FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mustafa10
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mustafa10 » 25 feb 2017, 17:36

Ma mi ćemo igrat ligu 6 al ispod crte :D, jbt kako je ovo danas jadno izgledalo tačno sramota me dok sam gledao utakmica kakav jad i čemer u svakom segmentu. NIsam optimista od dolaska ove nove uprave iskreno, mislim da ćemo se koprcat i vrtit se tu negdje na sredini tabele i na kraju sezone će se rasut ekipa i onda nek nam je Bog na pomoći. J... i stadion ako je klub nesređen gdje se ne zna još ni koje potpisao ugovor, ako nije, gdje imamo sporova miliona od igrača do bivših sponzora i dobavljača. Dres nam je sad ko rukometni nekakav ardu niko nikad čuo za tu marku itd. :facepalm: :damn: :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 feb 2017, 18:03

Mustafa10 je napisao/la:Ma mi ćemo igrat ligu 6 al ispod crte :D
Ne znam kojom logikom ovo zakljucujes, ako pobjedimo Jajce na Tusnju vrlo vjerovatno smo u ligi za prvaka.
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 feb 2017, 18:09

J e b a l a vas liga za prvaka ako cemo zaostajati 10 bodova za 4. mjestom i Evropom...Cuj, cilj je liga za prvaka....Ko da Aida Bevbica slusam... Nikakve volje, ambicije.... Igrat cemo da naguzimo pitare i meljkanovce...Jel' to cilj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 25 feb 2017, 18:14

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
solinas je napisao/la::zzz: Ma necu da se nerviram vise mi smo osudjeni u Tuzli na ovaj ciganluk i postojanje "nako".
Bitno je da je Senad stavio reklamu (koju ne placa)na sve strane i upisao vec ko fol imamo duga prema njemu 200 000....
Neka bude sta hoce kada smo kao narod i gradjani ovog grada podjeljeni neorganizovani i podkupljivi.
Najvaznije nam je da nema seoskih varalica :salut:
Prava čarsijska igra danas!!Cestitan Vlado!! :zviz: :zviz:
DRŽAVA TUZLA!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 25 feb 2017, 18:25

Auh sad dodjo kuci.
Kakva je bar utakmica bila jebote led :rol: :urnebes:

fenorth
Kontakt:

Post Postao/la fenorth » 25 feb 2017, 18:27

Slab pocetak... Bice bolje! :)

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 25 feb 2017, 18:32

pinoglavi je napisao/la:
Mustafa10 je napisao/la:Ma mi ćemo igrat ligu 6 al ispod crte :D
Ne znam kojom logikom ovo zakljucujes, ako pobjedimo Jajce na Tusnju vrlo vjerovatno smo u ligi za prvaka.
Kakav je bio danas voljni momenat čisto sumnjam da ćemo pobjedit ikoga u ova tri kola. Na press konferenciji patrick dresovi a igramo u nekakvim ardu dresovima to dovoljno govori o ozbiljnosti i organizaciji kluba :) :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 feb 2017, 18:35

Mustafa10 je napisao/la:
Kakav je bio danas voljni momenat čisto sumnjam da ćemo pobjedit ikoga u ova tri kola. Na press konferenciji patrick dresovi a igramo u nekakvim ardu dresovima to dovoljno govori o ozbiljnosti i organizaciji kluba :) :kafa:
Voljni momenat je los samo u danasnjoj utakmici gdje smo potpuno nadigrani. Jednostavno toliko je katastrofa danas bilo da ni voljni momenat ne dolazi do izrazaja nit se moze primjetiti. A argument da necemo biti u ligi za prvaka jer igramo u Ardu dresovima ne bih komentarisao, jer cu ban onda zaraditi.
Nad tobom sunce najljepše sja

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 feb 2017, 19:15

. .daj Bože da je ovo sve na dobro. Da se mi izborimo za ligu 6, a za Evropu nekom drugom prilikom. Daleko je to od nas i nemamo kapaciteta za takvo nešto. Ako ništa, bićemo u većem kuurcu jer nam ode Senčo :mrgreen: . A da ne kažem za onog iz Menproma. Njemu je dokuurčilo već prvi mjesec . .

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 feb 2017, 19:25

Izborićemo ligu 6 100%..al pitanje je koju :roll:
Možda plate nisu dobili, treba sa Zdenkom vidjet.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 feb 2017, 19:47

Al dresovi kidaju.... Ahahahaha....STA je ba ono....Jel' ono pokretna reklama il' klubski dres...STA delegati napravise od Kluba za par mjeseci led te j e b o... Igru cu kratko prokomentarisati... PRESMJESNO

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 feb 2017, 20:12

- Iskoristio bih priliku da kažem kao čovjek koji je čitav svoj život emotivan da sam zaista razočaran uvredama navijača Slobode. Samo ne znam iz kojeg razloga to navijači rade. Ako je iko ostavio pozitivan trag u Slobodi, onda sam to ja i rado ću se sjećati Slobode, kluba u kojem sam proveo godinu i po. Rado ću se sjećati svih dobrih rezultata, svih dobrih ljudi koje sam upoznao u Tuzli. Ne vidim nijedan razlog zašto sam vrijeđan. Niti sam kome šta rekao niti bilo čime nekoga uvrijedio. No, sve to pokazuje gdje živimo, u kakvom okruženju i na kakvim prostorima. Još jednom se izvinjavam, ali svaka čast tim navijačima, čestitam im - zaključio je Musemić.

