FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zijad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zijad » 09 mar 2009, 22:10

sarajeva nemam ja nista protiv zelje ali imamo iste probleme pa to je stvarnost ova dva kluba

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 09 mar 2009, 22:11

zijad je napisao/la:znate sta strunfovi stvarno ste smijesna ekipa pa velez vas zamalo pobijedi samo mi niste jasni cemu se vi nadate citavo ovo vrijeme kad ste stvarno losi do bola digla vas eoforija oko beslije a on nezna da se sa loptom sastavi bruka za jedan klub sa bogatom tradicijom nema napretka dok neko ne istrese pare kako treba a ovi vasi samo vam bacju prasinu u oci
Brate,ima dosta istine u tvom postu ali takodje i nacina da se to kaze,a ti ako ne mozes drugacije nego da dizes tenzije preskoci ovu temu!
AMAR OSIM!!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 09 mar 2009, 22:12

escape je napisao/la:Željo je klub koji najviše respektiram od svih bošnjačkih klubova.
Jeste malo u krizi zadnjih godina ali jbg.

Samo mi nisu jasni ovi tkz. Red Army, presmješni ste, niti velež može dodati čašu vode želji niti vi mozete manijacima.
Zeljo nije i nikada nece biti bosnjacki klub,mi ne zivimo u TORU kao sto to pojedini rade,Zeljo je bio i uvijek ce biti samo fudbalski,tj.sportski klub!!!!!!

zijad
Kontakt:

Post Postao/la zijad » 09 mar 2009, 22:15

ma nemam namjeru dizati tenzije samo kazem kakva je realnost ova dva kluba a inace imam dosta prijetelja manijaka pa i sa njima ovako razgovaram

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 mar 2009, 22:19

Stone Island je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:samo bi reko zasluzena minimalna pobjeda...a za tribinu ne treba puno komentarisat !!!
btw: zasto sutiteee, zasto sutitee...mostarske :D
Dođite po mostarske pi... ! ;)

Čestitam na pobjedi ipak je gol bio regularan...
ne smijem u mostar jbg bojim se kamenja hahaha ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 mar 2009, 22:22

zijad je napisao/la:ma nemam namjeru dizati tenzije samo kazem kakva je realnost ova dva kluba a inace imam dosta prijetelja manijaka pa i sa njima ovako razgovaram
a jarane ko da mi to ne znamo...pricas price koji svi znaju...i šta sad?? hoce li šta promjeniti stvari ovaj tvoj post?? nece...jesi li izmislio toplu vodu? nisi .
Bruka je na šta je Željo spao ali šta da se radi?...ne dolazim ja na utakmice da bodrim lopove iz uprave i neke lijeve trenere vec radi Želje.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 09 mar 2009, 22:22

19TM87 je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:samo bi reko zasluzena minimalna pobjeda...a za tribinu ne treba puno komentarisat !!!
btw: zasto sutiteee, zasto sutitee...mostarske :D
Dođite po mostarske pi... ! ;)

Čestitam na pobjedi ipak je gol bio regularan...
ne smijem u mostar jbg bojim se kamenja hahaha ;)
A ja noževa ali ipak sam došao u Sarajevo :o

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 mar 2009, 22:24

smjesno...ali fakat...vidimo se naredne sezone dole...a ja ispada te jbg...ko zna kad i ko zna gdje
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 09 mar 2009, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

escape
Kontakt:

Post Postao/la escape » 09 mar 2009, 22:27

Haha dolazit ce Velez u Kisaljak, blizu je :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 mar 2009, 22:28

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 09 mar 2009, 22:29

zijad je napisao/la:znate sta strunfovi stvarno ste smijesna ekipa pa velez vas zamalo pobijedi samo mi niste jasni cemu se vi nadate citavo ovo vrijeme kad ste stvarno losi do bola digla vas eoforija oko beslije a on nezna da se sa loptom sastavi bruka za jedan klub sa bogatom tradicijom nema napretka dok neko ne istrese pare kako treba a ovi vasi samo vam bacju prasinu u oci
Velez je imao srece sto je teren bio jako los itd itd.......vidjelo se u vasoj tekmi sa Zrinjskim,ko je smijesna ekipa,sira javnost je mogla da vidi vas bunker itd itd.....a vi udbasi imat ce te priliku u derbiju da vidite kako se Beslija "ne zna sa loptom da se sastavi",ima da Beslija napravi dar mar po strani,vas bek i ostali odbrambeni igraci ce poslije tekme-hitno biti prebaceni u kosevsku bolnicu i to na odjel kardio-vaskularne medicine gdje ce im doktor hitno preporuciti i zabraniti svako bavljenje fudbalom,uz strogo mirovanje i zabranu bilo kakvog podsjecanja na Besliju!!!!! "ne zna se" kome ciji uhljupi duze bacaju prasinu u oci,dovoljno je da pogledas koliko su vam razni udbasi tipa sumana,merdanovica,baljaka i ostalih,koliko su vam godina u upravi i sve ce ti biti jasno,ducic iznenada pozelio odmor,kada je pokupio lovu na mnogim transferima,zadnji primjeri toga su prodaja Handzica i Rascica,ali nisu to jedini transferi na kojima je ovaj uhljup digao lovu........

