FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlatnakoka
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlatnakoka » 26 feb 2017, 20:22

pinoglavi je napisao/la:Sarajevo je blago receno ocajno, Krupa i Radnik nisu losi ali nisu ni nepobjedivi, nemaju podrsku navijaca i njih ce svako mlatiti u ligi za prvaka. Na nama je samo da igramo kako mozemo, a imamo igrace da budemo makar na 4. poziciji na kraju.
Radnik je je*en, teza ce nam ta utakmica biti sad nego Sarajevo. Inace ne sumnjam bas u LzP, ali isto tako mislim da ce se prodavati utakmice ako/kad udjemo u istu.

Inace stvarno ne vjerujem sta sam na ovih par zadnjih stranica procitao za Efeta, ponajbolji bek lige i to da ima razlog zasto je bio los.
izvinite ali mislim da to mogu reci samo njegovi jarani, jer momak bukvalno ne zna igrati lopte. Juce je eto bio los a prethodnih X utakmica i sezona bio kao dobar. Pa konstanto je naša najslabija karika. Nemam stvarno nista protiv momka, sem na utakmici i ne vidjam ga, sem par puta u omegi u onoj knjizari.
Ali mislim da nijedan nas igrac ne bi odigrao losije bez obzira koja mu primarna pozicija.

I nejasno mi je jos, da li Vlado vidi sa kakvom mrakom radi?

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 26 feb 2017, 20:50

Uhvatili ste se Efendica ( ocajan bio 100% juce ), a sta nam je s drugog beka Laze? Jel i on dobio ponizavajuci ugovor ? Led te je*o ne znam koji kura* njeg jos drzi u prvoj postavi..... Hitno lijevog beka nac
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 feb 2017, 21:04

MejdanTz je napisao/la:Uhvatili ste se Efendica ( ocajan bio 100% juce ), a sta nam je s drugog beka Laze? Jel i on dobio ponizavajuci ugovor ? Led te je*o ne znam koji kura* njeg jos drzi u prvoj postavi..... Hitno lijevog beka nac
Lijevi bek,imamo Subica,ali do ljeta.Na duze staze.
Desni bek isto tako,i zadrzati Todorovica za rotacije.
Treba nam zadnji vezni,barem iste kvalitete kao Stjepanovic,ali barem 4,5 godina mladji...isto je i sa Merzicem ljudi su u godinama,iako ne sumnjam u kvalitet ni jednog,barem za nase lige.Grahovca pustiti da igra desava mu se isto ko i Krpicu,a duplo je bolji i eksplozivniji od Hajre kapetana.
Treba nam desno i lijevo krilo,jer nam je rotacija tu slaba.Ovog Hajrulaha i Tandira vratiti odakle su dosli.
Hadzic ne zna jucer je li posao ili dosao,ako pricas po medijima da forsiras mladost,pusti ba Azira i Eru neka igraju djeca,oba su bolji i mladji,ako nista,perspektivniji od ovog mamlaza.
Treba nam napadac jedan,koji pravi razliku,jer Krpa ne znamo ostaje li,a i ako ga stane,onda beli stane.
Da skratimo,nama brate treba remont ekipe generalno,ovo je u zadnje 4 godine,pa i vise,najsmjesniji prelazni rok odradjen.
Azmirov najveci promasaj je dovodjenje Karica,umjesto Obradovica,kakav je to napadac u pm.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 feb 2017, 21:06

