Edin TM87 je napisao/la:
Tako da spomenuti da Damir ima sanse i da mu nekakav matchup odgovara mimo razlike u kvaliteti moze samo laik.
Nadat se je jedno. A ove gluposti pricat skroz drugo. I ja sam nadam al' kad sagledas sve elemente i ono sto se ovdje pise moras uskocit...
Nemoj tako, Stan ima losu defanzivu na ovim brzim podlogama.

Na megdan mu dolazi igrac ciji udarci ne idu ispod 180km/h, nije jadnik ni svjestan sta ga ceka.
@uno, kakve veze ima to sto on Damira prati od njegovog pocetka sa njegovim sinocnjim izvalama? Ja imam dovoljno godina i pratim Damira od juniorskih dana, ali ni to opet nema nikakve veze sa kompletnom ovom polemikom. Ovdje covjek dodje i glumi nekakvog znalca, a pise nevjerovatne gluposti. Sutra ce kad Damir bude gubio od 100+ tenisera pisati kako je znao da ce biti ovako, kako od njega nece nikad biti veliki tenisera i slicne stvari. Ja pratim ovu temu i znam dobro sta se pise, iako se puno ne upustam u diskusiju, jer ima @shminka samoprozvani i sveznajuci teniski analiticar.
I ja se nakon jednog dobrog Damirovog meca ponadam i pomislim evo ga, konacno ima konstantu i ovo je igra za najmanje top50, ali me isti taj Damir vrtoglavo brzo spusti na zemlju jer izgubi od nekog poluamatera. Zato sam maksimalno oprezan u nekakvim prognozama, ali se najiskrenije nadam pobjedi protiv Stana. Mada, nadanje je jedno, a realnost nesto sasvim drugo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."