FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2010, 08:11

Rutinska pobjeda, mislim da je Olimpik prvu 'ozbiljniju' šansu imao negdje u sudijskoj nadoknadi. Ne znam gdje je Gracić potrošio novce, ali ako će sa onom ekipom jurišati na mjesto koje vodi u Evropu, crno mu se piše. Nismo mi uopšte bili dobri, koliko su oni bili loši, ili možda jesmo? Teško je procijeniti!?

Šteta što Zeba nije pogodio onaj lob, ali eto, pokazao je da je majstor i sigurno će biti naš glavni igrač. Lazaru čista desetka za požrtvovanost, mada je opet izgubio par lopti, ali bori se kao lav i treba mu čestitati.

Rutinska pobjeda, prvi gostujući bodovi, sasvim dovoljno za početak ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 avg 2010, 08:12

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2010, 09:50

[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 avg 2010, 11:07

Oslobođenje, 05.08.2010.

Šampion opravdao ulogu favorita
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 05 avg 2010, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2010, 11:07

velez_mostar je napisao/la:Dobra kvota na Olimpik pravo, dvoznak 2.45, lova se fina moze uzet'!
Manijaci, ovo je preporuka, petobaju u ruke, dodate jos par sigurica, i 1x na Olimpik, prolaz k'o kuca!
Zamalo :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 avg 2010, 11:10

Virtu4l je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ako pogledate ovaj snimak kod 1:24 vidite da Amar "ruzi" nekoga, mislim da je Visca ... ocito da nesto nefercera. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 05 avg 2010, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 avg 2010, 11:11

S tim da imam "divlje radno vrijeme", nisam bio na utakmici :roll: Zanimljivo je da mi se to redovno dešava protiv Olimpika :roll:
Nisam bio, pa neću ni komentarisati. Jesam zivkao ljude :lol: al ne znam kako smo odigrali :mrgreen:

Ono što se moze zaključiti jeste činjenica da je Hapoel bio nesretni splet okolnosti. Toliko loši nismo :mrgreen:

Bodove treba ovjeriti protiv Zvijezde a onda u Travnik po bod(ove) :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 avg 2010, 11:11

Virtu4l je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakav je ono transparent Olimpika :?: :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2010, 11:12

Elegant je napisao/la:Ako pogledate ovaj snimak kod 1:12 vidite da Amar "ruzi" nekoga, mislim da je Visca ... ocito da nesto nefercera. :mrgreen:
Mislim da je ružio Čolića, pratio sam to, očitao mu je dobru bukvicu, mislim da se to desilo dok se jednom igraču ukazivala pomoć.
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 05 avg 2010, 11:13

Elegant je napisao/la: Ako pogledate ovaj snimak kod 1:12 vidite da Amar "ruzi" nekoga, mislim da je Visca ... ocito da nesto nefercera. :mrgreen:
Viscu, sto se zajebaje ;)
Cuva Bog Zelju svog!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 05 avg 2010, 11:15

Damir Klose Rovcanin :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 avg 2010, 11:17

Prijatno sam iznenađen bodovima. Igra moglo bi se reći klasika. Nekako mi se čini da ovaj Olimpik uvijek naguzimo na isti fol. Jači smo fizički i nismo im dali oka otvoriti. Stvarno kad ovo vidiš ne ide napamet onakva igra protiv Hapoela. Imam osjećaj da će nam sve tekme biti na ovaj fol jer nemamo kvaliteta za neku lepršavost. Neće se niko nešto specijalno naigrati protiv nas ako se uspijemo izboriti za pošteno suđenje. Pa ako nam se posreći da zabijamo bit će dobro. Šteta je što nemamo malo bolji igraćki kadar, bila bi to uživancija.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 avg 2010, 11:30

S tim da njanje imaju običaj da svoje neuspjehe pravdaju Željom :mrgreen: i pričaju fame kako kupujemo utakmice, sudije počinjem da vodim statistiku, odnosno da dokumentujem izjave trenera protivničkih klobova.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 avg 2010, 11:49

slika

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 08.08. u 20:30!
AMAR OSIM

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 avg 2010, 11:58

nikad_izvini je napisao/la:S tim da njanje imaju običaj da svoje neuspjehe pravdaju Željom :mrgreen: i pričaju fame kako kupujemo utakmice, sudije počinjem da vodim statistiku, odnosno da dokumentujem izjave trenera protivničkih klobova.
Nemoj samo sa wikipedie šta skupljati. Znaš kako je :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2010, 12:44

