Meni se svidjaju. Nekako su unikatni u nasoj ligi. Ostali svi imaju pomalo dosadne.wobly92 je napisao/la:Joj dresova u Olimpica, 'ta je ovo...
Mene vise brine to sto nisu napisali dobro ime kluba na dres. Ili su opet mijenjali pa su opet FK?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Meni se svidjaju. Nekako su unikatni u nasoj ligi. Ostali svi imaju pomalo dosadne.wobly92 je napisao/la:Joj dresova u Olimpica, 'ta je ovo...
Pa fino su napisali? FK Olimpik pise.Signore je napisao/la:Meni se svidjaju. Nekako su unikatni u nasoj ligi. Ostali svi imaju pomalo dosadne.wobly92 je napisao/la:Joj dresova u Olimpica, 'ta je ovo...
Mene vise brine to sto nisu napisali dobro ime kluba na dres. Ili su opet mijenjali pa su opet FK?
Pomijesah. Mislio sam na K-C na kraju. Olimpik-Olimpic. Bili su Olimpik i onda od prije 3-4 sezone Olimpic. Sad opet izgleda Olimpik.MortemHz je napisao/la:Pa fino su napisali? FK Olimpik pise.Signore je napisao/la:Meni se svidjaju. Nekako su unikatni u nasoj ligi. Ostali svi imaju pomalo dosadne.wobly92 je napisao/la:Joj dresova u Olimpica, 'ta je ovo...
MortemHz je napisao/la:Pa rekli su da ce promijeniti ima dva mjeseca..
HahahahahahahEsport je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Pa rekli su da ce promijeniti ima dva mjeseca..
Kakvo C ili K, što se ne oslobode onog loga koji u predškolskom prave u Paintu.
![]()
![]()
Mozda tebe budu pitali.Esport je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Pa rekli su da ce promijeniti ima dva mjeseca..
![]()
![]()
Nisam upratioMortemHz je napisao/la:Pa rekli su da ce promijeniti ima dva mjeseca..
Lancini ja sam siguran da bi ti bolji grb napravio na času informatike, a nedo bog da su kakvog profesionalca našliMancini je napisao/la:Mozda tebe budu pitali.Esport je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Pa rekli su da ce promijeniti ima dva mjeseca..
![]()
![]()
Dobro si opisao klubove između kojih moram birati, cisto zlo, mada dajem prednost carsiji prije lazne radnicke klaseHigh je napisao/la:Ako bi birao najmanje zlo između dva, koje bi to zlo bilo; Željezničar ili Sarajevo?BadrHari je napisao/la:Zbog tog luzerskog mentaliteta poput tvog, prestigle vas komsije poslije rata s titulama. Strasni nego staBesic je napisao/la:Strasni ste,nema sta. To i tablica potvrđuje.
Po avatar da Zrinjski nece dobiti ?Besic je napisao/la:Strasni ste,nema sta. To i tablica potvrđuje.
Mada bacaju i na LokomotivuSignore je napisao/la:Nisam upratioMortemHz je napisao/la:Pa rekli su da ce promijeniti ima dva mjeseca..Tek sad postadoh svjestan cinjenice da su i grb promijenili. Bosanskohercegovacki Fluminense
Nadoknaditi cemo ih na kosevu u ligi za prvaka.FrancescoTotti je napisao/la:Zrinjski ce izgubit bodove u zenici to je sigurno! Sad pitanje je da li 2 ili sva 3.
Smatram da je ovo jedan projekat na kojem savez postepeno radi. Manji broj klubova, nadam se da ako se ovaj format ne pokaze u najboljem svjetlu u narednih par godina da ce se liga smanjiti na 10 klubova.irfo je napisao/la:Gledam sinoc neke komentare analiticara za ovaj uspjeh belgijanaca u evropi i kazu da je glavni faktor toga, novi sistem takmicenja, playoff gdje najbolje ekipe cesce igraju jedni protiv drugih u zavrsnici sezone i samim tim imaju vise utakmica protiv jakih protivnika, znaci nesto slicno kao sada kod nas liga 6, nadam se da ce i kod nas biti slicna situacija za koju godinu i da cemo se bar malo popraviti sto se tice evrope
Ima sigurno toga, u Belgiji vec unazad nekoliko godina igraju tako i evo iz godine u godinu sve bolji, normalno ne mogu puno u Ligi prvaka, ali i EL moze ih itekako zadovoljiti.irfo je napisao/la:Gledam sinoc neke komentare analiticara za ovaj uspjeh belgijanaca u evropi i kazu da je glavni faktor toga, novi sistem takmicenja, playoff gdje najbolje ekipe cesce igraju jedni protiv drugih u zavrsnici sezone i samim tim imaju vise utakmica protiv jakih protivnika, znaci nesto slicno kao sada kod nas liga 6, nadam se da ce i kod nas biti slicna situacija za koju godinu i da cemo se bar malo popraviti sto se tice evrope
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.