FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Puhni Israfile
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- amazon
- Kontakt:
Daj Boze da mi ovo pobjedimo. Igramo kriminalno. Zeba je za klupe komotno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nevjerujem sta kazem a to je da ubaci Bekrica zadnjih pola sata.
Sta tek reci za miroslava, on je za zatvoraamazon je napisao/la:Daj Boze da mi ovo pobjedimo. Igramo kriminalno. Zeba je za klupe komotno.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Igramo sa 9 igraca zeba i lendric nisu na terenu nikako. Al i tako smo bolji od njih tako da se imamo cemu nadati
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Probati sa Bekricem nesto. Joj Tito dragi samo da dobijemo ovo. Teren retardiran do bola.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
M.Stevanović,pod hitno na klupu.Musa unutra.Zeba van,unutra Bekrić.Miroslav se za.e.ava,,,,klupa,pa neka vidi ko će ga na ljeto uzet,,sramota
ima li igdje lajv da radi
Da hoce privatizovat ova **** 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Joj u kakvoj drzavi zivimo, gdje javni servis nema agregata ooooooooooooo :/
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- amazon
- Kontakt:
Miroslav ko kakva tetka u duelu.Boze ti mene sacuvaj. Ne mogu da vjerujem da ne mogu napraviti pola akcije. Nabij, izbij, zaleti se u 5 igraca..irfo je napisao/la:Sta tek reci za miroslava, on je za zatvoraamazon je napisao/la:Daj Boze da mi ovo pobjedimo. Igramo kriminalno. Zeba je za klupe komotno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Napravimo **** Astani 5 sansi penal nemozemo Krupi stvorit sansu ja sam vec piso sta ako zijanimo ili nerjeseno bicemo 4 ili 5 na tabeli ali svi su bili ubjedjeni u nekakvo razvaljivanje.Eto Zebe setka po terenu otkud on kapiten na osnovu cega.
Ovi se dobro brane. Mi nikad bunker nismo znali probiti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Goooooooooooooooooooooooooooooooool
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
GOOL
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Joj ove neizvjesnotii Boze dragiiii kad ne mozes gledati
AAAAAAAA IVANEEEEEEEEEE
AAAAAAAA IVANEEEEEEEEEE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.