Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
**** te hljeb, kakvi smo ****, ne daju nam ni da igramo 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
ubijamo Chelseu 
Svaka cast Allegriu, raste u mojim ocima! Covjek ima muda da se izdere na najboljeg igraca zato sto ovaj ne postuje njegov autoritet, zamislite voajera u takvoj sitaciji
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Holding i Malen
4:1 , Nelson i Gazela
- QUARTERBACK
- Kontakt:
presjedice welbeck ostatak sezone na klupi sto posto, odigrace 2-3 tekme od samog starta maximalno wenger je idiot
Kako čitam, Welbeck je bio prilično hrđav, još mu fali utakmica da bude fit. Čujem da je Holding izdominirao u svakom pogledu.
Oj jbte šta ovaj Gnabry radi...oj upravo yebem li vam majčinu sestru
Sto je odgodjena tekma sutra, da nije voajer otegnuo papke
Igraju ovi finale kupa.VGS je napisao/la:Sto je odgodjena tekma sutra, da nije voajer otegnuo papke
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Re: RE: Re: Arsenal
E jbg, ja se ponadaoanell je napisao/la:Igraju ovi finale kupa.VGS je napisao/la:Sto je odgodjena tekma sutra, da nije voajer otegnuo papke
Re: RE: Re: Arsenal
Dobro je pa propuštamo ovo kolo inače bi primili lagano 4 komada od Southamptona.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
pepethefrog
- Kontakt:
Bolji Ox a tek Iwobi potencijal samo takavKontraa je napisao/la:Oj jbte šta ovaj Gnabry radi...oj upravo yebem li vam majčinu sestru
Zna li neko kako ide crnom Iniesti Gedionu Zelalemu? negdje sam procitao da je imao dobar start u Holandskoj drugoj ligi nakon neuspjesne epizode u skotskoj drugoj ligi.
Citam ovaj Keswickov finansijski izvjestaj. Proslo ljeto je potroseno 110.5 miliona funti na registracije igraca, zaradjeno 6.3 (Gnabry i Hayden).
Keswick spominje da su place najveci operativni trosak, da su produzeni ugovori Kapitenu, Najboljem Igracu, Coqu, Kosu i francuskom Van Bastenu i da ce se trebati ici oprezno u buduca produzenja. To vidim kao poruku da ce Alexis i kebabdzija otici osim ako ne prihvate "realniju" ponudu kluba. Gundja oko povecanih zahtjeva za platu zbog love od TV prava.
Kaze da se jos mozemo izboriti za nesto ove sezone, da je razocaran rezultatom u Minhenu, kao i Arsene i igraci etc, etc.
Keswick spominje da su place najveci operativni trosak, da su produzeni ugovori Kapitenu, Najboljem Igracu, Coqu, Kosu i francuskom Van Bastenu i da ce se trebati ici oprezno u buduca produzenja. To vidim kao poruku da ce Alexis i kebabdzija otici osim ako ne prihvate "realniju" ponudu kluba. Gundja oko povecanih zahtjeva za platu zbog love od TV prava.
Kaze da se jos mozemo izboriti za nesto ove sezone, da je razocaran rezultatom u Minhenu, kao i Arsene i igraci etc, etc.
Hahahah u Arsenalu komunizam. Svi moraju imati nekako jednaku platu nema otstupanja...
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma sve i da se to promjeni da daju 100 miliona godisnje alexisu ili ozilu ili bilo kome drugom dok je wenger tu sa svojom losom taktikom i postavkom utakmice i motivacije ma svim zivim u ovim najbitnijim mecevima mi nemamo sta traziti
-
pepethefrog
- Kontakt:
Gledao sam neki grafikon u kome je postavljena zarada najbogatijih klubova u EPL i izvor te zarade u procentima, interesantno je da je Arsenalu u poredjenju sa ostalim klubovima zarada od sponzorskih ugovora mizerna i pitam se kakve li su to malverzacije uradjene sa tim ugovorima, pogotovo tu mislim na kriminalni ugovor sa Emiratesom. Sjetimo se price kad je ARsenal rpvi put potpisao ugovor sa njima da je bila prica mora se zbog stadiona itd itd a kad isteken stadion se nece zvati Emirates vec Ashburton Groove, naravno ugovor je istekao, stadion vecim dijelom otplacen a oni potpisuju novi ugovor sa Emiratesom poboljsan u odnosu na onaj ali siromasan u odnosu na ostale klubove koji su rezulattima ispod Arsenala. Ja se samo pitam kako to da je Emirates za mizernu lovu drugi put dobio ime stadiona na bruku godina i ime na dresu dok drugi klubovi samo za ime na dresu zarade mnogo vise od Arsenala?
Jasno je da u Arsenalu nisu cista posla od vlasnika, do voajera, Gazidisa i ovih nizih tu su teske muljaze, neodoljivo podsjecaju na balkanske krimose u javnim preduzecima.
Jasno je da u Arsenalu nisu cista posla od vlasnika, do voajera, Gazidisa i ovih nizih tu su teske muljaze, neodoljivo podsjecaju na balkanske krimose u javnim preduzecima.
-
pepethefrog
- Kontakt:
Treba li jos napomenuti da United za samo ime na majici dobija skoro 50 imliona funti godisnje, da Chelsea dobija 40 miliona funti godisnje takodjer samo za ime a da Liverpool dobija 5 miliona manje od Arsenala samo za ime na majici, dakle Arsenal za 30 miliona funti godisnje daje ime na majici i ime stadiona do 2028-e 
A tim u upravi glupani se nisu zapitali da su im se plate povecale zato sto su svakom flopu u Arsenalu dali poboljsan ugovor pa tako Panjoud ima 100k funti minimalno a Walnut 130k sedmicno...Naravno problem je sto Alexis trazi velike pare a nije problem na 5 polovnjaka davati destine miliona godisnje na plate...
A tim u upravi glupani se nisu zapitali da su im se plate povecale zato sto su svakom flopu u Arsenalu dali poboljsan ugovor pa tako Panjoud ima 100k funti minimalno a Walnut 130k sedmicno...Naravno problem je sto Alexis trazi velike pare a nije problem na 5 polovnjaka davati destine miliona godisnje na plate...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mislim da je ugovor 2012-2013 potpisan sa fly emiratesom na jos 5 godina dakle 2018 godine istice to pa ce se moci potpisati novi ugovor za ime na dresovima, a ne znam za stadion i to kad ce biti ime ovakvo kakvo jeste
samo da ga ne nazovu poslije 'arsene wenger park'
samo da ga ne nazovu poslije 'arsene wenger park'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.