Anderleht vodi 1:0, a Spartu cemo da navucemo kako znamo i umijemogaston je napisao/la:Katastrofa šta mi rade sa tiketa.. Oni x2 i Anderleht 1 za pare.gonzales je napisao/la:Jedna Sparta obara moderatora, pa znaju li oni s kim se kace?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
Na jednom PSG na 100, na drugom Inter 1x na 115 inače zadnja 4 dana svaki dan po stoju digao.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dobit ce Manco NO SIKIRIKI LJUDI
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
ooo majku ti MAN-u, pa kakva je to ekipa, dva gola prednosti izgubis za 2 minuta... ako ne pobjede, proklinjacu ih do kraja zivota... a jos gore sto sam ja igrao 4+ kartone, i onda promjenim na cistog 1
hajte **bem vam zene u **čku
image hosting sites

Nema potrebe..Lyon 29 sekundi do kraja sudijske nadoknade daje 5-ti gol i obara mi 1x i under 4.5gonzales je napisao/la:Anderleht vodi 1:0, a Spartu cemo da navucemo kako znamo i umijemogaston je napisao/la:Katastrofa šta mi rade sa tiketa.. Oni x2 i Anderleht 1 za pare.gonzales je napisao/la:Jedna Sparta obara moderatora, pa znaju li oni s kim se kace?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Na jednom za keš:
Manco 1
Bilbao 1
Na glavnom uz još neke parove Manco da osvaja. Valjda dobiju do kraja.
I imam još jedan zanimljiv tiket gdje mi treba Bilbao korneri, a do sada nijedan nije izveden. 
Manco 1
Bilbao 1
Na glavnom uz još neke parove Manco da osvaja. Valjda dobiju do kraja.

Hajde United je.bo ga fudbal pa voditi ste 2:0

Bog te danas se na kornerima "milion" moglo uzeti.Sve glat u over do sad ovo ode 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja evo imam Bilbao over kartona i sad će kraj prvog poluvremena, a nije izveden nijedan.miky_hz je napisao/la:Bog te danas se na kornerima "milion" moglo uzeti.Sve glat u over do sad ovo ode

Hajde Mancho, pa milja je u igri jbm vas smotanereeds je napisao/la:ooo majku ti MAN-u, pa kakva je to ekipa, dva gola prednosti izgubis za 2 minuta... ako ne pobjede, proklinjacu ih do kraja zivota... a jos gore sto sam ja igrao 4+ kartone, i onda promjenim na cistog 1
image hosting sites
ccccc pravi ste crveno djavoli, dabogda pocrkali svi...
EDIT AAAAAAAAA ZLAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
EDIT AAAAAAAAA ZLAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 26 feb 2017, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
hoohoooohohohohohoho
Ajmo genk gol za pm3 

Eto ga Klope 

Eto Manče, ko bi rek'o čuda da se dese 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
reeds je napisao/la:ooo majku ti MAN-u, pa kakva je to ekipa, dva gola prednosti izgubis za 2 minuta... ako ne pobjede, proklinjacu ih do kraja zivota... a jos gore sto sam ja igrao 4+ kartone, i onda promjenim na cistog 1
image hosting sites
Auuu buraz lece milja lagano
Ti si ga ubo prstom u g.ovnoarelinho je napisao/la:Ja evo imam Bilbao over kartona i sad će kraj prvog poluvremena, a nije izveden nijedan.miky_hz je napisao/la:Bog te danas se na kornerima "milion" moglo uzeti.Sve glat u over do sad ovo ode![]()

Ove jace ekipe.su sve ispostovale sa.tim.Manco,Totenhem,Barca,Lyon,Milan,Lacio itd
A evo i Zlatanaaaaaaa

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
izdrzite to sada sviju vam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.