FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 26 feb 2017, 15:01

Brdo1919 je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Brdo1919 je napisao/la:Nisam rekao da je lose ili dobro, samo sam stavio tekst iz hrvatskih novina ovdje . Ne razumijem sta ste se uspjenili?!
Sve i najmanje negativnosti oko sisatog kauboja kopate iz naftalina...
Otisao lola halo.
Daj nam objasni zasto su temelji poceti 2015 a kopaju sada .Zasto vec tri mjeseca nisu ih iskopali a Zeljo za to vrijeme tribinu digao.
Zasto je sjever nezavrsen jos uvjek...
Zasto je reklama mackova na svakom dijelu dresa i da li je placa.
Jesu li predali dokumentaciju za reprogram i zasto nisu....Zasto se brukaju sa izjavama i aferama sa igracima,zasto nisu dovedeni bolji pojacanja,zasto igracima kasne dokumenti zasto nas sela poput doboja kod Kaknja kantaju a mi si umisljamo da smo Veliki klub...
To nas zanima koga boli racku za Azmirom ba....
Majstore, upravi, faraonu i RSD salji ta pitanja, ja nemam veze ni sa jednim. Ne? Lakse je palamuditi po fb i forumima :) Bojis se da te niko nece ozbiljno shvatiti jer si nepismen i psujes poput kočijaša?
Majstore,ja sam mozda jedini od vas koji i postavlja pitanja bilo gdje.
Drugo,moj stari je u ratu Senadu bio pretpostavljeni u jedinici,druze se,kucni su prijatelji,radio sam za Senada,poznajem ga,i sigurno sam kompetentniji od tebe da pricam po tom pitanju...
Pitanja nemaju veze sa pismenoscu niti ih postavljam jer neznam odgovor,ja ga znam,nego tvojom pristrasnoscu,tvojim izljevima mrznje i ljubomore prema kamiondziji,te ignorisanju svega negativnog sto se desava u klubu...
Konstantno spinujes,i jednostavno,nisi na mom intelektualnom levelu da dikutujem sa tobom oko bilo cega,sto konstantno dokazujes glupostima koje pises.
Lijep pozdrav.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Brdo1919
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brdo1919 » 26 feb 2017, 15:15

solinas je napisao/la:
Brdo1919 je napisao/la:
solinas je napisao/la: Sve i najmanje negativnosti oko sisatog kauboja kopate iz naftalina...
Otisao lola halo.
Daj nam objasni zasto su temelji poceti 2015 a kopaju sada .Zasto vec tri mjeseca nisu ih iskopali a Zeljo za to vrijeme tribinu digao.
Zasto je sjever nezavrsen jos uvjek...
Zasto je reklama mackova na svakom dijelu dresa i da li je placa.
Jesu li predali dokumentaciju za reprogram i zasto nisu....Zasto se brukaju sa izjavama i aferama sa igracima,zasto nisu dovedeni bolji pojacanja,zasto igracima kasne dokumenti zasto nas sela poput doboja kod Kaknja kantaju a mi si umisljamo da smo Veliki klub...
To nas zanima koga boli racku za Azmirom ba....
Majstore, upravi, faraonu i RSD salji ta pitanja, ja nemam veze ni sa jednim. Ne? Lakse je palamuditi po fb i forumima :) Bojis se da te niko nece ozbiljno shvatiti jer si nepismen i psujes poput kočijaša?
Majstore,ja sam mozda jedini od vas koji i postavlja pitanja bilo gdje.
Drugo,moj stari je u ratu Senadu bio pretpostavljeni u jedinici,druze se,kucni su prijatelji,radio sam za Senada,poznajem ga,i sigurno sam kompetentniji od tebe da pricam po tom pitanju...
Pitanja nemaju veze sa pismenoscu niti ih postavljam jer neznam odgovor,ja ga znam,nego tvojom pristrasnoscu,tvojim izljevima mrznje i ljubomore prema kamiondziji,te ignorisanju svega negativnog sto se desava u klubu...
Konstantno spinujes,i jednostavno,nisi na mom intelektualnom levelu da dikutujem sa tobom oko bilo cega,sto konstantno dokazujes glupostima koje pises.
Lijep pozdrav.
Zasto se, o superiorna inteligencijo, kačiš na svaki moj post? :) Ajde pozz :)

