a što je najtužnije i Veležu se moralo desiti da ispadne u niži rang, da tu bude na začelju i tek onda da se nešto pokrene i da se uspostavi sistem. jedina dobra stvar u tim lošim rezultatima je što su oni koji su se godinama ugrađivali pomislili da više nemaju šta uzeti i digli ruke od Veleža, te tako ostavili prostor ljudima koji imaju neku viziju kako dalje.Signore je napisao/la:Kad bi se bar svi raspadali ko Velez
Nisu ti ovo prepucavanja. Ako imas sta pametno napisat napisi, ako nemas postedi nas.SemirSema je napisao/la:Ja se nadam da će i kod FK Sarajeva isto biti, da i oni šta počnu gradit, i da ispadnu u drugu ligu da se riješe uhljupa iz uprave
Necemo vojsku treniratendem_ je napisao/la:Fk Sarajevo ima najbolje uslove za trening, Tri terena na Butmiru i tri na Kosevu.
Jest, al ne dao Bog zemljotres u Sarajevunellic07 je napisao/la:1,4 miliona KM za Tušanj i s tim novcem će se samo uraditi temelj ? Željo s toliko para izgradi cijelu tribinu istok
Kaze imace tribina sobu za doping kontrolu,gurce palce,yebo ti meni sve ako je iko iz gradske uprave procitao sta je sve potrebno za evropu.theKuPuS je napisao/la:Jest, al ne dao Bog zemljotres u Sarajevunellic07 je napisao/la:1,4 miliona KM za Tušanj i s tim novcem će se samo uraditi temelj ? Željo s toliko para izgradi cijelu tribinu istok
ljudino zasto onda sjedite svi skrstenih ruku jbt. meni je iskreno zao da ovo gledam jer je ocigledno da ce neko ukrsti pola tog iznosa a sloboda nece dobiti stadion. jbr organizujte uradte nesto, koji ce **** slobodi stadion od 20k mjesta i 30mil e koji ce bit zavrsen za dvadeset godina.solinas je napisao/la:Kaze imace tribina sobu za doping kontrolu,gurce palce,yebo ti meni sve ako je iko iz gradske uprave procitao sta je sve potrebno za evropu.theKuPuS je napisao/la:Jest, al ne dao Bog zemljotres u Sarajevunellic07 je napisao/la:1,4 miliona KM za Tušanj i s tim novcem će se samo uraditi temelj ? Željo s toliko para izgradi cijelu tribinu istok![]()
Kazem to jer lako se moze desiti da izgrade tribinu,a zaborave prostor za novinare,i ostale gurce![]()
Milion i pol u temelj samo jedne tribine..a da iz zemlje niti izadjes....Dobro dosli u BiH,zemlju strasnog pranja novca.
Ne moze im nista, do sada su njegovi iz stranke milijardu maraka pokrali pa ne mozes im nista.FrancescoTotti je napisao/la:A sta da rade realno. Ne kradu samo u Tuzli. Sta bi ti kao stanovnik opcine centar npr uradio da sutra ajnadzic pocne rekonstrukciju koseva od " 200 miliona " ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.