SubhainekenMarsal je napisao/la:Artetitis je napisao/la:Ova tema ima smisla k'o izbor najbolje rakije u Rijadu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
SubhainekenMarsal je napisao/la:Artetitis je napisao/la:Ova tema ima smisla k'o izbor najbolje rakije u Rijadu.
Dje si ti bokte yebo.topnik1 je napisao/la:SubhainekenMarsal je napisao/la:Artetitis je napisao/la:Ova tema ima smisla k'o izbor najbolje rakije u Rijadu.
Saurman je napisao/la:Jel' ovo Inter daje Perišića za Sancheza.
Vidis da ne treba. Kakvo pojacanje, welcome Ivaneanell je napisao/la:anell je napisao/la:Treba ovo izbrisati.
Nisam pogrijesio i sam znas da je tako.pepethefrog je napisao/la:Mislim da si pomijesao Ozila i Walcotta.
Nigdje nece imati status ko kod nas.pepethefrog je napisao/la:Walnuta nece niko platiti parama kojima ga mi placamo, Ozila ce platiti bolje ekipe od Arsenala to je cinjenica!
Dobar je on kad bu mu se podredio sistem igre, a ovako nas sistem nikakav kakav je takav je i on.anell je napisao/la:Ja ne znam kakve mane ovi hejteri vide kod Ozila.
Naravno da nece kad u vrhunskim ekipama imas nekoliko igraca Ozilovog statusa dok u Arsenalu imas samo jednog. Shodno tome njegova bitnost se smanjuje.Ramsey16 je napisao/la:Nigdje nece imati status ko kod nas.pepethefrog je napisao/la:Walnuta nece niko platiti parama kojima ga mi placamo, Ozila ce platiti bolje ekipe od Arsenala to je cinjenica!
A i vidim otimaju se za njeg svi ne zna se koji ce ga prije turski klub uzeti.
Ma isplivase mane Ozila ne gine mu Turska liga sa nasim talentima Bajicem, Hadziahmetovicem i Milosevicem tu je negdje Ozil sa njima jel takoGunner4 je napisao/la:Ozila nece niko realno osim ovih turskih klubova... Sav kredit je u Arsenalu potrosio, isplivale su sve njegove mane u prvi plan koje je u Realu uz pomoc statistike (citaj Ronaldo) i jacine same ekipe uspio da zamaskira.
Za njega sam ubjedjen da ce ostati osim ako mu ponovo turci ne daju bolji ugovor. Niko mu nece dati 200k sedmicno osim nasih retarda gdje ce se setkati naredne 4 godine i glumiti veliku zvjezdu...
Sa druge strane Alexis ode sigurno. Ovo sto on igra zadnjih mjesec dana je budzene statistike da se bolje udomi. Realno on u vecim klubovima bi bio samo dobar igrac kao sto je bio u Barceloni. On je velika svjetska zvjezda postao u Arsenalu i moze to biti samo u klubovima ovog levela. Svjestan je on toga zato i pokusava najbolje da se unovci. Rekao je 250k pa sada sto nase tetke misli da bi to narusilo strukturu komune gdje bi se ocigledno pobunili slabo placeni Walcott (130k) i Giroud OX (100k) nema veze sto na terenu ne pokazuju iste igre. Jbte kada se sjetim da Arsenal izdvaja vise za plate od Chelsea?!
Ovo Perisic zamjena za Alexisa je za rubriku "hahahaha" ali poznavajuci Wengera u njegovom paralelnom univerzumu su oni tu negdje...
? са GT-I9300 уз - &
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.