Znaci ko god proda utakmicu.dabogda mu za lijekova trebalo.**** dug **** reprogram **** stadion.
**** i uprave i bivse i sadasnje i buduce.**** i igrace.**** njih sve.**** vise i los dan i los bolikurac.i lis ugovor.i lijepu pricu i lijepe prirpeme.****.sve.i lijeve i desne bekove.i zvijezde vezne prednje zadnje i kurcice.palcice.loshedanchitje.
Samo sloboda.niko.niko vise...
Bolan bolan samo ovi bolesnici(vi ja mi) sto to prate i pate.lsviju ostalih boli ****.**** ih sve.da ih ****.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 26 feb 2017, 21:24

solinas je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la:Uhvatili ste se Efendica ( ocajan bio 100% juce ), a sta nam je s drugog beka Laze? Jel i on dobio ponizavajuci ugovor ? Led te je*o ne znam koji kura* njeg jos drzi u prvoj postavi..... Hitno lijevog beka nac
Lijevi bek,imamo Subica,ali do ljeta.Na duze staze.
Desni bek isto tako,i zadrzati Todorovica za rotacije.
Treba nam zadnji vezni,barem iste kvalitete kao Stjepanovic,ali barem 4,5 godina mladji...isto je i sa Merzicem ljudi su u godinama,iako ne sumnjam u kvalitet ni jednog,barem za nase lige.Grahovca pustiti da igra desava mu se isto ko i Krpicu,a duplo je bolji i eksplozivniji od Hajre kapetana.
Treba nam desno i lijevo krilo,jer nam je rotacija tu slaba.Ovog Hajrulaha i Tandira vratiti odakle su dosli.
Hadzic ne zna jucer je li posao ili dosao,ako pricas po medijima da forsiras mladost,pusti ba Azira i Eru neka igraju djeca,oba su bolji i mladji,ako nista,perspektivniji od ovog mamlaza.
Treba nam napadac jedan,koji pravi razliku,jer Krpa ne znamo ostaje li,a i ako ga stane,onda beli stane.
Da skratimo,nama brate treba remont ekipe generalno,ovo je u zadnje 4 godine,pa i vise,najsmjesniji prelazni rok odradjen.
Azmirov najveci promasaj je dovodjenje Karica,umjesto Obradovica,kakav je to napadac u pm.
Desni bek - mogli smo dovesti Benjamina Colica
Lijevi bek - bas se moraju potruditi da nadju dobrog igraca
Vezni - nekad treba iskesirati za igraca, a Ajdin Redzic bi svakako bio jedan od onih must buy igraca
Obradovica zaganjat jer ima u njemu zelje da predje kod nas, jednostavno samo mu dat bolje uslove nego u Radniku
Sto se tice krila zec i veseli tanki ove sezone, Zilkic ima kvalieteta ali opet treba pojacanje i steta sto nismo uspjeli Marina Popovica dovesti. Aziru dati sansu jer se moze prodati u buducnosti aBd.
Ne znam kakva je situacija sa ugovorom ali ako Besirovicu istice ove godine sa Radnikom obavezno dovesti, jer on obavlja " prljav " poso na sredini terena.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 26 feb 2017, 21:39

Juce je Lazo bio dobar spram ostatka ekipe.
Inace to sto spominjes pojacanja, ko ce to ba dovest?
A oko lijevog beka nema puno posla, vrati Peru.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 26 feb 2017, 21:47

zlatnakoka je napisao/la:
Juce je Lazo bio dobar spram ostatka ekipe.
Inace to sto spominjes pojacanja, ko ce to ba dovest?
A oko lijevog beka nema puno posla, vrati Peru.
Sta ce nam bek koji ne zna centrirat? Koliko je imo laza asistencija ove sezone ?
Hoces nesto da postignes naravno da se moras pojacat. Hoces dobre igrace - daj pare. Hoces pare - radi posteno i transparentno. Nije nuklearna fizika

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 feb 2017, 21:52

Ko ce bolan dovesti pojacanja... hahahaha....Ne mislim na PRINOVE... de ne budite djeca...Ne znam za vas ali ja kad vidim cickovo ulje i mikicu na našoj klupi zgadi mi se i Sloboda i fudbal
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 feb 2017, 22:03

naalost sad je prosjek oko 5 milja... za prosjecnog igraca,da mos rec mozda bude pojacanje..
il da ubodes dzekpot sa djecom...
nema vise igraca dobrih a jeftinih, jeftinih u smislu prosjecne plate u bih...
jah i ovo,kad ti nrsto treba, onda se moras isprsit,a ne tjerat...
pare nisu problem para nema svakako...

