Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Rimljani imaju srece da nisu naletili na zahuktale Osmanlije predvodjene janicarem Avdom.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
al' ga roma zna potrefiti svaki put, k'o prstom u go.vno 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma ovo tesko da CE proc.Nego sta SA Dzeko kako dalje.Prognoza osvojit nece nista mislim liga evrope kup i italijanska liga Ali oborice Totijev rekord dosta OD njega.Valja skinut Totija SA trona.
Trebala bi ovo Roma proci, Lyon nije nista posebno, igraju promjenjivo. A Dzeko ima lijepu priliku biti prvi strijelac EL.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Dobar je Lyon.. zabili 12 komada Alkmaru 

Naravno da je Lyon tezak protivnik, da ne kazem pretezak jer sam prije izvlacenja spominjao da je najvaznije da izbjegnu 2 kluba: United i upravo Lyon.
Ovi sto spominju promjenjivu igru u prvenstvu treba da znaju da je to nebitno i da je Ligue1 jedno a Europa league sasvim nesto drugo...sjetite se Seville, Liverpoola i jos nekih timova.
Stavise, jedini nacin da se francuska ekipa opet domogne LP jeste preko LE, tako da su sve njihove snage usmjerene upravo na ovo takmicenje i Romu.
Ko ih je gledao protiv Juvea i Seville jesenas dobro je upoznat s njihovom snagom...oni su jedva izasli na kraj s njima, a realno je da su i Juve i Sevilla jaci od Rome, tako da.
Za razliku od Villareala koji je tehnicki jak, Lyon je jak i tehnicki i disciplinovaniji su, i onako snazniji, i u duel igri, pozrtvovaniji, igraci stameniji i sl.
Sanse su im otprilike podjednake, a Rimljani se mogu samo nadati da ce Dzeko jos jedanput poluditi kao protiv spanske ekipe i rijesiti pitanje prolaska.
Ovi sto spominju promjenjivu igru u prvenstvu treba da znaju da je to nebitno i da je Ligue1 jedno a Europa league sasvim nesto drugo...sjetite se Seville, Liverpoola i jos nekih timova.
Stavise, jedini nacin da se francuska ekipa opet domogne LP jeste preko LE, tako da su sve njihove snage usmjerene upravo na ovo takmicenje i Romu.
Ko ih je gledao protiv Juvea i Seville jesenas dobro je upoznat s njihovom snagom...oni su jedva izasli na kraj s njima, a realno je da su i Juve i Sevilla jaci od Rome, tako da.
Za razliku od Villareala koji je tehnicki jak, Lyon je jak i tehnicki i disciplinovaniji su, i onako snazniji, i u duel igri, pozrtvovaniji, igraci stameniji i sl.
Sanse su im otprilike podjednake, a Rimljani se mogu samo nadati da ce Dzeko jos jedanput poluditi kao protiv spanske ekipe i rijesiti pitanje prolaska.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Roma ako prođe Lyona ide do finala s Unitedom. Nadam se da će izbjeći jedni druge do tad jer su dvije najjače i najatraktivnije ekipe, Džeko vs Ibrica.. 

Dzeko zavuci ga Handanici radi ove izjave da ti nisi najopasniji napadac u Romi zavuci mu ga kroz noge ali malo nek mu lopta okrzne jaja da te upamti.
Nadam se da ce ga dobro zapamtiti kao onomad onaj Sanchez iz Fiorentine.
Alipasino je napisao/la:Dzeko zavuci ga Handanici radi ove izjave da ti nisi najopasniji napadac u Romi zavuci mu ga kroz noge ali malo nek mu lopta okrzne jaja da te upamti.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sreca Dzeko pa ode Pjanic u Juve sad BI ti klupu grijo ovako vidi se sta BI.
Neka zabije danas jedan, i neka pobijede 0:1, meni dosta
Veceras tesko ma nema sansi da dadne go ali ce asistirat,mislim dodace salahu loptu a ovaj ce dat go.
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas makar jedan da Pipitu drzi na distanci. Ali Handanovic nekako uvijek raspolozen protiv Dzeke.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zabija veceras barem jedan, Samke ce da kapitulira 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ne mora veceras ni lijevom a ni desnom nek ga zabije glavom
nije odavno a ne mora ni dva ni tri jedan sasvim dovoljno
Sretno Edine veceras uz tebe smo

Popravljaj rekorde, nemoj stati 

Valjda ubode!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Vrlo dobar osjecaj imam nocas opet za Dzeku !!! Cak mislim da ce ih roma dobit i edo dat 1 najmanje... Nek je sretno Zmaju 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo