FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 26 feb 2017, 17:42

ma to ti mislis tako, a znas li onda zasto je Jaha doso iz ljenobuda u Slobodu i zbog koga, a on da je neciji dobio bi ugovor normalčan a ne da dobije ugovor ko i Jaha.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 feb 2017, 17:47

xeksor je napisao/la:on nije kapiten zato sto je odbio potpisat ponizavajući ugovor od drage nam uprave
Ma dragi su meni momci koji hoce u Slobodi da igraju i nasi su,ali kada nema kvaliteta tu,da bude konstantan yebiga sta ces...
A ono drugo sto si pisao,druze sve se moze izmajmunisati,ali je nemoguce osporiti nesto za sta imas valjane dokaze,i zakonski si ih,putem advokata,i notara,zaveo...Advokat i notar sigurno nisu njihovi,da tako kazem,tako da bi popusili na sudu zestoko...A i prica se da je Azmir ocitao bukvicu Senadu,zato se ovaj usutio i ne laje na njega kao u pocetku...cak se pricalo i o nekoj tuzbi,ali je fazon sto ovaj ima dokaze,a Senad laje u prazno...Tako da zeli izbjeci tuzbu za klevetu,jer valja dokazati neke stvari... :)
A sto se tice stadiona i tu sam cuo trac socan,ali nije ba realno nikako....Istina je to sto si pisao,ali nemogu ti sada objasnjavati sto ce mu toliki stadion,samo sam cuo da bi mozda mogao biti crveno-crn sav za par godina :mrgreen:
Ali to je sve rekla kazala,za sada.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 26 feb 2017, 17:49

Ono sam ti napisao jer sam cuo od covjeka koji je blizak njemu, e sad koliko je istina i ja sve uzimam sa rezervom

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 feb 2017, 17:54

xeksor je napisao/la:ma to ti mislis tako, a znas li onda zasto je Jaha doso iz ljenobuda u Slobodu i zbog koga, a on da je neciji dobio bi ugovor normalčan a ne da dobije ugovor ko i Jaha.
Ma jaha je tu samo za nedaj boze, al i Jaha onakav kakav je juce bi bolje odigrao od Stjepanovica, a sto se tice Efendica ni najmanje mi ga nije zao i prvi bih bio sretan kada bi otisao iz kluba, jer gori od njega ne moze doci definitivno, bolje da mali Todorovic igra

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 feb 2017, 18:01

Ajd prije baljezganja se udostoji pa pitaj momka zašto je Efendić jučer bio takav kakav jest.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 feb 2017, 18:05

wobly92 je napisao/la:Ajd prije baljezganja se udostoji pa pitaj momka zašto je Efendić jučer bio takav kakav jest.
Pa zar to traje samo od juce, ili evo od kako je presao iz omladinskog pogona u prvi tim, cast pojedinim utakmicama gdje je znao bljesnuti al to je sve kratkog daha...A eto cekam da mi posalje zasto je onakav juce bio, da ga nije cura ostavila ne daj boze

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 26 feb 2017, 18:05

Efendic je za mene ponajbolji desni bek u ligi. Nevezano za njegovu losu partiju jučer, pa i Ronaldo zna odigrat ko ka.rina.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 feb 2017, 18:10

Ma ja tako ako nastavimo otjerati sve, nije dobar Efendic, nije dobar Stjepanovic. I za zamjenu nam dodje neki duplo gori.

Samo Smajic ce ostati.

Istina oni su jucer odigrali katastrofalno, ali njihove zamjene ce prije odigrati katastrofalnu sezonu pa nas gurnuto u Federalnu ligu nego 15ak dobrih utakmica godisnje kao Stjepanovic i Efendic.

