Ne mogu naći nikoga ni za more kamoli negdje drugo, mentalitet bošnje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Covjek u Portugalu bio ja ne mogu do Hrvatskerio_Ferdy88 je napisao/la:Vidi ovog Believa što nam vadi mast, ja nisam bio dalje od Splita, on obišao pola Evrope
Sto je najgore nije da raja bas nema para , nego je raji mrsko organizovati , putovati itd itd Navikli na svoju čaršiju u svom gradu i ne mrdaju odatle.Nadam se da ce se nekad to promjeniti . Sta fali Splitu , jedan od najboljih ljetnih koncerta u Europi je tamo , svako ljetorio_Ferdy88 je napisao/la:Vidi ovog Believa što nam vadi mast, ja nisam bio dalje od Splita, on obišao pola Evrope
Jeste, jeste, bio je clanak o tome nekad u decembru prosle godine.Kaunas je napisao/la:Evo Evander rece da od aprila pocinju letovi za Budimpestu, vjerovatno ce biti i letova u jos par gradova, bar se nadam.Suki46 je napisao/la:Otkad krece Wizzair da leti iz Sarajeva ( ili je vec krenuo ) ?Kaunas je napisao/la:Napokon i Wizzair iz Sarajeva leti, ne mora raja ici u Tuzlu
Btw. grad Konstanz na granici Njemacke i Svicarske, Bodensko jezero, gradic je u najmanju ruku prelijep
Bio sam ja dvaput, i planiram i treći nekad uskoro. Jednom sam se potrefio kad je bio onaj kraljičin dan, ludnica, najjača fešta na kojoj sam bioSuki46 je napisao/la:Ima li raje koja su isla u Amsterdam na pohod ?
Bruka para potrebno, neka nama Evrope.jestamaji je napisao/la:a ako bi morao ići negdje dalje od kiseljaka ili jablanice, onda definitivno južna amerika, prvenstveno argentina ali i ostale zemlje tamo nisu za bacit
Split je sranje 51 tjedan u godini, vjeruj mi, ovaj jedan tjedan otpada zbog Ultre.KpbKaka22 je napisao/la:Split takoder bio samo jedanput u srednjoj skoli ,predivan grad ljeti,zimi i nije bas na nekom glasu,bar sto cujem,predosadan i preskup
Split predobar preko ljeta , zimi ga zaobilaziti.Preko ljeta ; Riva , kafica , novine i laganoZed98 je napisao/la:Split je sranje 51 tjedan u godini, vjeruj mi, ovaj jedan tjedan otpada zbog Ultre.KpbKaka22 je napisao/la:Split takoder bio samo jedanput u srednjoj skoli ,predivan grad ljeti,zimi i nije bas na nekom glasu,bar sto cujem,predosadan i preskup![]()
Što ću ti više govoriti kad se iz Splita ide u Posušje vani.
Misliš na Pripyat, černobil je elektrana. To je i moja želja da obiđem.Moggi je napisao/la:Ne furam panslavenske fazone, ali cu jednom da se prosecem pustim ulicama Cernobila...
E zato ja nisam bio u Spliturio_Ferdy88 je napisao/la:Vidi ovog Believa što nam vadi mast, ja nisam bio dalje od Splita, on obišao pola Evrope
Da da lapsus, inace kada kazem nekome pripyat tek na spomen cernobila me shvate o cemu se radi pa preslo u navikuPale_Companion je napisao/la:Misliš na Pripyat, černobil je elektrana. To je i moja želja da obiđem.Moggi je napisao/la:Ne furam panslavenske fazone, ali cu jednom da se prosecem pustim ulicama Cernobila...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.