Veći
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Više pobjeda u međusobnim
Nije se prodao
Ima stadion
...
Hajde sada opet vadite novinske članke iz prošlog stoljeća i pobijte argumenate.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sto se tice Fukara,crna nam je osnovna boja kluba uz nesto crvenecackalica je napisao/la:Smiješno mi je vaše dugodišnje drkanje na parolu "crne majice i čarape bijele najveći seljaci države cijele"...irfo je napisao/la:Sta je ovome teletabisu smjesno?
A sada masovno oblačite crninu, avangarda smo za vas sve jedno 20 godina unaprijed
Vi to nosite zbog drugog svjetskog rata, a ne jer je furka i trend u svijetucackalica je napisao/la:Ne možete biti crnji od nas
Trendi tuzlak, novi modni blog za svakog modernog i osvijestenog muskarcatuzlak1987 je napisao/la:Vi to nosite zbog drugog svjetskog rata, a ne jer je furka i trend u svijetucackalica je napisao/la:Ne možete biti crnji od nas
Pusti ti to, igrali su oni protiv Man. Utd.Neandertalac je napisao/la:Stariji
Veći
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Nije se prodao
Ima stadion
...
Hajde sada opet vadite novinske članke iz prošlog stoljeća i pobijte argumenate.
Joker je uvijek bio naš. To i ovaj post dokazuje još jednom.SlevinKelevra je napisao/la:Uvijek je lijepo procitati objektivan komentar...![]()
SlevinKelevra je napisao/la:Uvijek je lijepo procitati objektivan komentar...![]()
3 x dnevno, u bulju, možda nekad politički kameleoni dođu pametiBurberry46 je napisao/la:Memara je napisao/la:LEGENDA!![]()
![]()
![]()
lahko je vama, vi nas prepoznate odmah po teksturi lica, boji kože i tako to...cackalica je napisao/la:Ne možete biti crnji od nas
A mi nismo Videoton pobijediliZenzo je napisao/la:Pusti ti to, igrali su oni protiv Man. Utd.Neandertalac je napisao/la:Stariji
Veći
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Nije se prodao
Ima stadion
...
Jao ovo kada gledam bude mene u Tuzli sramotamitokorupcione je napisao/la:lahko je vama, vi nas prepoznate odmah po teksturi lica, boji kože i tako to...cackalica je napisao/la:Ne možete biti crnji od nas
cijeli zapadni mostar je zajebancijaMerhaba je napisao/la:Ovo sa Antom iz Mostara je zajebancija sta vam je
Objektivan komentar, slažem se, takav sam uvijek bio. Nisam gurao pod tepih nikad, samo da komšije ne vide. Često se znao ovdje nasmijati i na svoj račun dok ste imali još dobrih fora i kad je bilo razloga za "aparate" kao oko Zahirage! Nego, otkud sad ovo kad nije derbi ni blizu? Zar je toliko raskrinkavanje lažnih legendi i romantične historije ostavilo traga, da se kopaju neki postovi iz sehara?SlevinKelevra je napisao/la:Uvijek je lijepo procitati objektivan komentar...![]()
Cuj...nego gdje je taj "Zapadni Mostar" ili taj neki "Istocni Mostar" ? Ja znam za samo jedan Mostar , Hercegovacki dragulj , ponos Bosne cijeleTobeYarabi je napisao/la:cijeli zapadni mostar je zajebancijaMerhaba je napisao/la:Ovo sa Antom iz Mostara je zajebancija sta vam je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.