Tako nije valjao ni Kostic, ni Zeba, ni Mehidic. Niko nije dobar jer uprava uebe stvar i preko medija ogadi ljudima igrace. A ti igraci odigraju od 30 utakmica 5 losih pa se ljudi sjete tih 5 losih odmah.
Sad imamo Tandira i Hairulahovica koji ce od 30 odigtati 25 losih.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 feb 2017, 18:18

tuzlak1987 je napisao/la:Ma ja tako ako nastavimo otjerati sve, nije dobar Efendic, nije dobar Stjepanovic. I za zamjenu nam dodje neki duplo gori.

Samo Smajic ce ostati.

Istina oni su jucer odigrali katastrofalno, ali njihove zamjene ce prije odigrati katastrofalnu sezonu pa nas gurnuto u Federalnu ligu nego 15ak dobrih utakmica godisnje kao Stjepanovic i Efendic.

Tako nije valjao ni Kostic, ni Zeba, ni Mehidic. Niko nije dobar jer uprava uebe stvar i preko medija ogadi ljudima igrace. A ti igraci odigraju od 30 utakmica 5 losih pa se ljudi sjete tih 5 losih odmah.
Sad imamo Tandira i Hairulahovica koji ce od 30 odigtati 25 losih.
Ali Hairulahovic prije Grahovca ili cak sta vise i Merzica,na toj poziciji....Ne glumim strucnjaka,ali ono sto sam gledao od Grahovca do sada,i ovaj decko,ko Gatuso i Jaha. :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Brdo1919
Kontakt:

Post Postao/la Brdo1919 » 26 feb 2017, 18:18

Neko se ovdje iscudjavao da Vlado i uprava krive igrace za katastrofalnu igru jucer. Naravno da je Vlado sa igracima kriv za losu utakmicu. Na njima je da se poprave i da se trude da ostvare taj plasman u ligu za prvaka. Koji je razlog bio da Efendic onako igra me ne zanima. Ako nije bio sposoban da igra , trebao je biti posten i reci to treneru . Ovako je svima ostavio gorak ukus u ustima, a sebe kompromitovao. I nikako ne mogu da skontam kako nase uprave nikada da registruju igrace na vrijeme, pa jel to tolika nauka u p. M.. Jbt, pomislicu da jenasa Sloboda ukleta :) A sto se tice prodaja utakmica ako se plasiramo u ligu za prvaka, to mi uopste ne smeta ako ce se ta lova iskoristiti za vracanje dugova i stabilizaciju i izgradnju kluba. U suprotnom, dabogda ima SIPA na vrata kucala :)

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 26 feb 2017, 18:20

Napunit ćemo Metalege 4:0 :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 feb 2017, 18:25

Ali dobro u igri smo jos, moraju se poceti uzimati bodovi.
Imaju utakmice 2 sa dva direktna rivala Radnikom i Sarajevom. Pa ako tu uzmu povoljne rezultate imati ce 10 kola da se ganjaju sa Krupom i Radnikom.

Normalno ne smijemo izgubiti u Bijeljini sada i u ligi 6 moramo ih poceti pobjedjivati bar na Tusnju.

Uz to se moramo nadati da u finale kupa idu Zrinjski, Zeljo ili Sarajevo. Znati cemo odmah nakon duela Zrinjski-Siroki i Zeljo-Radnik da li se moze u Evropu kao cetvrti.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 feb 2017, 18:27

Ko nam cini najaci upravni odbor Slobode,ja samo vidim gospodina Alica i Mujkanovica?