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 26 feb 2017, 22:05

Sariel je napisao/la:naalost sad je prosjek oko 5 milja... za prosjecnog igraca,da mos rec mozda bude pojacanje..
il da ubodes dzekpot sa djecom...
nema vise igraca dobrih a jeftinih, jeftinih u smislu prosjecne plate u bih...
jah i ovo,kad ti nrsto treba, onda se moras isprsit,a ne tjerat...
pare nisu problem para nema svakako...
Najbolji primjeri su Lakicevic, Jankovic Emilko, Mitrovic Darko i co.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 feb 2017, 10:40

Cilj je opstanak.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 27 feb 2017, 11:00

Ja nemam pojma zaista sto se malog Beganovica ne ubaci sjajno igra makar bi dao sve od sebe na lijevom beku.
Sloboda je moja nacija

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 feb 2017, 13:28

Brdo1919 je napisao/la:Nego mala digresija i pitanje zasto prijavljeni postovi u kojima me se vrijedja uredno stoje? Jel kultu dozvoljeno da vrijedja ovdje koga zeli? Moji postovi se brisu u roku odmah :)
Zaboravio priloziti dokaz :) slika
Koliko me sjecanje sluzi Aco rece da ce ti banovat IP adresu jer se pretstavljas kao navijac Slobode a to nisi...
i zato te ljudi vrijedjaju jer znaju to...
ili Aco da trazimo post gdje si druga komunistu otvoreno prozvao za ovo sto navodim. ..
dokle god je tako i dok se Aco ne izjasni po tom pitanju tako ce ti biti.
i Pinoglavi ima teske stavove pa jesi vidio da ga vrijedja neko. ..Znamo ko je i koliko voli ovaj klub i njegove postove svatamo kao suprotna misljenja a tvoje kao provokaciju.....
Eto, je li ti sta jasnije budal(o)ice :ljepota:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 feb 2017, 14:04

Sta me boli gurac sto se smiju.
Ti si jedini koji unistava ovu temu glupostima.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 27 feb 2017, 14:18

Zasto se javljaju ljudi ovdje sa ovakvim postovima. Imaju opste diskusije za provociranje. Mozes imati razlicito misljenje, bude teskih rijeci i svega. Ali da javno blatis klub za koji navodno navijas, to je van svake pameti. Ovaj lik me podsjeca na cickovo ulje i ugovore igraca. Nego da ti Brdoviti nisi cickovo ulje himself?
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 feb 2017, 14:35

Lijepo se igrajte
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 feb 2017, 14:38

meecko je napisao/la:Zasto se javljaju ljudi ovdje sa ovakvim postovima. Imaju opste diskusije za provociranje. Mozes imati razlicito misljenje, bude teskih rijeci i svega. Ali da javno blatis klub za koji navodno navijas, to je van svake pameti. Ovaj lik me podsjeca na cickovo ulje i ugovore igraca. Nego da ti Brdoviti nisi cickovo ulje himself?
Nešto ne vjerujem, ovaj Brdo je poprilično pismena osoba..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 feb 2017, 14:43

ok prenio tekst. idemo dalje .
zajebite bezvezne rasprave.
il kako hocete,nemojte zajebat.
:geek:
teska lilula za pilulu...
zasluzeno nas ljudi dobili, povaljala nas elementarna nepogoda. imal jos sta??? :(

p.s jeko pinoglavi--- :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 feb 2017, 14:46

Poslao ga neko da sistematski unistava temu. Vrti istu pricu sa petog profila evo vec koji put.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 27 feb 2017, 14:48

Vratio se Sime :urnebes: I donio govvna, da prostite.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.