Majstore,ja sam mozda jedini od vas koji i postavlja pitanja bilo gdje.Brdo1919 je napisao/la:Majstore, upravi, faraonu i RSD salji ta pitanja, ja nemam veze ni sa jednim. Ne? Lakse je palamuditi po fb i forumimasolinas je napisao/la:Sve i najmanje negativnosti oko sisatog kauboja kopate iz naftalina...Brdo1919 je napisao/la:Nisam rekao da je lose ili dobro, samo sam stavio tekst iz hrvatskih novina ovdje . Ne razumijem sta ste se uspjenili?!
Otisao lola halo.
Daj nam objasni zasto su temelji poceti 2015 a kopaju sada .Zasto vec tri mjeseca nisu ih iskopali a Zeljo za to vrijeme tribinu digao.
Zasto je sjever nezavrsen jos uvjek...
Zasto je reklama mackova na svakom dijelu dresa i da li je placa.
Jesu li predali dokumentaciju za reprogram i zasto nisu....Zasto se brukaju sa izjavama i aferama sa igracima,zasto nisu dovedeni bolji pojacanja,zasto igracima kasne dokumenti zasto nas sela poput doboja kod Kaknja kantaju a mi si umisljamo da smo Veliki klub...
To nas zanima koga boli racku za Azmirom ba....Bojis se da te niko nece ozbiljno shvatiti jer si nepismen i psujes poput kočijaša?
Drugo,moj stari je u ratu Senadu bio pretpostavljeni u jedinici,druze se,kucni su prijatelji,radio sam za Senada,poznajem ga,i sigurno sam kompetentniji od tebe da pricam po tom pitanju...
Pitanja nemaju veze sa pismenoscu niti ih postavljam jer neznam odgovor,ja ga znam,nego tvojom pristrasnoscu,tvojim izljevima mrznje i ljubomore prema kamiondziji,te ignorisanju svega negativnog sto se desava u klubu...
Konstantno spinujes,i jednostavno,nisi na mom intelektualnom levelu da dikutujem sa tobom oko bilo cega,sto konstantno dokazujes glupostima koje pises.
Lijep pozdrav.