Selam.RafaGarros9 je napisao/la:Novakova defanziva nije mogla nista delpu ali zato ga damirova izludjujene mogu da vjerujem da neki misle da moze ccc msm znam da ne misle al aj moraju to pisati... bojim se samo da ako delpo prebaci na 35% mogucnosti da uzima sve gemove do kraja...
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nema rijeci koje mogu opisati kako se sad osjecam .Dzumhure yebi ih nema veze sto si mali .
Skoro sam razbio yebei laptop yebem ti sve I tenis
Nisam ga gledao neko vrijeme vidim sve je po starome, vidimo se Damke za par mjeseci 

KKaze kometator Dzumhur sve radi da ne pobjedi u ovom mecu!
Ukljucim se kod 3-4 i uzivam u igri, damir bolji konstantno i onda mu lik onako pokloni set..
Damir zvani drop shot...svi iz prvog seta i nekako ali ovaj na pocetku drugog seta nikako...
Ovo sad vec lici na brzi kraj i raspad sistema.
Damir zvani drop shot...svi iz prvog seta i nekako ali ovaj na pocetku drugog seta nikako...
Ovo sad vec lici na brzi kraj i raspad sistema.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ti stvarno mislio da ga moze pobijediti ili samo pises ovako radi reda ?BosnaSTL je napisao/la:Skoro sam razbio yebei laptop yebem ti sve I tenis
frajer je lud 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Bravo..evo ga odmah rebreak...stvarno dobro igra i samo malo da se skoncentrise i prestane kenjati sa skracenim lopticama, mogao bi ovo odvesti u tri seta a tu bi vec bio favorit
Samo lagano Dzumi nema veze, nadam se da ces opet igrati sa Nadalom invalidom da mu objasnis neke stvari
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Volej danas nije na nivou
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Nema predaje!
ma bolji je cijelo vrijeme, idemoo
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Sto me citiiras?Ja navijam za nase .Ti radi sta hoces .Nemoj me citirat!RafaGarros9 je napisao/la:Ti stvarno mislio da ga moze pobijediti ili samo pises ovako radi reda ?BosnaSTL je napisao/la:Skoro sam razbio yebei laptop yebem ti sve I tenis
zaista treba imati debele zivce pa gledati Damira....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Istog sam misljenja, i to se pitam unazad godinu-dvije, s obzirom da mu je taj DC unistio meceva i mecava u takvim slucajevima. Jedini razlog za to ja 'pronalazim' u njegovoj visini, mozda mu se mreza cini previsokom kada se nadje tako blizu ispred, pa mu je lakse podici lopticu. Laicki to objasnjavam, ali ne mogu nikako da odgonetnem pravi razlog, ne vidim potrebu za tim DC-om uvijek u takvim situacijama, pogotovo su u pitanju stvari koje se sigurno treningom mogu popraviti.bodi123 je napisao/la:Damirov forehand na kratke loptice je jedan od najgorih udaraca na touru, nevjerovatno koliko nema samopouzdanja i sigurnosti u naizgled tako lagane loptice, otuda dolaze i svi oni drop shotovi kad ima otvoren forehand da zavrsi poen, jednostavno nema sigurnosti u njega i to je kriminalno, to je i stvar koja se trenira i ne znam zasto Damir ne uradi nesto povodom tog udarca
Kljucni momenti odlucuju meatch .Vazne poene dobija Del potro I to je to .Kad se prelama Damir pravi greske .
Federer17 je napisao/la:Istog sam misljenja, i to se pitam unazad godinu-dvije, s obzirom da mu je taj DC unistio meceva i mecava u takvim slucajevima. Jedini razlog za to ja 'pronalazim' u njegovoj visini, mozda mu se mreza cini previsokom kada se nadje tako blizu ispred, pa mu je lakse podici lopticu. Laicki to objasnjavam, ali ne mogu nikako da odgonetnem pravi razlog, ne vidim potrebu za tim DC-om uvijek u takvim situacijama, pogotovo su u pitanju stvari koje se sigurno treningom mogu popraviti.bodi123 je napisao/la:Damirov forehand na kratke loptice je jedan od najgorih udaraca na touru, nevjerovatno koliko nema samopouzdanja i sigurnosti u naizgled tako lagane loptice, otuda dolaze i svi oni drop shotovi kad ima otvoren forehand da zavrsi poen, jednostavno nema sigurnosti u njega i to je kriminalno, to je i stvar koja se trenira i ne znam zasto Damir ne uradi nesto povodom tog udarca
kako je lijepo vidjeti vas dvojicu da se slazete

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
Eto upravo si priznao da nisi realan... jbt normalno da navijas al kazes kako jest i sta je logicno a ne moze damir idemo msm...BosnaSTL je napisao/la:Sto me citiiras?Ja navijam za nase .Ti radi sta hoces .Nemoj me citirat!RafaGarros9 je napisao/la:Ti stvarno mislio da ga moze pobijediti ili samo pises ovako radi reda ?BosnaSTL je napisao/la:Skoro sam razbio yebei laptop yebem ti sve I tenis
@harika-damir je bolji u svakom mecu ? hmmm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.