Znal iko što se tiče tog Slavena kako im idu pripreme, ko je otišao, došao,...Ljuman-Banovici je napisao/la:Ovo mi je rekao da pitam menadzer od jednog igraca Buducnosti iz Banovica posto smo culi da je ekipa jako dobra,atraktivna i financijski stabilna zelimo vam sve najbolje i da pobijedite Slaven na njihovom terenu![]()
Mires Salihović ima još 9 utakmica kazneALE je napisao/la:hahaah Slaven loše finansiski stoji ,to je velika laz ,ja znam iz 100& da su igraci slavena placeni mozda naj bolje u prvoj ligi , a samo sto ljudi ne zele da daju novac igracima sa strane na ruke pa mislite zbog toga da lose stoje , cini vam se ,prosjecna plata jednog standardnog igraca je 600 km i vise, a sto je naj bitnije redovna je.a MISLIM DA SU MNOGO JACI NEGO PROSLE SEZONE VRATIO IM SE I Mirnes Salihovic IZ VELEŽA( NJIHOV NAJ BOLJI IGRAC ) I DOSLO JE JOS PAR IGRACA, pa eto vam malo informacija.....
Znači opet ga nema u prvom kolu Prve lige FBiHALE je napisao/la:Mirnes Salihovic -smanjena kazna na 2 utakmice-pouzdano .
A ko ti je siguran kandidat za ispadanje???Raz_ba je napisao/la:Zanimljiva vijest u Avazu danas: "Zbog odustajanja Goraždana Vitez ostaje u Prvoj ligi FBiH. Zbog odustajanja ekipe Goražda od takmičenja u Prvoj ligi Federacije BiH, nogometni klub Vitez ECOS igrat će i naredne sezone u ovom rangu takmičenja."
Znači li ovo da imamo jednog sigurnog kandidata za ispadanje, sad se treba samo čuvati zadnjeg i prezadnjeg mjesta i opstanak će biti siguran.
Bi li ovo mogla biti dobra vijest za Omladinac?
Nema od toga ništa, Vitez ostaje, da je bilo još jedno kolo u prošlom prvenstvu ostali bi, Vitez ako posloži sve na vrijeme ostajeRaz_ba je napisao/la:Pa Vitez! Oni će ispast garant. Treba samo vidjeti ko će pored njih još ispast.
Kandidata je malo a mjesta punoRaz_ba je napisao/la:Pa, ko bi, onda, mogao biti u opasnoj zoni ove sezone?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.