Sa kojim pravilom foruma se sad kosi ono što sam napisao o Nijazu Graciću? Uvrede, ili? Mislim, kad analiticar i slični vrijeđaju naše reprezentativce, to je dozvoljeno? Međutim kad ja napišem ono što se skandiralo Nijazu Graciću, to nije dozvoljeno?
Voli te tvoje Sarajevo.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 avg 2010, 13:07

Virtu4l je napisao/la:Sa kojim pravilom foruma se sad kosi ono što sam napisao o Nijazu Graciću? Uvrede, ili? Mislim, kad analiticar i slični vrijeđaju naše reprezentativce, to je dozvoljeno? Međutim kad ja napišem ono što se skandiralo Nijazu Graciću, to nije dozvoljeno?
trolovanje.
kakve veze ima gracić sa ovom temom?

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 05 avg 2010, 13:16

Virtu4l je napisao/la:Sa kojim pravilom foruma se sad kosi ono što sam napisao o Nijazu Graciću? Uvrede, ili? Mislim, kad analiticar i slični vrijeđaju naše reprezentativce, to je dozvoljeno? Međutim kad ja napišem ono što se skandiralo Nijazu Graciću, to nije dozvoljeno?
FK Olimpik i njihov predsjednik su sinoc pokazali zavidan nivo ciganluka. Odstampano malo karata (vidio sam kad ih je nestalo za zapad), na zapadu otvorena samo jedna kapija (sto nije veliki problem kod ulaska, međutim kod izlaska je katastrofa), na istoku (gdje je bilo daleko manji broj gledalaca) otvorene dvije kapije i to one zadnje (jedna do sjevera, jedna do juga, na sredini sve zatvoreno pa su ljudi morali skroz preko tribine ici), na jugu mislim da je isto bila otvorena samo jedna kapija.

Veliki klub se postaje tako što se ponašaš kao veliki a ne ko fukara.

Uzete su godišnje za jug danas! ;) :D bar code broj 556 ;) mogli bi se i mi malo popraviti kod ove prodaje karata (bolje je i organizovanije bilo prosle godine), ali ni ovo nije lose kako je inace.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 05 avg 2010, 13:31

altai je napisao/la:pozdrav iz gradacca mozel mi ko rec kad se tacno igra sa zvijezdom
hvala unaprijed dali subota il nedjelja i ukoliko sati hvala
08.08.2010
20:30 h
Sarajevo / Stadion Grbavica :D
;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 avg 2010, 13:54

Šehić - Bez mnogo posla, kupio lopte bez problema.
Čolić - Nije lose odigrao, nije imao puno greski, pruzao finu podrsku Besliji po desnoj strani.
Radovanović - Standardno dobar, postigao gol i dobio zuti karton, sto je mali problem jer imamo probleme sa lijevim bekom.
Mešić - Odlicno odigrao, cistio lopte ispred Sehe, zatvorio napadace Olimpika.
Bogičević - Isto kao i Mesic.
Svraka - Dobro odigrao, trcao, borio se, presjecao napade Olimpika.
Savić - Jos bolje od Svrake.
Bešlija - Standardo odlican, odigrao bez greske i vrsio pritisak na zadnju liniju Olimpika.
Višća - Ispod prosjeka, ali vec protiv Zvijezde nadam se da ce biti puno bolji.
Zeba - Sta reci za majstora, baco ih k'o djecu :mrgreen: Igrac utakmice definitivno!
Popović - Visoko iznad prosjeka, nije gubio puno lopti, dobio je skoro svaki duel i spustao lopte na krila i Zebi.
Rovcanin - Zabio ga u stilu Ronaldinja :D

Najvise mi se svidja tecna igra kod par akcija, npr: kada je izblokiran sut Visce i kod stative Zebe..
Odbrana titule ako Bog da..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MukiBek i 17 gostiju.