arelinho je napisao/la:I to takva tastatura kad klikneš desnu strelicu ona lijevi ti iskoči.Unofficialpage je napisao/la:Imal ko 2 hiljade da posudi?![]()
![]()
Zato je @bodi najbolji, ja vozim na tastaturi od 10 KM.![]()

Podloga 3 m kvadratna zauzme.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
arelinho je napisao/la:I to takva tastatura kad klikneš desnu strelicu ona lijevi ti iskoči.Unofficialpage je napisao/la:Imal ko 2 hiljade da posudi?![]()
![]()
Zato je @bodi najbolji, ja vozim na tastaturi od 10 KM.![]()
Pa ne treba, podloga i dobar mis su trebali meni radi CSa 1.6 kojeg sam igrao skoro pa profesionalno, zbog toga sam uzeo i ovu podlogu i MX, a tastatura je nebitna, to je bacanje para, trenutno koristim ovu od laptopa tako da @Uno nece da bude da zbog opreme sam dobar.Jeftha je napisao/la: Ja i nemam podloge, sta ce mi.![]()
Kod mene na tastaturi vec pocela propadati ova tipka sto je koristim za skretanje lijevo.Unofficialpage je napisao/la:Imal ko 2 hiljade da posudi?![]()
![]()
Zato je @bodi najbolji, ja vozim na tastaturi od 10 KM.
Kod mene je dobar sto, nije ovaj klasicni.bodi123 je napisao/la:Pa ne treba, podloga i dobar mis su trebali meni radi CSa 1.6 kojeg sam igrao skoro pa profesionalno, zbog toga sam uzeo i ovu podlogu i MX, a tastatura je nebitna, to je bacanje para, trenutno koristim ovu od laptopa tako da @Uno nece da bude da zbog opreme sam dobar.Jeftha je napisao/la: Ja i nemam podloge, sta ce mi.![]()
pitaj pro igrace jel bacanje parabodi123 je napisao/la:Pa ne treba, podloga i dobar mis su trebali meni radi CSa 1.6 kojeg sam igrao skoro pa profesionalno, zbog toga sam uzeo i ovu podlogu i MX, a tastatura je nebitna, to je bacanje para, trenutno koristim ovu od laptopa tako da @Uno nece da bude da zbog opreme sam dobar.Jeftha je napisao/la: Ja i nemam podloge, sta ce mi.![]()
A kolko je ova tegla Wheya?Evolution87 je napisao/la:Ma imam drugi, koji je slabiji od ovog (logicnojopaa7 je napisao/la:Kupujes nesto novo ili se rjesavas "viska"Evolution87 je napisao/la:), ali svejedno moze da zadovolji sve ono za sta mi treba. Nego mi trebaju pare
![]()
jest sada u ovoj novijoj eri i CS:GO vjerovatno, medjutim prije 10ak godina na CS 1.6 je tastatura bila bitna ko rezervna guma, mis, podloga i dobre sluse, to 3 ako imas jako ne treba ti nista vise, sjecam se kad sam gledao Adepto uzivo na kakvom smecu je Edward igrao od tastature, pijacarka od 10KM, ali zato Razer Mamba, quick heavy i SS Siberia v2 white sluse.miki_92 je napisao/la:pitaj pro igrace jel bacanje parabodi123 je napisao/la:Pa ne treba, podloga i dobar mis su trebali meni radi CSa 1.6 kojeg sam igrao skoro pa profesionalno, zbog toga sam uzeo i ovu podlogu i MX, a tastatura je nebitna, to je bacanje para, trenutno koristim ovu od laptopa tako da @Uno nece da bude da zbog opreme sam dobar.Jeftha je napisao/la: Ja i nemam podloge, sta ce mi.![]()
![]()
njima je mehanicka must
Mis i tastatura 100km platio koliko se sjecamJeftha je napisao/la: A kolko je ova tegla Wheya?![]()
Je li jeftinije neg u radnji?
Quinlan je napisao/la:Kakva svadba crna prodaje pc kupuje auto
Onda moras baciti cigare.Evolution87 je napisao/la: Whey nije na prodaju, voljan sam trenirati samo ako budem imao vremena. Steta sto fitness universe ne radi 0-24![]()
nisu moje, majke miJeftha je napisao/la:Onda moras baciti cigare.Evolution87 je napisao/la: Whey nije na prodaju, voljan sam trenirati samo ako budem imao vremena. Steta sto fitness universe ne radi 0-24![]()
Samo pazi da se ne nabildas previse, misicna masa usporava.Evolution87 je napisao/la:nisu moje, majke miJeftha je napisao/la:Onda moras baciti cigare.Evolution87 je napisao/la: Whey nije na prodaju, voljan sam trenirati samo ako budem imao vremena. Steta sto fitness universe ne radi 0-24![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.