je dvije klase iznad Damira
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- Sarajevo29
- Kontakt:
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: Odg: BiH tenis
Šteta ako ovdje izgubi. Mora iskoristiti ovaj dobar ždrijeb. 

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Kako igra Stan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir ulazi u meč kao protiv Delpa, sa strahom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Podloga je prebrza, Stanovi forehandi prave razliku a Damir kao da je na streljani, nazalost tesko se ista moze promijeniti, igra macke i misa
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jel prenosi neko Damira?? Ili bar link imal neki??
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Re: RE: Re: BiH tenis
Gdje ti je ovdje strah? Budi malo realan. Čovjek je klasa i tu Damir ne može ništa. Ogromna razlika u jačini kod udaraca.Unofficialpage je napisao/la:Damir ulazi u meč kao protiv Delpa, sa strahom.
Imaš na SK 1sehic96 je napisao/la:Jel prenosi neko Damira?? Ili bar link imal neki??

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.