Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nije ovaj sa dual sim verzijom.
Ima kamere 13MP i 5MP
1080p HD video recording
Bas ga istrazujem cijelo vrijeme. Izgleda da se moze i lolipop i marshmallow downloadovat I instalirat samo za mene malo komplikovano ovo preko laptopa ili pc mora ici. Nisam to nikad prije radio.
Ima kamere 13MP i 5MP
1080p HD video recording
Bas ga istrazujem cijelo vrijeme. Izgleda da se moze i lolipop i marshmallow downloadovat I instalirat samo za mene malo komplikovano ovo preko laptopa ili pc mora ici. Nisam to nikad prije radio.
- theboss_RD07
- Kontakt:
HTC desire 530, misljenja? (u BHT)
Znaci nisam neki zahtjevan korisnik. Volim s vremena na vrijeme poigrat neku igricu (ne one super jake od par giga, neka normala sa medium zahtjevnoscu). Ali uglavnom sve sto trazim od telefona je lijep zvuk za muziku, izdrzljivost (da ne pocne sve otkazivat cim garancija istekne), surfanje po netu i da mogu neku igru poigrat s vremena na vrijeme kad nemam sta radit
Znaci nisam neki zahtjevan korisnik. Volim s vremena na vrijeme poigrat neku igricu (ne one super jake od par giga, neka normala sa medium zahtjevnoscu). Ali uglavnom sve sto trazim od telefona je lijep zvuk za muziku, izdrzljivost (da ne pocne sve otkazivat cim garancija istekne), surfanje po netu i da mogu neku igru poigrat s vremena na vrijeme kad nemam sta radit
⭐
U pravu si nije dual Sim to sam pogriješio ali to je taj imao ga. Uzmi nubiu imao i nju za klasu je boljascorpy je napisao/la:Nije ovaj sa dual sim verzijom.
Ima kamere 13MP i 5MP
1080p HD video recording
Nisam procitao na vrijeme da bi pogledao taj. Odustao sam od toga.
Uzeo sam neki CUBOTE
3GB RAM 16ROM
izaso na trziste 9/16
Android 6.0 na njemu
Quad core processor
Samo 90$ US
Gledam sta jeftinije. Ne daje mi se bas mnogo za telefone
Uzeo sam neki CUBOTE
3GB RAM 16ROM
izaso na trziste 9/16
Android 6.0 na njemu
Quad core processor
Samo 90$ US
Gledam sta jeftinije. Ne daje mi se bas mnogo za telefone
-
- Kontakt:
Najbolji telefon za neke pare koje nisu ogromna investicija je Oukitel C3, barem se meni pokazao dobar, kosta nekih 150 km.
Gotovo je sada. Samo cekam da stigne. Narucio sam ovaj Cubote Manito
Treba mi zamjenski telefon bar 7mjeseci dok mi ne istekne ugovor a onda cu uzeti bolji opet sa pretplatom.
Razbio Galaxy 5icu a ostalo mi jos 7 mjeseci pretplate. Mogu reci da je najbolje se meni ikad pokazao Galaxy 3. Nema koliko puta nije ispao iz ruke na beton. Staklo napuklo ali jos radi. Polupane i prednja i zadnja kamera. Na asfaltu preso sa autom preko njega. Slucajno.
Ali jos uvijek radi:)
Treba mi zamjenski telefon bar 7mjeseci dok mi ne istekne ugovor a onda cu uzeti bolji opet sa pretplatom.
Razbio Galaxy 5icu a ostalo mi jos 7 mjeseci pretplate. Mogu reci da je najbolje se meni ikad pokazao Galaxy 3. Nema koliko puta nije ispao iz ruke na beton. Staklo napuklo ali jos radi. Polupane i prednja i zadnja kamera. Na asfaltu preso sa autom preko njega. Slucajno.
Ali jos uvijek radi:)
Imam problema sa otvaranjem Chromea na mobitelu, jer sam bio obrisao sve podatke s njega, kako bi malo očistio memoriju, sada neće nikako da se pokrene, izbaci ovaj error:
Probao sam sa čišćenjem cachea, restartovanjem mobitela, ali ništa nije uspjelo, da nije neko uspio riješiti sličan problem ??
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Od stare se slave ne zivi
Vidjet cemo, Nokia 6 ima jako dobar dizajn. Meni je prvi izbor kod kupovine narednog telefona...
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ova nokia 3310 se uzima obavezno, ali necu je otpakirati, ostaviću za neka druga vremena
50€ je ništa
btw razočaran sam potezom hmd-a za globalnu nokiju 6, ima 3 gb rama i 32gb interne, umjesto 4gb i 64 interne kao kod kineske verzije. kineska verzija samo ne podrzava google play store.
sve u svemu ok uređaju, tu su da popune prazninu dok ne dođe flagship uređaj, nokija je jako dobro sakrila uređaje do današnjeg predstavljanja, dok recimo za neke druge proizvođaće već unaprijed znaš do najsitnijeg detalja znaš kakav ćeš biti. i ne moram čekati 29. mart da bih znao kakav će biti i kako će izgledati gaylaxy s8 kekek