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 26 feb 2017, 15:17

Dzaba je glupom objasnjavati,i coravom ukazivati neke stvari,tako je i sa tobom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 feb 2017, 15:31

Tuzlak04 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Guest007 je napisao/la:Mislim da ovim porazom sebi nismo ugrozili Ligu 6, ili ti primarni cilj sto Vlado kaze, al' Evropu smo dobro dobro ispucali ispred sebe, tesko ce je biti stic. Pobjedom u Bijeljini se mozemo samo nadati Evropi, a na Tusnju se kiksat ne smije, pa da Real dolazi.
Liga 6 nam apsolutno ništa ne donosi bez evrope... Moramo drzati priključak za to 4. Mjesto i ganjat radnika sto Ce biti izuzetno tesko....Oni su na +4 sad.....Jos veci problem je sirina klupe jer tamo imamo nizeligase ili djecu a kad se i ako udje u ligu za prvaka imat ces 10 jakih tekmi
. .Kako ne donosi. Donijet će isto onako kako je donijela i ranijim upravama prije Azmira. Prodajom tekmi . . .uđeš u ligu 6 i prodaješ tekme ovima koji se bore za titulu ili Evropu. Može tu kanut' dobra lova u privatni džep, a ne možeš ispast :mrgreen:

Inače biće im veliki trošak, jer nema više para od Azmira . . .doduše, Senčo je najavio ostavku, a Menpromu je unaprijed pozlilo. Imaju alibi kad zagusti :mrgreen:
Mislio sam da ne donosi ništa SLOBODI...Za ostale me hladno k i t a zaboli...Al u pravu si.... prodajes tekme a ispast ne mozes....Za ove uhljupe iz nikad jaceg UO idealan scenarij
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 feb 2017, 16:06

Ja ne vjerujem da smo juce izgubili i da smo totalno nadigrani i ponizeni sve dok to ne vidim na zvanicnoj stranici Kluba jer se tu prenose samo zvanicne i taze friske vijesti. Dakle, nista to jos nije zvanicno!

Offtopic: strucni stab i vrli nam UO su kivni na igrace i jedino u njima vide krivce za jucerasnji poraz :).

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
075

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 feb 2017, 16:07

Predstavnici AIK-a prisustvovali su u subotu utakmici u Doboj-Kaknju između Mladosti i Slobode. Stigli su u Doboj-Kakanj sa samo jednim ciljem – da gledaju Sulejmana Krpića, trenutno najboljeg strijelca Premijer lige.

Alexander Isak je za 10 miliona eura iz AIK-a prešao u redove Borussije Dortmund, pa u ovom švedskom klubu u potrazi su za njegovom zamjenom. Uz šefa skauting službe Tobiasa Ackermana, u BiH je doputovao i pomoćni trener AIK-a Nebojša Novaković.

Baš su znali kad će..znači ništa od tog. A da zamjeni Isaka, pomalo degutanto.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 feb 2017, 16:08

Prazna ne puca.bilo i bice...
Sto bi jedan moj drugar reko.staceeeees... :geek:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 feb 2017, 16:11

Jel Krpicu na ljeto istice ugovor?
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 feb 2017, 16:16

pinoglavi je napisao/la:Jel Krpicu na ljeto istice ugovor?
Mescini iduce godine???

