PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo se u svom klubu ništa ne pitatePantelija je napisao/la:neka mi imamo vjerska prava, elhamdulillah, lijepi nas joško, a ostalo, sve je to fudbal Ili ti nogomet , u zavisnosti je li NDH ili SDA na vlastituzlak1987 je napisao/la:Na ovoj temi se vidi koliki je pogodak ova Liga 12, 4 utakmice vas u jednoj sezoni plus Kup. Mislim da nakon ovih rafalnih paljbi navijaci jedne ekipe nece smjeti na kraju sezone uci na forum![]()

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sretno sutra, zasluzili steRZ88Adnan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zenica-n ... ntu/226312

a vi kao pitate, ne daju vam OSIMU na sjedniceNeandertalac je napisao/la:Samo se u svom klubu ništa ne pitatePantelija je napisao/la:neka mi imamo vjerska prava, elhamdulillah, lijepi nas joško, a ostalo, sve je to fudbal Ili ti nogomet , u zavisnosti je li NDH ili SDA na vlastituzlak1987 je napisao/la:Na ovoj temi se vidi koliki je pogodak ova Liga 12, 4 utakmice vas u jednoj sezoni plus Kup. Mislim da nakon ovih rafalnih paljbi navijaci jedne ekipe nece smjeti na kraju sezone uci na forum![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Abdulah Skaka 5.11.2016 Avaz
Bordo ili plava boja?
Obje boje su mi drage.
LAŽOVČINA POGANA.
Bordo ili plava boja?
Obje boje su mi drage.
LAŽOVČINA POGANA.
SRETAN BROJ - 1725
Samo naprijedRZ88Adnan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zenica-n ... ntu/226312

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sta reci, vazda smo bili gospoda
- mitokorupcione
- Kontakt:
pitaju se samo gdje su paleNeandertalac je napisao/la:Samo se u svom klubu ništa ne pitatePantelija je napisao/la:neka mi imamo vjerska prava, elhamdulillah, lijepi nas joško, a ostalo, sve je to fudbal Ili ti nogomet , u zavisnosti je li NDH ili SDA na vlastituzlak1987 je napisao/la:Na ovoj temi se vidi koliki je pogodak ova Liga 12, 4 utakmice vas u jednoj sezoni plus Kup. Mislim da nakon ovih rafalnih paljbi navijaci jedne ekipe nece smjeti na kraju sezone uci na forum![]()

Mithat Mito Korupcione
Goli i bosi!Pantelija je napisao/la:![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uzmite hšk žmigavac, onda se ugasite i svi sretni.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
mustulukkkkk....FK TORPEDO dobio 100 miliona da pravi stadion od pasojeda

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Pomozi sirotu na svoju sramotu. 

Poguraš dok je bilo golo i boso, a ono se onda bahati! A nije im džabe najveća legenda match-fixing master!Lakoste je napisao/la:Pomozi sirotu na svoju sramotu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
nema vzee, bitna je namjera, a kome pomazes nije bitno ...joker90 je napisao/la:Poguraš dok je bilo golo i boso, a ono se onda bahati! A nije im džabe najveća legenda match-fixing master!Lakoste je napisao/la:Pomozi sirotu na svoju sramotu.
Djela se vrednuju prema nijetu.
Pantelija je napisao/la:![]()

- Neandertalac
- Kontakt:
Nase je da pomognemo, i drago mi je da smo toliko humanitarnih i socijalnih slucajeva pomogli nastavili pomagati kroz godine...i u tom se vidi velicina kluba...Pantelija je napisao/la:![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
naravno, i oni su nama pomogli oko vjerskih prava,, tj njihova legenda koju su otjerali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.