Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Beša ti je nešto tipa Meše, ni on ne zna šta je
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije lijepo to što radite!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jutros sam bio u kontaktu sa jednim federalnim ministarstvom, nije bitno kojim... Ljudi nemaju mail!

Kako si izbjegao sigurni ban?SlevinKelevra je napisao/la:Jutros sam bio u kontaktu sa jednim federalnim ministarstvom, nije bitno kojim... Ljudi nemaju mail!![]()
![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U zamjenu za link stranice gdje sam nasao onu sliku.High je napisao/la: Kako si izbjegao sigurni ban?

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://howafrica.com/revealed-the-top-1 ... cher-than/
"REVEALED!! The Top 10 Poorest Countries In Europe Most African Countries Are Richer Than!!"
Hararu, glavni grad Zimbabvea, drzave koja ima nominalni GDP ko BiH
"REVEALED!! The Top 10 Poorest Countries In Europe Most African Countries Are Richer Than!!"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali, zato 20% stanovnistva ima HIV, a i noc te moze progutati samo tako... JAR, i zemlje Magreba. Sve ovo izmedju je...Bosniacum Lilium je napisao/la:

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znam taj osjećaj. Ja već mjesec dana pokušavam doći do podataka o redu vožnje autobusa. Prvo nemaju email, a oni što i imaju neće da odgovore. Sramota.SlevinKelevra je napisao/la:Jutros sam bio u kontaktu sa jednim federalnim ministarstvom, nije bitno kojim... Ljudi nemaju mail!![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- mitokorupcione
- Kontakt:
za sarajevo imaš red vožnje za većinu linija onlineUnofficialpage je napisao/la:Znam taj osjećaj. Ja već mjesec dana pokušavam doći do podataka o redu vožnje autobusa. Prvo nemaju email, a oni što i imaju neće da odgovore. Sramota.SlevinKelevra je napisao/la:Jutros sam bio u kontaktu sa jednim federalnim ministarstvom, nije bitno kojim... Ljudi nemaju mail!![]()
![]()
Mithat Mito Korupcione
Kakav crni Zimbabve, losa industrija, a generalno privreda u kanalu iako leze na zlatu, zeljezu, platini i jos milion nekih ruda, neobrazovano poludivlje stanovnisto, strasno nizak prosjecni zivotni vijek itd.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 24 feb 2017, 16:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima za Sarajevo, Bihać, Bijeljina, slabo treba mi još gradova. Pokušavam cijelu BiH da pokrijem. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- IlProfessore
- Kontakt:
Dobar post, sviđa mi se. Hrakni na svoje makar bilo od zlata.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
daj sliku ostalih gradova, usminkali glavni a druge ko j3beBosniacum Lilium je napisao/la:http://howafrica.com/revealed-the-top-1 ... cher-than/

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

To je realna slika i prilika.
Onda sojenice koje svako drugi vjetar ustimava, slicne onim iz praistorije itd.
Vecina ruralnog stanovnista prezivljava na bizaran nacin.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 24 feb 2017, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa eto ovo gore ko Sarajevo, ovo dole ko Olovo 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: RE: Re: Chat
Cuo sam da ni JAR nije nista bolji. Dan te moze progutati a o noci da ne pricam... Ovi Arapi pogotovo Libija do onog proljeca su nekako bile najnormalnije i najsigurnije... Meni je Afrika generalno prelijep kontinent, koljevka covjecanstva, prelijepa priroda ali preopasna... Negdje sam isto cuo da je Etiopija onako prilicno "normalna"?SlevinKelevra je napisao/la:Ali, zato 20% stanovnistva ima HIV, a i noc te moze progutati samo tako... JAR, i zemlje Magreba. Sve ovo izmedju je...Bosniacum Lilium je napisao/la:
Inace kada bi birao gdje otici Sajseli jedino.

? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, ovaj je neki psihopata

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.