@solinas

Kakav stadion,moze u pp?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 feb 2017, 18:32

SARS je napisao/la:
xeksor je napisao/la:ma to ti mislis tako, a znas li onda zasto je Jaha doso iz ljenobuda u Slobodu i zbog koga, a on da je neciji dobio bi ugovor normalčan a ne da dobije ugovor ko i Jaha.
Ma jaha je tu samo za nedaj boze, al i Jaha onakav kakav je juce bi bolje odigrao od Stjepanovica, a sto se tice Efendica ni najmanje mi ga nije zao i prvi bih bio sretan kada bi otisao iz kluba, jer gori od njega ne moze doci definitivno, bolje da mali Todorovic igra
Nije Jaha tu za nedaj Bože moj dobri Fazla nego je ozenio sestru Salke Zildzica koji pije svaki dan kafu sa Sencom predsjednikom a i vodi onaj klub borilačkih sportova Tom-Cat....Zbog toga je pocascen ugovorom sa Slobodom....To svi znaju... gdje Ce bolan neko od ove sitne buranije iz treceligasa potpisati ugovor sa Slobodom...caste se ljudi preko nasih ledja i naseg kluba...STA ces, moze im se
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 26 feb 2017, 18:35

staragarda je napisao/la:
SARS je napisao/la:
Nije Jaha tu za nedaj Bože moj dobri Fazla nego je ozenio sestru Salke Zildzica koji pije svaki dan kafu sa Sencom predsjednikom a i vodi onaj klub borilačkih sportova Tom-Cat....Zbog toga je pocascen ugovorom sa Slobodom....To svi znaju... gdje Ce bolan neko od ove sitne buranije iz treceligasa potpisati ugovor sa Slobodom...caste se ljudi preko nasih ledja i naseg kluba...STA ces, moze im se
e bas si moro reć. hahahaahahahahah nisi trebo odkrit ovde javnu tajnu

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 feb 2017, 18:44

staragarda je napisao/la:
SARS je napisao/la:
Upoznat sam ja koje su relacije u pitanju, al sam ovdje mislio da je tesko da ce Jaha ozbiljnu priliku dobiti za igru, da se racuna na njega juce bi odmah bio u sastavu, zato sam i reko da je za ne daj boze

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 26 feb 2017, 19:10

Onako loša igra Efendića gdje je kriv za dva gola direktno ne može se opravdat ničim ni slabijim ugovorom ni oduzimanjem kapitenske trake. Cijela ekipa je igrala loše, najlakše se okrivit samo Efendić bez obzira što je bio jučer vjerovatno najgori. S druge strane momak je konstantan bio zadnje dvije sezone i pružao je sve bolje partije kroz vrijeme i po meni je trener kriv jer on treba da zna kako koji igrač razmišlja, jel jeo, jel podrignuo nakon toga itd. al kod nas je sve ovo teški amaterizam tako da je sve prihvatljivo i sve prolazi ;) :) Ko god misli da ćemo dobit tek tako Metaleghe i Radnik u gostima je u velikoj zabludi a te nam dvije pobjede trebaju itekako, o utakmici sa Sarajevom je suvišno raspravljat oni su najmanje dvije stepenice iznad nas trenutno u svakom pogledu. :)
Zadnja izmjena: Mustafa10, dana/u 26 feb 2017, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 26 feb 2017, 19:36

metalege dobijamo radnik se osigurao za ligu 6 i sve baca sad na kup, a sarajevo sam gledio danas zasluzili su izgubit i x im je bio velik kako su lose odigrali

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 26 feb 2017, 19:51

xeksor je napisao/la:metalege dobijamo radnik se osigurao za ligu 6 i sve baca sad na kup, a sarajevo sam gledio danas zasluzili su izgubit i x im je bio velik kako su lose odigrali
Volio bi da bude tako, a i da udjemo u ligu 6 ne vidim svrhu ako nemaju namjeru napast europske pozicije što neko prije napisa, a nisam optimista da u ovakvoj situaciji možemo napast te prve 3 pozicije koje vode u euro kupove. :think:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 feb 2017, 20:06

Sarajevo je blago receno ocajno, Krupa i Radnik nisu losi ali nisu ni nepobjedivi, nemaju podrsku navijaca i njih ce svako mlatiti u ligi za prvaka. Na nama je samo da igramo kako mozemo, a imamo igrace da budemo makar na 4. poziciji na kraju.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Aristotel555, convict35 i 9 gostiju.