BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- RafaGarros9
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Novakova defanziva nije mogla nista delpu ali zato ga damirova izludjuje
ne mogu da vjerujem da neki misle da moze ccc msm znam da ne misle al aj moraju to pisati... bojim se samo da ako delpo prebaci na 35% mogucnosti da uzima sve gemove do kraja...

Yebo majku sto je serva oruzje !KAD zatreba bummm.
- legenda reala
- Kontakt:
Kad bi umio ko Rafa tuci winere iz defanzive bilo bi super
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
vidiš da ga izluđujeRafaGarros9 je napisao/la:Novakova defanziva nije mogla nista delpu ali zato ga damirova izludjujene mogu da vjerujem da neki misle da moze ccc msm znam da ne misle al aj moraju to pisati... bojim se samo da ako delpo prebaci na 35% mogucnosti da uzima sve gemove do kraja...
Zadnja izmjena: Harika, dana/u 24 feb 2017, 02:58, ukupno mijenjano 1 put.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Rafa trola opet hahahha.
Šteta za set loptu, ali barem nije pukao kada obično puca, pošteno je da set ode u TB iako se nadam da neće xD
Jest ovo cudno, gledas igra majstorski uzivas a znas da ce izgubiti 
Obrukaj me Damire

Obrukaj me Damire

Pokazao si nam u proslosti koliko se razumijes u tenis.RafaGarros9 je napisao/la:Novakova defanziva nije mogla nista delpu ali zato ga damirova izludjujene mogu da vjerujem da neki misle da moze ccc msm znam da ne misle al aj moraju to pisati... bojim se samo da ako delpo prebaci na 35% mogucnosti da uzima sve gemove do kraja...
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: BiH tenis
Još jednom dokazuješ da si teniska neznalica.RafaGarros9 je napisao/la:Novakova defanziva nije mogla nista delpu ali zato ga damirova izludjujene mogu da vjerujem da neki misle da moze ccc msm znam da ne misle al aj moraju to pisati... bojim se samo da ako delpo prebaci na 35% mogucnosti da uzima sve gemove do kraja...
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Damirov forehand na kratke loptice je jedan od najgorih udaraca na touru, nevjerovatno koliko nema samopouzdanja i sigurnosti u naizgled tako lagane loptice, otuda dolaze i svi oni drop shotovi kad ima otvoren forehand da zavrsi poen, jednostavno nema sigurnosti u njega i to je kriminalno, to je i stvar koja se trenira i ne znam zasto Damir ne uradi nesto povodom tog udarca
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- RafaGarros9
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: BiH tenis
Kako sam neznalica kad ste svi ovdje do prije mjesec pisali o damiru sve ono sto sam ja prije 2 ???AnkleBreaker je napisao/la:Još jednom dokazuješ da si teniska neznalica.RafaGarros9 je napisao/la:Novakova defanziva nije mogla nista delpu ali zato ga damirova izludjujene mogu da vjerujem da neki misle da moze ccc msm znam da ne misle al aj moraju to pisati... bojim se samo da ako delpo prebaci na 35% mogucnosti da uzima sve gemove do kraja...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ma ti si majstor
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kako iz defanzive sve loptice salje blizu osnovne linije 

E **** ti tenis, fuj
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Pa jbt
Over and over again
Ne mogu da vjerujem...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Damire **** te dropshot. Da lik ima mec loptu u finalu wimbledona, odigro bi dropshot
Zadnja izmjena: BigDaddy, dana/u 24 feb 2017, 03:12, ukupno mijenjano 1 put.
Svaki put isto, identičan kraj TBa kao protiv Andersona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.