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 09 mar 2009, 22:32

Jašta,momci s juga non-stop budu na snijegu i navikli su na to...ha ya,logika...

Bešlija nula...nije to više onaj stari Bešlija...otpad brato...

zijad
Kontakt:

Post Postao/la zijad » 09 mar 2009, 22:37

ma kakav dar mar covjece samo je ono anti propaganda fudbala sto zeljo igra koliko je zeljo osvojijo gostujucih bodova a kolilo sarajevo pa ceti biti jasno a dragomije da gledate utakmice sarajeva pa sarajevo je napravilo vise sansi u mostaru zrinskom nego vi velezu na grbavici

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 mar 2009, 22:43

glupa mi je ovo prica sta ce biti i kako ce biti...slozio bi se da beslija nije ni pola kao sto je bio...pa budimo realni taka klasa igraca se nebi ni vratila u PL da ga nisu povrede j...
a sto se tice ovih pitara sto se tjese da su dobro odigrali u Mostaru, to smo vidjeli u prenosu...stvorili ste prilike i presli centar kad je Zrinjski zavrsio posao i opustio se...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 09 mar 2009, 22:47

zijad je napisao/la:ma kakav dar mar covjece samo je ono anti propaganda fudbala sto zeljo igra koliko je zeljo osvojijo gostujucih bodova a kolilo sarajevo pa ceti biti jasno a dragomije da gledate utakmice sarajeva pa sarajevo je napravilo vise sansi u mostaru zrinskom nego vi velezu na grbavici
To sto Zeljo vec tako dugo nije pobjedio na strani,zbog mnogo stvari,ali meni ostaje utjeha i to mi je dokaz(i trebao bi svakom normalnom insanu da bude) da mi ne stimamo tekme,za razliku od udbasa iz vase uprave,kojima su te metode vec odavno poznato,jos od vremena kada se igrala ex yu liga,i sada to rade kada im zatreba,i cinjenica je da je vasa uprava ta koja je pristala na raspodjelu pehara namijenjenog prvaku,po nacionalnom kljucu i to je fakat-Sarajevo,pa Modrica,pa gle cuda,Zrinjski !!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 mar 2009, 08:26

@stone island
nikako te ne razumijem tvoj klub doslovce umire a ti ovdje nama pametujes kako ste bili jaki(a izgubili ste ako si zaboravio),okreni se slijedecoj tekmi i mani se nas od nas ste dobili pusu i mahanje,idemo dalje... 8-)

u modrici bez mulalica ima zute... :?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 10 mar 2009, 14:14

bistrikboy je napisao/la:@stone island
nikako te ne razumijem tvoj klub doslovce umire a ti ovdje nama pametujes kako ste bili jaki(a izgubili ste ako si zaboravio),okreni se slijedecoj tekmi i mani se nas od nas ste dobili pusu i mahanje,idemo dalje... 8-)

u modrici bez mulalica ima zute... :?
Bez Mulalica ali se vraca Memisevic koji ce najvjerovatnije na njegovo mjesto samim tim bicemo jaci u odbrani!
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 mar 2009, 14:34

ja mislim sama cinjenica da mulalic ne igra je pojacanje za ekipu :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 mar 2009, 15:08

19TM87 je napisao/la:ja mislim sama cinjenica da mulalic ne igra je pojacanje za ekipu :mrgreen:
ne bas,mulala je kapiten i jedini je koji ima muda potuci se na gostovanju(i stevo malinovic :D ),bio je dosta dobar u prve dvije tekme ali i na jesen,neznam sta hocete od covjeka...najvece pojacanje bila bi povreda sehica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 mar 2009, 15:16

jooooj sehic...ja mu nevjerujem da je uhvatio loptu dok je opet ne izbije :D ....valjda je vrijeme da uzmeme te bodove na strani mada njima gori pod nogama...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kajkutenjoyer, Mamba21, svemalim1 i 43 gosta.