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 26 feb 2017, 16:40

Ovdje da neko napise citiram: " Vidio sam Azmira jucer u gradu ", Solinas i Tuzlak bi ga napali u fazonu sta ti imas gledat gdje je Azmir jbt Faraon i slicno.
Momak nista lose nije mislio sa onim clankom, a i realno svi smo znali da je Azmir premirao ekipe da igraju protiv Jedinstva.
Da li je sada tih 100.000 u ukupnom dugu njemu ili ne, to je pitanje.
Jucer nikako i gore od nikako, vracamo se staroj izbij nabij igri gdje je stoper najbolji strijelac ekipe.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 feb 2017, 16:50

Sariel je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Jel Krpicu na ljeto istice ugovor?
Mescini iduce godine???
Da hoce ostati najbolji strijelac lige pa da ga negdje utopimo na ljeto. Kad bi izborili Europu i prodali njega i Ordagica plivali bi u parama :D
Zaobidjite me s postovima da bi se pokrale pare
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 feb 2017, 16:54

pinoglavi je napisao/la: Da hoce ostati najbolji strijelac lige pa da ga negdje utopimo na ljeto. Kad bi izborili Europu i prodali njega i Ordagica plivali bi u parama :D
Zaobidjite me s postovima da bi se pokrale pare
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 feb 2017, 17:04

carapa je napisao/la:Ovdje da neko napise citiram: " Vidio sam Azmira jucer u gradu ", Solinas i Tuzlak bi ga napali u fazonu sta ti imas gledat gdje je Azmir jbt Faraon i slicno.
Momak nista lose nije mislio sa onim clankom, a i realno svi smo znali da je Azmir premirao ekipe da igraju protiv Jedinstva.
Jucer nikako i gore od nikako, vracamo se staroj izbij nabij igri gdje je stoper najbolji strijelac ekipe.
Jarane covjek otisao koga boli k...vise...
Svi mi znamo da je premirao pa nije niko blesav.
Pricati o necemu davno proslo a imamo vecih problema trenutno...
I onda kazu mi ga spominjemo...kultasi ej. ..
Senad je predsjednik i o njemu treba pisati.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 26 feb 2017, 17:08

solinas je napisao/la:
carapa je napisao/la:Ovdje da neko napise citiram: " Vidio sam Azmira jucer u gradu ", Solinas i Tuzlak bi ga napali u fazonu sta ti imas gledat gdje je Azmir jbt Faraon i slicno.
Ma nema veze sto je bivsi, ovo pripada u nasu historiju jbg ti. Da se sjetimo nekih vremena gdje smo i mi kao klub bili nesto pitani.
Sta ces pricati o Senadu dragi Solinas, nema tu hljeba.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 26 feb 2017, 17:13

carapa je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Ma nema veze sto je bivsi, ovo pripada u nasu historiju jbg ti. Da se sjetimo nekih vremena gdje smo i mi kao klub bili nesto pitani.
Sta ces pricati o Senadu dragi Solinas, nema tu hljeba.
Jarane sve Azmirove pozajmnice vode se na zakonske stvari, kao ugovori, plate, smjestaj, oprema, presude itd, sve su ovjerene kod notara , i svaka pozajmnica je pokrivena rashodima. nema on milione dzaba tolike da ko nepismen bezveze daje novac. Preminiranja nikad nije uknjizeno kao dug kao i mnoge vansudske nagodbe.

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 26 feb 2017, 17:25

Samo da znate razlog Efendiceve lose igre jucer poklopili bi se preko usiju. Pp

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 26 feb 2017, 17:31

ja sam cuo da su mu ponudili ugovor 60% manji od ostalog sto je mozda 700-800 km mjesecno, zato nije produzio ugovor itd.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 feb 2017, 17:32

tinaslafkr je napisao/la:Samo da znate razlog Efendiceve lose igre jucer poklopili bi se preko usiju. Pp
pa zato sto nije vise kapiten

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 26 feb 2017, 17:34

on nije kapiten zato sto je odbio potpisat ponizavajući ugovor od drage nam uprave

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 feb 2017, 17:39

ma nije je ni zasluzio, vazda nam je vadio zivce i ovdje svi znaju zasto igra u prvoj postavi, a najgori desni bek u ligi

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.