btw razočaran sam potezom hmd-a za globalnu nokiju 6, ima 3 gb rama i 32gb interne, umjesto 4gb i 64 interne kao kod kineske verzije. kineska verzija samo ne podrzava google play store.
sve u svemu ok uređaju, tu su da popune prazninu dok ne dođe flagship uređaj, nokija je jako dobro sakrila uređaje do današnjeg predstavljanja, dok recimo za neke druge proizvođaće već unaprijed znaš do najsitnijeg detalja znaš kakav ćeš biti. i ne moram čekati 29. mart da bih znao kakav će biti i kako će izgledati gaylaxy s8 kekek
Da li imate neki prijedlog, kupujem starom mobitel, njemu ne treba neka mašina, koristi internet, viber i kameru, a sa cijenom bi išao do 250 KM (otprilike).. znači da može neki noviji android, da nije baš katastrofa kamera, nek je bar solidna za navedeni cjenovni rang.. po mogućnosti i baterija da je solidna.. kontao sam u univerzalnom kupiti, ako imate još neku radnju za predložiti, pišite 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Imam ja Asus Zenfone 2 za prodat. Korišten manje od mjesec. Dao bi ga za 280 dobar mobitel. 5.5 Full HD rezolucije, 16 interne, 2 kartice, sd kartica, 2gb rama, itd.
Dobre robe se predstavi ovih dana u Barceloni 
Sada, sta ganjati Samsunga A3 2017, cekati mozda Nokiu 5 ili mozda uskoro izadje Huaweu P10 Lite

Sada, sta ganjati Samsunga A3 2017, cekati mozda Nokiu 5 ili mozda uskoro izadje Huaweu P10 Lite

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kupi mu LG K10 ili Samsung J5 2015 ..MirsoNi je napisao/la:Da li imate neki prijedlog, kupujem starom mobitel, njemu ne treba neka mašina, koristi internet, viber i kameru, a sa cijenom bi išao do 250 KM (otprilike).. znači da može neki noviji android, da nije baš katastrofa kamera, nek je bar solidna za navedeni cjenovni rang.. po mogućnosti i baterija da je solidna.. kontao sam u univerzalnom kupiti, ako imate još neku radnju za predložiti, pišite
Izašao je P8 Lite 2017, nije loš ako je po specifikacijama suditiromeo je napisao/la:Dobre robe se predstavi ovih dana u Barceloni

Ne znam šta kontaš, koliko para dati i šta otprilike očekuješ, al' ima Huawei opet šta ponuditi u tom rangu

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Oko 500 KM, vise NE DAManonimni je napisao/la:Izašao je P8 Lite 2017, nije loš ako je po specifikacijama suditiromeo je napisao/la:Dobre robe se predstavi ovih dana u Barceloni
Sada, sta ganjati Samsunga A3 2017, cekati mozda Nokiu 5 ili mozda uskoro izadje Huaweu P10 Lite![]()
Ne znam šta kontaš, koliko para dati i šta otprilike očekuješ, al' ima Huawei opet šta ponuditi u tom rangu

A vidio sam i taj P8 lite...mada je obicna P8 oko te cijene (500-550)...
Samo sto kontam uzimati sa garancijom normalnom, a odmah su u tim prodavnicama/telekomima skuplji telefoni

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
-
- Kontakt:
Ima verzija i sa 4GB, zove se Arte Black:QUARESMA 18<<< je napisao/la:ova nokia 3310 se uzima obavezno, ali necu je otpakirati, ostaviću za neka druga vremena50€ je ništa
https://www.xda-developers.com/nokia-an ... k-edition/To mark the occasion of the global unveil, Nokia is introducing an Arte Black limited edition Nokia 6 as well The device features a glossy back, and bumps up the RAM to 4GB and storage to 64GB.
The Nokia 6 Standard Edition will retail at €229 ($242), while the Arte Black variant will retail for €299 ($315).

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 181 gost.