Joj al kaki i pravi se fin, a na koji način je otišao hinjo...još ako su istine sa se ugrađivao u ugovore :puke:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Scorpio10
Kontakt:

Post Postao/la Scorpio10 » 25 feb 2017, 20:29

Ljudi su jednostavno bili bolji, Husref nas pošteno zatvorio. Ali i s tako lošom igrom smo mogli do boda, samo da Zec bolje uhvati onaj volej. Najlošiji Stjepanović definitivno, a odmah iza njeg Samir. Ordaga ne može sam nositi ovu ekipu, hitno nam treba kreativac.

P.S. Lično, ono je sramotno psovanje Husrefu od strane 5-6 navijača, kada je davao izjavu.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 25 feb 2017, 20:43

Bice bolje. Losa igra, Efendic defintivno najgori pojedinac, odmah poslije njega Stjepanovic. Efendic je kriv za sva tri njihova gola. Neki su igraci izgleda umislili da su nedodirljivi treba malo Vlado promjesati i time kazniti pojedince.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 25 feb 2017, 21:16

Ma nebrinem se ja zbog lose utakmuce i siroki je kikso ps i zrinjski ako se moze reć. Vise me brine sto uprava nemoze mjesec dana rijesit dozvole radne, pa sto su efendiću ponudili 60% manji ugovor itd. Ako igrac nema motivaciju onda nemozes ni ocekivat nista bolje. Sto nije Jahu uveo. A najgori baksuzluk kad vidim onog denisa na klupi i pajdasa mu mikicu. Opet imam pozitivu jer dobijamo metalege i idemo radniku koji je danasnjom pobjedom osigurao ligu za prvaka i okreću se kupu tako da sa natedne dvije pobjede smo sigurni.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 feb 2017, 21:22

benTzley je napisao/la:Bice bolje. Losa igra, Efendic defintivno najgori pojedinac, odmah poslije njega Stjepanovic. Efendic je kriv za sva tri njihova gola. Neki su igraci izgleda umislili da su nedodirljivi treba malo Vlado promjesati i time kazniti pojedince.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ako vec kaze da hoce da forsira mladje igrace, eto darko mu je idealan za desnog beka umjesto efendica, mlad a opet posjeduje neki kvalitet da ne trpi ekipa zbog njega
Efendica moramo trpit dok god on hoce da bude u slobodi (mnogi znaju razlog zbog kojeg mu nesmije niko nista) i on je imao utakmica poslije kojih je komotno mogo dobit poziv za repku a imo je puno vise utakmica poslije kojih bi ga poslo u kikace na dokazivanje
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 25 feb 2017, 21:23

jako lose. Nije problem izgubiti od boljeg ali izgubiti od ovih jeste problem. Nadam se da cemo upasti u ovu ligu za prvaka jer kontam u suprotnom bi mogli i ispasti

Edit: Zenica je pokazala kako gledaoci stanu iza kluba. Dodzu svi i kupe kartu, ustvari nadam se da je tako jer to budi nadu da postoje ljudi koji to tako vide. Bas bi volio znati koliko je bilo prodanih karata. A ne ko kod nas pun stadion ali kad je dzaba karta ili finale kupa.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 25 feb 2017, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 feb 2017, 21:24

Treba nam Subic zdrav, ono na jesen kada su proigrali on je pokazao klasu :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 feb 2017, 22:15

Pitam jarana za komentar... kae... bojazljivo, prepadnuto, bez volje,samo da se odigra, izbij-nabij i vec na sickom gubimo.... Stara Sloboda

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 feb 2017, 22:33

klma1 je napisao/la:jako lose. Nije problem izgubiti od boljeg ali izgubiti od ovih jeste problem. Nadam se da cemo upasti u ovu ligu za prvaka jer kontam u suprotnom bi mogli i ispasti

Edit: Zenica je pokazala kako gledaoci stanu iza kluba. Dodzu svi i kupe kartu, ustvari nadam se da je tako jer to budi nadu da postoje ljudi koji to tako vide. Bas bi volio znati koliko je bilo prodanih karata. A ne ko kod nas pun stadion ali kad je dzaba karta ili finale kupa.
I kod nas je bila ista situacija kao sto si opisao dok je SDA vladala klubom , 30 % djabe udje na stadion ili jos gore prodaju 5000 ulaznica a prijave da je prodano 2000 a resto podjele izmedju. Kod nas se i ulagalo u stadion kao nigde i savez placa rentanje stadiona pa ne mozes ni zamislit kakav je kriminal bio.Sada kada znas da je tvoja marka sigurna i da ce biti potrosena za napredak kluba i imas uvid u to drukacija je prica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 4 gosta.